ИНет телефон САЩ - 2ц./мин БГ 13 ц./мин

Само за полезни връзки
Заключено
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

ИНет телефон САЩ - 2ц./мин БГ 13 ц./мин

Мнение от Hemoglobin »

Защо не прробвате
www.dialpad.com
засега това е най-евтиното което съм виждал и ползвал и работи със отлично качество.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Блягодаря Хеmоглобин,
Иmаm саmо един въпрос къm теб (като потребител). Тази коmпания от4ита ли и саmото набиране на ноmера? Питаm за6тото Startech наприmер от4ита не саmо проведените разговори, но те таксува и тогава когато си набрал саmо ноmера без да е проведен разговор или линията е била заета :roll:
Голяmа набутка.. :evil:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Здравей, Мария.
Не съм забелязал да се таксува набирането. Случвало ми се е нееднократно да ми даде заето и не ми е взимало пари в тези случаи.
DialPad съществуват от доста години. Спомням си че за 1ви път ги използвах когато на пазара се появиха 36 000 бпс модемите (и бяха голям хит). Оттогава и цените им падат. След тази година например пак бутнаха цените за много еропейски държави (нешата уви не е сре тези) но все пак ми идва много по евтино от картите за разговор и качеството е несравнимо по добро. Цената може да ти падне ако сметнеш че говориш доста и решеи да плащаш месечна вноска от (2-3$) тогава тарифите се намаляват.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Аз съм се абонирал при едниDCI Telecom - 9.9 цента на минута с БГ.
Е, по-скъпо е от Calling Card, ама пък не е проблем свързването. A Calling Card пак са увеличили минутите - картата им от 10$ вече дава 5 часа и 50 мин, което вари го, печи го, си е 3.5 цента на минута! :shock:
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Благодаря и на дваmа ви за отговорите.
Изображение
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

I nie se warzahme s DCI po preporakata na edin liubezen forumec, oba4e mnoooogo kofti wrazka. Polzwame gi samo za razgowori w Ca i USA, a za BG si ostawihme hermesphon. Po-skapo e malko, no niama nikakwi izdanki s wrazkite.
Заключено