Nelegalno za Canada. Kak?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor

Nelegalno za Canada. Kak?

Мнение от todor »

Iskam da zamina za Canada, nezavisimo po kakyv na4in - s ekskurzionna grupa, s turisti4eska visa i t.n.
Molia znaeshtite neshto po tezi vaprosi da mi pomognat.
Аватар
vladi

Re: Nelegalno za Canada. Kak?

Мнение от vladi »

todor написа:Iskam da zamina za Canada, nezavisimo po kakyv na4in - s ekskurzionna grupa, s turisti4eska visa i t.n.
A siguren li si che si izcherpal vsichki resursi za legalna imigratsia. Shte ti e dosta trudno ako si nelegalno...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

todor написа:Iskam da zamina za Canada, nezavisimo po kakyv na4in - s ekskurzionna grupa, s turisti4eska visa i t.n.
AMi ti si gi napisal na4inite - ne ti triabwa sawet ot drugi, a ot nelegalno prebiwawa6ti tuk, edwa li 6te polu4i6 takaw 4rez foruma.
Dawaj w sa6tata posoka - ako mnogo iska6 - 6te stane !

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Plamen

Мнение от Plamen »

А опита ли да пробваш легално...то май така е най-лесно...иначе за нелегални начини аз лично се въздържам от съсвет...че току виж вместо да изпишемч вежди сме извадили очи...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Не мога да ти отговоря на въпроса, но на свой ред бих искал да те попитам - ако приемем че си стигнал някак до Канада нелегално, какво следва след това?
Имаш ли някаква идея какво ще правиш след като си пристигнал в Канада - ще си устройваш статута тук на място (имаш ли толкова пари за това), ще си търсиш работа на черно (уверен ли си че можеш да намериш такава, когато дори легалните имигранти не успяват да намерят работа), не на последно място - колко добре владееш английски или френски (без поне един език ще ти е много трудно да се оправяш)?
Не очаквам че ще ми отговориш на въпросите, но за теб самият е по-добре да имаш яснота. В противен случай едно такова пътуване до Канада може да се превърне не само в много скъпа екскурзия, но и да ти затвори врата за легална имиграция в Канада за в бъдеще.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:12 pm, променено общо 1 път.
Joy

Мнение от Joy »

Доколкото имам някаква информация по въпроса,Канада вече не приема рефюджи от България.Така че дори да предположим,че пристигнеш нелегално,перспективата е след 3-4 години борба и луди пари изхвърлени по адвокати,пак да бъдеш върнат в България.
Точно вчера говорих с една пианистка от Украина пристигнала без статус и като ми разказа през какво е минала за тези 6 години,просто косата ми настръхна!Направо ума ми не го побира на какво са способни хората за да стигнат до тук!Преминала жената през развод (фиктивен) с мъжа си (който бил от КГБ),през фиктивен брак с кебекуа (срещу 10 000) дол.и какви ли още не страхотии и чак миналата година получила статус...А детето и,което е на 10 години вече не я помни...Стана ми много жал за нея,защото е изгубила в тичане след някаква илюзия най-главното щастие...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

JOY написа:Доколкото имам някаква информация по въпроса,Канада вече не приема рефюджи от България.Така че дори да предположим,че пристигнеш нелегално,перспективата е след 3-4 години борба и луди пари изхвърлени по адвокати,пак да бъдеш върнат в България.
Точно вчера говорих с една пианистка от Украина пристигнала без статус и като ми разказа през какво е минала за тези 6 години,просто косата ми настръхна!Направо ума ми не го побира на какво са способни хората за да стигнат до тук!Преминала жената през развод (фиктивен) с мъжа си (който бил от КГБ),през фиктивен брак с кебекуа (срещу 10 000) дол.и какви ли още не страхотии и чак миналата година получила статус...А детето и,което е на 10 години вече не я помни...Стана ми много жал за нея,защото е изгубила в тичане след някаква илюзия най-главното щастие...
Mda, tejko e mnogo. Ama nelegalno e taka ...
To si e za awantiuristi ...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено