Parvi vpechatlenia ot Montreal

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sile

Parvi vpechatlenia ot Montreal

Мнение от sile »

Zdraveite priateli,nie sledim foruma oshte ot Bulgaria,no niamahme vreme da uchastvame .Informaziata v nego be mnogo polezna za nas i sega iskame,doshli veshe tuk da padem polezni do kolkoto mojem.Tuk sme ot 29.08 i vse oshte ni e trudno da sviknem s niakoi savsem obiknoveni neshta,no tova e mnogo individualno i e druga tema.Otnosno patuvaneto-ne kupuvaite bileti na Suiss-air - samoletite im sa mnogo malki,tiasni,zadushni,hranata ujasna/vse pak se patuva s deza/,iziskvaniata im za bagaja sa meko kazano exstravagantni i tova ogranichava .Mnogo vajno e da namerite vrazka s istinski i dobri hora,koito da vi chakat i podadat raka v parvite dni.Nai dobre e ako moje predvaritelno da vi zapaziat chas za sreshta sas sobstvenika ili nabelejat adresi koito da posetite savmestno.Inache e mnogo trudno-daje i ot obiavi.Ne vinagi e nai-udachno parvite dni da se naeme hotel-izliza skapo.Ima kvartiri,mebelirani,koito sa samo za edin mesetz,razbira se malko po-skapo ot obiknoven naem,na zatova pak pozvoliava da se ogledash,da si uredish formalnostite s razlichnite slujbi,i do kraija na mesetza da namerish prilichno jilishte.Povtariam che tova sa varianti,ne saveti,i to za hora ,koito idvat tik bez da razchitat na nikoi.Pone za nas be mnogo truden momenta s parvite dni v kvartirata-spiahme na zemiata i se hranehme kato na camping-niamahme predstava za magasini,zeni i t.n.Niakoi golemi magazini ne praviat dostavki po domovete-napr.Wall-Mart,a pak takiva kato Zellers napravo ti odirat glavata-za 10km.-60cad.Ako iskash-spi na poda.
Poluchavaneto na NAS,residentski carti,zapisvaneto za uchilishte - vsichko tova stana barzo i expeditivno.Vse oshte imame malko vpechatlenia ot jivota tuk.Horata sa lubezni,dobronamereni,usmihnati.Imame useshtaneto che za vsiako neshto tuk osven dostatachno dobra informazia se iziskva i vreme.Grada e chist,privetliv,na niakoi mesta i krasiv.Nai tejko e useshtaneto che zapochvash vav vsiako otnoshenie ot pod nulata.Ti si chovek bez minalo,bez identichnost/tuk ne znaiat kade e Bulgaria,smiatat che e arabska strana/,gledash razni novini i hora,filmovi zvezdi i pevzi i,spomeni za razni sabitia i vsichko tova nishto ne ti govori.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Dobre do6li ! i Kasmet !

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Dobre doshli!!!
Montreal naistina e hubav grad i na men mi dopadna:)
Dano uspeete da si namerite mqstoto v stranata pod nulata:)
Jivi i zdravi da ste!!!
Гост

Мнение от Гост »

Добре дошли и бърза адаптация. :P :P :P
Q

Мнение от Q »

Dobre doshli i mnogo kysmet!
Ne znam dali ste se obzaweli weche no mi popadna edna reklama za stari i nowi mebeli kato moje da se porachat i po internet imat i dostawka
http://www.electroml.com/
mojete pone da se orientirate w cenite.
Adresite im sa
Montreal
8595 St-Domique, presechkata sys Saint-Laurent.
13505 Sherbrooke E , presechkata s Henri-Bourassa
LAVAL
1877 Cure Labelle
LASALLE
2345 Leger
Заключено