Vapros za staza???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jack11

Vapros za staza???

Мнение от Jack11 »

Zdraveite!!Na nas s zena mi ni predstoi da podadem dokumentite vav viena no se kolebaem otnosno dokumentite udostoverqvasti staza!!!
Az imam trudova knizka ,koqto obace e v rabotodatelq a ne bih zelal da q iskam zastoto moga da mi sazdadat problemi.imam obache trudov dogovor.moga li da izpratq samo trudov dogovor vav Viena za dokazvane na staza?
Blagodarq Vi predvaritelno!!!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Dokolkoto si spomniam i moiat muj imashe problemi da si vzeme knijkata i si pokaza trudov dogovor - ot onezi formuliari, koito se prodavat v NOI, naprimer - tam pishe ot koga si naznachen vuv firmata i na kolko chasa sedmichno. Ne bi triabvalo da imash problemi, makar che vsichko e subektivno - vajno e v chii race shte popadnat dokumentite ti...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Направи свое си проучване за теглене на кредит, за да разбереш коя банка е най-взискателна към документите. Кажи на работодателя си, че от тази банка ти искат попълнената трудова книжка, за да сверят информацията. Да не пропуснеш да поискаш и другите документи, които ти искат от банката - за по-достоверно :)
По закон работодателят няма право да задържа трудовата книжка на служителя си, освен ако служителят изрично не е пожелал това - разбирай: да си се подписал, че искаш трудовата ти книжка да е във фирмата. Но това е една друга тема ... :wink:
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Моят съвет е да си изискаш трудовата книжка по новият кодекс трудовата книжка трябва да се държи в служителя, дава се на работодателя само за нанасяне на корекции. Ако искаш да си дискретен кажи, че ще теглиш кредит, или ще купуваш нещо на лизинг и ти трябва трудова книжка за доказване на доходи и т.н.
Другата причина, че това е единственият официален документ доказващ трудовият ти стаж. Ако дадеш трудов договор има вероятност да не го признаят или дори да гопризнаят той ще удостовери стажа ти само в последната фирма, а ако си работил и на друго място.
надявам се, че помогнах. чао
NO PAIN NO GAIN
Аватар
tedo

variant

Мнение от tedo »

nana e prava niakav variante ako ne kredir to che shte si vzimash DVD na lizing ili neshto podobno no gledai da si vzemesh trdovata knijka da ne si pomisliat che gi rabotish neshto mainata na shefoveteti shtom si tragnal po tozi pat niama da si dalgo s tiah USPEH :D
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Jack11

Мнение от Jack11 »

Blagodarq Vi mnogo za otgovorite,mnogo mi pomognahte!!Tova s bankite e mn. dobra ideq!! :D
Заключено