Интернет доставчици?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
mitko pitko

Интернет доставчици?

Мнение от mitko pitko »

Честита Нова Година на всички!
Бих искал да ме информират знаещите относно интернет доставчци в Монреал. Сега това е актуален вапрос за мен. Дотук добре. Ама сега ще кажете то това е много общо. Затова конкретизирам:
1. искам да не е даиал-ап. щото искам да имам и телефон в същото време.
2. да е сравнително евтин. ако може до 25$. не ми трябва голяма бързина. не тегля филми и много музика. но се ровя из нета. тъй че да няма голямо ограничение за трафик.

Та това е общо взето. А. И още нещо: нямам кредитна карта. Надявам се че ви затрудних максимално.
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Ние сега сме на Videotron.Доволна съм от бързината,като се има предвид 4е не свалям филми и други такива.За бъзикане из нета върши идеална работа! :wink: И на Симпатико бяхме,но май идва по-скъпи4ко(не помня ве4е :oops: )Минахме и през такъв,който ти минава през телефона,но правеше доста проблеми.4увала съм и други да се оплакват от измислени фирми.Освен това те обикновенно са извън Монреал,та ако искаш да ги потърсиш нямат откриване. :x На Videotron цените за dial-up са около 15 кинта за първите 6 месеца,после по около 25,инсталацията е безплатна.Мисля,4е в момента върви промоция за 3 месеца безплатно!Ето телефони:
(514)841 26 11
(514)886 96 15
(514)205 33 59
(514)281 17 11
Успех! :D
husbandry

Мнение от husbandry »

Хочу иммигрировать в Европу, нашла сайт http://www.блабла.бла и заинтересовалась. А Вы что думаете по этому поводу?

--
ssttoo: не съм го трил братушката (или братушкнката), само адреса смених, че може да е интересно за който иска да си спомни руския :)
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

A be tia mirizlivi bratushki nema li koi da im trie tapite reklami :idea:
Pich, probvai Bell- golemi mardi sa obache interneta im e gotin. Pone az ot dosta vreme nemam iadove
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
▼

Мнение от ▼ »

bijou написа:Ние сега сме на Videotron...
Бижу личи си че разбираш малко от тези работи. Видеотрон са изгодни само ако имаш кабелна телевизия. Имат ограничения на трафика, продават ти кабелния модем за 100 парички и яко те удрят в сметката в началото. Потърси във форума със Видеотрон да видиш ;)

Та на въпроса ти, Митко, защото си го задал добре:
2. да е сравнително евтин. ако може до 25$. не ми трябва голяма бързина. не тегля филми и много музика. но се ровя из нета. тъй че да няма голямо ограничение за трафик.
Най-изгодни оферти според мен е Белл Симпатико ДСЛ-а за $36 със таксите на месец и ти минава по телефонния кабел. Телефона отделно $27 с таксите локалния план. Няма ограничения на трафика но има 128/256/ и тн. бандуид според плана ти.

За диалъп най-изгодни са 295.ca ама не съм ги използвал с месеци
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

▼ написа:
bijou написа:Ние сега сме на Videotron...
Бижу личи си че разбираш малко от тези работи. Видеотрон са изгодни само ако имаш кабелна телевизия. Имат ограничения на трафика, продават ти кабелния модем за 100 парички и яко те удрят в сметката в началото. Потърси във форума със Видеотрон да видиш ;)

Та на въпроса ти, Митко, защото си го задал добре:
Най-изгодни оферти според мен е Белл Симпатико ДСЛ-а за $36 със таксите на месец и ти минава по телефонния кабел. Телефона отделно $27 с таксите локалния план. Няма ограничения на трафика но има 128/256/ и тн. бандуид според плана ти.

За диалъп най-изгодни са 295.ca ама не съм ги използвал с месеци
Ти пък откъде знаеш,4е нямам кабелна телевизия? :roll: Тъкмо обратното.Не са ми искали ник'ви пари за модем,нито пък за инсталация.Още пове4е ти си в БГ като гледам.Бреййй,4е многознайковци се навъдиха! :evil: Не съм разбирала,хм!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Nie sme dovolni ot Altima - za sujalenie niamam pod ruka nomera na telefon. ne e nujna kreditna karta - v nachaloto plashtahme s chekove. cenata na ADSL e kato pri vsichki ostanali 29.90, ako pomnia pravilno + modem, koito ako kupish struva 100 CAD, inache go naemash ot dostavchika. Dial-up pri tiah struva okolo 15 dolara mesechno, koeto v edin moment sushto e variant, ako ne ti se davat mnogo pari.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Симпатико (на Бел)!
ADSL, 3Mb/sec. (които наистина ги прави на даунлоад от големи сайтове), неограничен трафик! Цена с едногодишен договор - 29.95$/мес. (с таксите - 34.45$/мес.), кабелния модем и 4 филтъра (на всеки телефон трябва да монтираш такъв; ако имаш повече телефони - пишеш им и те ти изпращат допълнително) са от тях - сумата за наема им е включена в месечната такса.
Аз лично съм много доволен от тях.
:D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
▼

