privet az sum karata.vuprosut mi wte e mnogo kratuk ,to4en i iasen.bez izliwno slovoredene,bez nenyjni obiasnenia i slovokopletni4ene.bez prazni prikazki i rastiagane na lokymi...
a bre koga wte ima srewta :partytime: :partysmiley: :beer2: :liefde: :drink: :haplio: :schmoll: :smlove: :beer2: :redghost: :beer2: v SOFIA?
ili da se miatam na staria kon,proizvodstvo'88g v CCCP,cviat 4erven s leki otenuci na rujdiasal metal i da prepysna kum Plovdiv.poneje tam 4esto se subirat mai. :beer2: site li ot wopite ste zaminali bre? :confused2:
o4akvam vawite mnenia i predlojenia (po poleka s predlojeniata,az sum jenen :noz: s edno :partysmiley:)no jena mi v momenta e v JAPAN :saint: celta na moeto suwtestvyvane sred vas e semeino :smlove: da izbiagame ot tuwtata .po vuzmojnost v Kanada,po dale4 e.
do skoroYSPEH na vsi4ki.
intiligentin rob. ycelial sled vsiakakvi opiti na bgpravitelstvata. ymee da misli. ima zdravi zubi. goden za eksploatacia. simpati4en.
Привет и на теб,
ще ти преместя темата във форум Емиграция в Квебек, защото в този форум (Админ) обсъждаме други неща, явно си се объркал ))
Успех на срещата и гледайте да не се напиете до козирките
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Кума Лиса написа: Привет и на теб,
ще ти преместя темата във форум Емиграция в Квебек, защото в този форум (Админ) обсъждаме други неща, явно си се объркал ))
Успех на срещата и гледайте да не се напиете до козирките
blagodaria.nali sum nov ta se burkam.niama da se napivame do kozirkite,wte ostavim o4ite svobodni,za da vijdame i ne propyskame newtata zaradi koito sme se subrali. a be sofisnci da ne bi da se napivat do kozirkite na srewtite ,4e mi piwew tova? :smhair1: .leka rabota i yspeh.
intiligentin rob. ycelial sled vsiakakvi opiti na bgpravitelstvata. ymee da misli. ima zdravi zubi. goden za eksploatacia. simpati4en.
Прочетете внимателно,печелите обезателно.
Срещите в София се провеждат всяка неделя от 16:00часа,в"Дървеното" парка "Заимов" срещу бившият културен дом"Лиляна Димитрова" Зад ресторант "Доброто"
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."