Имам нужда от съвет - имам да пускам един документ до Виена (до 07.02 да е там)
въпроса ми е знае ли някой с пощите за колко време ще пристигне препоръчано писмо с обратна разсписка, че не ми се дават 30 долара за куриерска фирма (или да ги дам).
Благодаря Ви
Дайте съвет за изпращане на писмо до Виена
- Bily T
Дайте съвет за изпращане на писмо до Виена
NO PAIN NO GAIN
С Български пощи на мен ми казаха, че писмо с обратна разписка ще пристигне до /мисля че бяха/ 30 дни. Става дума за други документи, които ми се наложи да изпращам до Будапеща преди година.
В действителност хората си получиха документите след 10 дни.
Така, че най-сигурно е с куриер, ако те притискат сроковете.
В действителност хората си получиха документите след 10 дни.
Така, че най-сигурно е с куриер, ако те притискат сроковете.

-
Никакви български пощи!
Били,
Не те съветвам да изпращаш с Български пощи каквото и да е. Още повече пък - документи. Дори и с обратна разписка. Специално аз им нямам абсолютно никакво доверие!
Преди около един месец изпратих едно писмо с документи до Гърция. С обратна разписка. Тя така и не се върна при мен. Слава богу, че самото писмо е стигнало, където трябва. Само че това го разбрах по друг начин, а не благодарение на нашите мили пощи.
От време на време забравят да ми донесат ежемесечното писмо с фактурата за сметката ми от "Глобул"
, ама карай да върви...
Кой знае, може и да съм печелил от лотарията Зелена карта - повече от 10 години участвам редовно - ама не съм го разбрал...
Благодарение на "готините" Български пощи. :rev:
Ползвай някоя куриерска фирма, за да нямаш кахъри.

Не те съветвам да изпращаш с Български пощи каквото и да е. Още повече пък - документи. Дори и с обратна разписка. Специално аз им нямам абсолютно никакво доверие!
Преди около един месец изпратих едно писмо с документи до Гърция. С обратна разписка. Тя така и не се върна при мен. Слава богу, че самото писмо е стигнало, където трябва. Само че това го разбрах по друг начин, а не благодарение на нашите мили пощи.

От време на време забравят да ми донесат ежемесечното писмо с фактурата за сметката ми от "Глобул"

Кой знае, може и да съм печелил от лотарията Зелена карта - повече от 10 години участвам редовно - ама не съм го разбрал...

Ползвай някоя куриерска фирма, за да нямаш кахъри.