Мнение от ▼ »

bijou написа: Ти пък откъде знаеш,4е нямам кабелна телевизия? :roll: Тъкмо обратното.Не са ми искали ник'ви пари за модем,нито пък за инсталация.Още пове4е ти си в БГ като гледам.Бреййй,4е многознайковци се навъдиха! :evil: Не съм разбирала,хм!
Не че искам да се заяждам, но ако прочетеш въпроса най-горе ще видиш че никой не го бръсне за кабелна. Още повече дали имаш пък ти - пита се за интернет. Видях една сметка на приятел скоро за 85 парички на месец (кабел + нет). Той се чудеше за какво ги плаща като има лимит 20 ГБ а това не е много. Имаш и договор с Видеотрон и можеше да се откачи за само 300+ жълтици а Бел можеш да им кажеш чао почти веднага. :oops: Познай дали не си го платила тоз кабелен модем и идването на техниците ама нали е фрии ;)

А аз съм в Патагония, а не София. Тук съм замалко за домати а пък за нет-а съм чел в енциклопедия Британика. Тук сме с димни сигнали и пощенски гълъби. 8)

Та на въпроса - Хайдука правилно е направил уточненията за парите и скоростта. Плащането може по много начини, но най-добре с чек.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

▼ написа:
bijou написа: Ти пък откъде знаеш,4е нямам кабелна телевизия? :roll: Тъкмо обратното.Не са ми искали ник'ви пари за модем,нито пък за инсталация.Още пове4е ти си в БГ като гледам.Бреййй,4е многознайковци се навъдиха! :evil: Не съм разбирала,хм!
Не че искам да се заяждам, но ако прочетеш въпроса най-горе ще видиш че никой не го бръсне за кабелна. Още повече дали имаш пък ти - пита се за интернет. Видях една сметка на приятел скоро за 85 парички на месец (кабел + нет). Той се чудеше за какво ги плаща като има лимит 20 ГБ а това не е много. Имаш и договор с Видеотрон и можеше да се откачи за само 300+ жълтици а Бел можеш да им кажеш чао почти веднага. :oops: Познай дали не си го платила тоз кабелен модем и идването на техниците ама нали е фрии ;)

А аз съм в Патагония, а не София. Тук съм замалко за домати а пък за нет-а съм чел в енциклопедия Британика. Тук сме с димни сигнали и пощенски гълъби. 8)

Та на въпроса - Хайдука правилно е направил уточненията за парите и скоростта. Плащането може по много начини, но най-добре с чек.
За съжаление, Симпатико приемат само два начина на плащане - с кредитна карта и като ги оторизираш сами да си теглят от сметката ти.
В което няма нищо страшно, само не трябва да забравяш да си оставиш парички тогава, иначе става голям купон...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
troyaneca

Мнение от troyaneca »

Ei, koravi glavi, tikvi zeleni, ne mojahte da razberete, che Simpatico sa po-golemi razboinici ot vsichki ostanali ama kakto i da e... Eto vi neshto, http://www.phare.qc.ca/net/forum.html , to ne za parvi pat go kachvam ama neise
Fuck the Cola
Fuck the Pizza
All We Need Is Slivovitza
tochica

.

Мнение от tochica »

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Elia написа:Nie sme dovolni ot Altima ..........
Здрасти Елиа - искам да те попитам доволни ли сте от самата връзка на доставчика ви?
Аз съм на AIE, и също плащам толкова, без лимит, но се е случвало да ми изключат нета понякога и то по 4-5 часа.Най-вече събота и неделя :?
Благодаря ти предварително :D
Аватар
mitko pitko

Мнение от mitko pitko »

Край! Фини! Симпатягите от Симпатико спечелиха моята симпатична особа със симпатичен договор за 1 годинка на бейсик ДСЛ (който не е много симпатичен). Благодаря ви за мненията.
Само дето още не мога да разбера къде да си видя изразходвания трафик до момента(не този от предишната фактура). Не съм се ровил много още де. Но сигурно това е целта на занятието. Лошо ли ще е ей така лекичко да надхвърля ограничението в трафика (за Симпатко)?
Аре със здраве.
Заключено