tornado написа:не че се заяждам но ...
Момент, че ще се избием с жената да спорим коя реколта е по-добрата... 71-ва или 70-та...
Щото ние сме тия двете,... обаче се чувстваме като 81-ва и 80-та....
Абе направо сме си тинейджъри, ако мен питаш!!!
Не се избивайте, всички реколти са добри!
А аз много често се чувствам на 11 (то си ми личи и от постингите ).
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Няма значение на колко си, а как си стигнал дотам.
Не помня кой беше казал (за последно съм го чувал от Кеворкян), че някои остаряват като галоши, а други - като катедрали...
Или като доброто (ама наистина доброто) вино...
Да сме живи и здрави, пък другото ще го измислим...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
julianadiwa написа:Sasho71,
доколкото знам 3-тата година е преломна, поне според това което съм чула, пък и след третата година спряха да мрънкат да идват иначе преди това всички по два пъти се изредиха да си идват до България, след това спряха, а миналата година майка ми бързаше да си замине. Но при всеки е различно
aми да, тогава зомбацията е тотална! след третата година, тъкмо и за това тези са го измислили с паспорта, а като и почакаш още една докат ти го издадат и хептем се "интегрираш" в обществото
Az sam mlada , jenata i toi
A sega mi polzvaite li4nite danni za koristni celi
Ne e vajno kakva e jenata a kakto go e kazal naroda- piana bulka,vesela ka6ta.
Ha nazdrave
Ние сме на 36 и 39. Едно от хубавите неща, които бях чувала за Ка, е това, че за БГ жена на 36 си е направо остаряла и за нищо не става, а в Ка не било така - затова в същност и емигрирам, ако не съм ви го казвала. И въобще като отида, смятам да карам втора младост
Yulia aз си мислех че съм била млада майка, ама ти ме биеш
Ние сме на 36 и 39 (това преди дето го писах 38 беше грешно ) с деца на 15 и 12.
olga, дай да сформираме един клуб на хората в разцвета на силите си , че тук май сме малцинство (около 15 %) Наоколо все някакви дечурлига се мотаят
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
drifter написа:Yulia aз си мислех че съм била млада майка, ама ти ме биеш
Ние сме на 36 и 39 (това преди дето го писах 38 беше грешно ) с деца на 15 и 12.
olga, дай да сформираме един клуб на хората в разцвета на силите си , че тук май сме малцинство (около 15 %) Наоколо все някакви дечурлига се мотаят
Ami kakvo da se pravi..sudba
ideiata za klub e hubava, prisuediniavam se
Има вече една потребителска група умни и красиви. Нашата ще е втората
Моля някой модератор да сподели възможно ли е и как да си направим потребителска група.
Мойто предложение за име остава 'в разцвета на силите си' (и с перка отзад)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.