този форум понякога дава и абсолютно грешна.....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Браво, Батето, че успяваш да се издигнеш над "ниските страсти" :wink: И аз се мъча, но не винаги успявам.
Обаче за нормалната психологична обстановка, дето я имало в БГ :rotfl: Направо ме уби! Тук, въпреки всичките проблеми, които си имаме, съм доста по-спокойна и не се дразня за глупости. Освен това и тук си имаме достатачно приятели - и българи, и други, с които да си чешем езиците. Така че не чакам за това на Форума. Но тук също намерих приятели, с които ми е приятно да общувам.
Обичам да преча
bateto

Мнение от bateto »

Gleday sega kak se hvana za klyuchovata duma NPO,parvata si deto se varza,to moge da se talkuva po razlichni nachini ,koy kak go chuvstva ,no po nikakav nachin ne tryabva da se vazpriema kato NPO/normalnata politicheska obstanovka /,NIO/normalnata ikonomicheska obstanovka/ i dr. v toya smisal.Na men mi pravi vpechatlenie ,che mnogo hora ne pravyat mnogo razlika i gi slagat pod obsht znamenatel ta ot tam im idva obarkvaneto da generalizirat neshtata.Nay lesnoto opravdanie e ,che sa sledstvie,no ti nali nyama da mi otgovorish po toya nachin.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Здравейте,
аз лично дълго се колебах преди да напиша тоя отговор, но...
Всеки има правото да пише и споделя опита си и всеки си има свой собствен път тук в Канада. Аз лично като идвах ни за форуми бях чувала ни ги бях пазглеждала (а, пардон, излъгах, казаха ми че има форум в dir.bg и го посетих веднъж, но много бързо спрях), но се оправих. И работя, и дипломи приравнени имам, и средна заплата получавам, и на КОФИ не съм ходила, и харесвм Монреал и не разбирам негативизма и омразата във форумите....
Всеки може да си изказва мнението, но всеки един случай не е идентичен и затова като има несъгласия и "грешки" всеки има правото да се изкаже и да пише. То никъде няма 100% достоверна информациа, даже и да се обадите 4 пъти на Bell примерно пак може да получите грешна такава. Но .... това не означава да се носят такива обиди и простотии, защото само показва нивото и общата култура.... Естествено аз съм може би субективна и както съм казвала не веднъж сигурно и тъпа, но и не виждам ако всеки си напише кой е и какъв е това с какво ще промени нещата, а и по-важното - как пък ще проверите дали е истина? И това какво, че ви покаже кой е по-по-най? То и дъщерята на правосъдния министър на се оказа, че за да се издържа била exotic dancer и чак сега се заговори за това, а вие - какви та какви..... CV се пращат и показват само ако има шанс некакъв.

Аз като нередовен посетител на този форум отново останах малко (да не кажа нещо повече) онемяла от възхитителната размяна и проява на взаимни топли чувства. И понеже бира не пия и не можах да схвана каква е тази идея за $20..... ще кажа наздраве с чаша вино!
anicata

Мнение от anicata »

ANITSA, na tebe kakvo ti napravih ,ta taka triabva da se darjish i izkazvash po moi adres?Ne iskam da komentiram izobshto povedenieto ti.Mnogo jalko obache, ti mi beshe mnogo simpatichna i s udovolstvie slediah vsichko okolo tvoeto pristigane,dori sme si 'govorili' s postingi na tema deca . Samo iskam da vi/ti kaja che ako az ili drug ubidi taka niakoi kato Iglika ili Polia i niakoi ot 'grupichkata' foruma shteshe da e zadrasten ot novi iarosni temi kato tazi deto teche v momenta!

Jalko ,jalko ...prosto niamam dumi...!
Изображение
podpravka

Мнение от podpravka »

sara написа:Аз като нередовен посетител на този форум отново останах малко (да не кажа нещо повече) онемяла от възхитителната размяна и проява на взаимни топли чувства. И понеже бира не пия и не можах да схвана каква е тази идея за $20..... ще кажа наздраве с чаша вино!
ще те светна. не си ходила на баба яга за да видиш за какво става дума. пълно с разни ............, според моите разбирания, които имат по 4-5 часа всеки петък да преливат от пусто в празно, да пият бира след бира и да обсъждат как да спестят 3 лева от медицинските във Вита ( на фона на 5000 лева за целия процес просто смешна сума. това имах предвит с тези 20 CAD) иначе и аз пия вино та наздраве. завиждам ти че не си знаела за форумите за да се предпазиш от много"позитивните" мнения които се четат тук. даже и при поздравите между редовете се чете негативизъм и биричка :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ...........
Godis

Мнение от Godis »

Леле леле подправке, колко си далече от истината !!!!!

Няма да влизам в подробности, явно не си идвала на срещите. Или пък твоите разбирания не са моите, което е нормално. Поне аз ходя кажи-речи редовно, но теб не съм те виждал, сигурно ще да сме се разминали. Или не си се представила с ника си. Иначе другите щяха да знаят.

Ще ти кажа че там си намерихме страхотни приятели. И наистина заделяме по 4-5 часа всеки петък - през седмицата няма време за купони. То ако заплатите ни бяха по 1000 лева и на по-престижни места можеше да ходим, ама какво да се прави.

Това за икономисването, за преливането от пусто в празно...и изобщо за общия тон на постинга ти....усещам голямо отчуждение спрямо нас, париите от низините (що ли ми напомня на Балзак). Чак срам ме хваща от поведението ми :)

Шегата настрана. Любопитно ще ми е да се запозная с теб, да видя на какви висини летиш, ела next friday да се видим, виното ще е от мен ! Пък може и да не се окажем толкова прости за теб....qui sait ?
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Az si mislia, che moje bi podpravkata ima predvid, che niakoi hora idvat na sreshtite i ne si porychvat nishto (naprimer na sreshtite na Baba Yaga imashe dosta hora, koito prosto sediat v zavedenieto bez da si porychvat). I tova opredeleno ne govori dobre za nas, vse pak horata iskat da izkarat niakakvi pari, a ne da preotstypvat zavedenieto za bezkoristni celi.

No inache i az syvsem ne smiatam, che da prekarash i 10 chasa na bira s priatna kompania, bez znachenie za kakvo si govorite, opredeleno ne e zagubeno vreme. A na tezi sreshti vinagi e imalo i shte ima gotini hora :)
:beer:
Godis

Мнение от Godis »

Ahmm Keepere , ако подправката това е имала предвид под '.........', не мога да си кривя душата, подкрепям я :) ама да ти кажа ... не съм сигурен :( поне усещането е за '......'='низините народни'. Както и да е де , не се връзвам.

Ааа подправке, сега се сетих да спомена - и аз съм любител на виното ама на баба яга нямат такова и се наложи да си купувам бира. В резултат на което гледам че коремът ми почна да мутира нещо. Айде идвай да пием вино че не се издържа вече :)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

На закритата Баба Яга е супер!
И хората са супер!
На мен ми харесва, пък който не е идвал, по-добре да дойде...
Пък ако не дойде - няма да си легнем с обувките я!
Може би Подправка е някаква сухареста библиотекарка, която тайно си пада по садо-мазото и т.н... :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено