Спонсориране на родители

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Спонсориране на родители

Мнение от shnorhela »

Спонсориране на родители, някой правил ли го е и да ако може да сподели опит. Имам намерение да си ги прибера и двамата но като гледам финансовите условия май-няма да ги покрия освен ако не бачакам и през уикендите. Ако се не лъжа е около 50 000 годишен доход за двама, ако знаете подробности и тънкостите пишете. Това само е информацията която съм прочел по въпроса аз.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... dards.html
Аватар
Vladimir Nikolov
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Nikolov »

V tvoia sluchai specialno :
C$18,652(ako si sam) or C$25,180 (ako ste 2-ma) or C$31,087(ako ste 3-ma) + 20,007(za 2-mata roditeli)

Ako dohodite ti ne dostigat, no imash rabotesht conjoint ia(go) navivash i tia(toi) da podpishe deklaraciata za sponsorstvo zaedno s tebe(taka se smiatat i 2-ta dohoda).
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Благодаря и аз така го разбирам че за 3 членно семейство да спонсорира двама родители им трябва 50 000 доход, та ако е така има ли друг заобиколен страничен или какъвто и да е вариянт.
И знае ли за колко време се искат тези доходи, на базата на декларация от предишна година моментно състояние и ако така за колко време трябва да поддържащ този доход?
Благоаря
Аватар
Vladimir Nikolov
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Nikolov »

Chetsno kazano ne znam tochno.
Nie izpratihme dokumentite na federalnite v nachaloto na dekemvri.

V momenta ochakvame da poluchim pismo ot Quebec, v koeto da ni iskat tochno tazi informacia taka che kato go polucha shte ti napisha.

Predpolagam che triabva T4 ot minala godina(ako imash), dogovor ot rabotodatelia, chek ot poslednata zaplata, bankovi izvlechenia(ako imash takiva). Vuobshte vsiako neshto, koeto pokazva che imash dohod.
Заключено