МР3-ки

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

МР3-ки

Мнение от Plamen »

Блаодарение на Марк вече имаме чяст от безценната ми колекция от детски приказки и песнички на МР3 формат...всичко се събра на един диск. Който иска може да си тегли билетче и да чака ред за запис...ние с Марк като за свои хора /всички регистрирани във форума/ ще ви ги "шиткаме" по 20 долара диска...айде народе...не остана...
Сега сериозно. Ако някой иска всичко това може да се обади.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:08 pm, променено общо 1 път.
ari

Мнение от ari »

Samo taka, mom4eta! Kato dojda i me hvane nostalgijata nepremenno 6te pohar4a njakolko pyti po 20 dolara! :wink:
NOVI

Мнение от NOVI »

Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:09 pm, променено общо 1 път.
sile

kak da svalqme mp3-ki ot canada

Мнение от sile »

molq vi kagete nqkoi sait za teglene na mp3-ki tuk ot kanadaza6toto bulgfarskite se okazava 4e gi preavqt ot nevuzmogniu po nevuzmogni za teglene s svonodno pose6tavane ot 4ugbina molq vi kagete mi nqkoi siguren sait ot koito moga da teglq mp3-ki ili nqkoq programa i saita ot koito da q izteglq za6toto golemi saitove kato mp3-bg.com ili data.bg ne gi zaregda mersi predvaaritelno 6te 4akam otgovor...
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Mark

Re: МР3-ки

Мнение от Mark »

Plamen написа:Блаодарение на Марк вече имаме чяст от безценната ми колекция от детски приказки и песнички на МР3 формат...всичко се събра на един диск. Който иска може да си тегли билетче и да чака ред за запис...ние с Марк като за свои хора /всички регистрирани във форума/ ще ви ги "шиткаме" по 20 долара диска...айде народе...не остана...
Сега сериозно. Ако някой иска всичко това може да се обади.
Za parwite 20 - Pla6tate 1, polu4awate 1 FREE :lol: . Call NOW !!! :lol: :wink:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Koko

Re: kak da svalqme mp3-ki ot canada

Мнение от Koko »

sile написа:molq vi kagete nqkoi sait za teglene na mp3-ki tuk ot kanadaza6toto bulgfarskite se okazava 4e gi preavqt ot nevuzmogniu po nevuzmogni za teglene s svonodno pose6tavane ot 4ugbina molq vi kagete mi nqkoi siguren sait ot koito moga da teglq mp3-ki ili nqkoq programa i saita ot koito da q izteglq za6toto golemi saitove kato mp3-bg.com ili data.bg ne gi zaregda mersi predvaaritelno 6te 4akam otgovor...
Пробвай WinMX, но не смея да кажа колко е сигурен.
За съжаление също не си спомням от къде може да се свали. Предполагам че ако го потърсиш в нета, не е трудно да се намери.
didi

Мнение от didi »

Здравейте..

Ето от тук
www.bghub.eu.org можете да си сваляте български - филми, песни, клипове и други бг неща.Трябва предварително да си свалите безплатно една програмка DC++ и след това да заделите 2 GB български материали / а и не само / .
Аз ползвам този сайт и съм доволна - надявам се вие също да останете приятно изненадани колко много български, а и други неща за сваляне има там.Той е направен специално за българи, живееещи в чужбина.

Чао и повече усмивки.... :D
didi

Мнение от didi »

Здравейте..

Ето от тук
www.bghub.eu.org можете да си сваляте български - филми, песни, клипове и други бг неща.Трябва предварително да си свалите безплатно една програмка DC++ и след това да заделите 2 GB български материали / а и не само / .
Аз ползвам този сайт и съм доволна - надявам се вие също да останете приятно изненадани колко много български, а и други неща за сваляне има там.Той е направен специално за българи, живееещи в чужбина.

Чао и повече усмивки.... :D
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

По едно време слушах БГРадио - http://www.bgradio.net . Има една работа, наречена "Джубокс". Трябва да се регистрирате (безплатно) и след това може да си правите списък с избрани парчета, да кажем 50 и да си ги пуснете всички да вървят една след друга. Проблема е, че не може да си сваляте, трябва да си ги слушате онлайн.
sile

Мнение от sile »

zdraveite mersi za dadenata informaciq 6te opitam puk dano da stane 4uh nqkakva programa Kazza zna li q nqkoi i kak va e 6te se opitam ot saitovete koito mi pokazahte mersi mnogo....ne sam i predpolagala oba4e 4e tva to4no 6e bude takiv problem tuk v kvebek....
Заключено