kakvo stava s interviewtata

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

tornado, брато, за София ли говориш това за ченча на посолствата???
Ако е така може би ни чакат по-бързи срокове след отварянето.... :wink: То беше крайно време Белград да се замести със София.
До всички останали:Нема ' а са пуашите копеуета-Времето работи за нас,това ,че се забавиха работите може пък да е за добре.
Ние сме от 15.09.2004 и ще чакаме ако трябва до пенсия.... :D
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Анджък за там става дума... :wink:

Аз тая песен я пея от бая време...ама може и истина да се окаже... :lol:

Лош пророк - добър пророк....
Изображение
Аватар
totev

Мнение от totev »

Чакате ли ,чакате ли......чакайте, чакайте.
И аз чакам.
Всеки нещо чака , чака, чака, чака ,чака....
Това като го прочетете бързо и е много смешно.Поне прави чакането по-лесно :beer: Ха наздраве бате
...мразя мастика без айрян...
mpetkov54

za kade barzate

Мнение от mpetkov54 »

javascript:emoticon(':D')
Very Happy
Последно промяна от mpetkov54 на Вто Яну 25, 2005 12:09 am, променено общо 1 път.
Аватар
Bily T

ВНИМАВАЙТЕ С ПОЩИТЕ

Мнение от Bily T »

Аз днес си взех потвърждението което е изпратено на 07.01.05 така, че съветвам ви да бъдете по-нахални с пощите. Питам от две седмици всеки ден за писмо на мое име и все нямаше а днес "случайно" се оказа, че има ама колежката го била прибрала в чекмедже при други документи и затова не го намирали.
Така, че внимавайте да не Ви ги мотаят в наште пощи.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ей,mpetkov54 ти да не мислиш ,че пък от тука ще ни изпратят с бъклица и дрян.Апропо, в Канада знаят ли що е то мазна баница със сирене???.... :roll:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

ignat dikovsky написа:Ей,mpetkov54 ти да не мислиш ,че пък от тука ще ни изпратят с бъклица и дрян.Апропо, в Канада знаят ли що е то мазна баница със сирене???.... :roll:
Ти пък къде видя баница СЪС СИРЕНЕ бе ,ААА....Ударил си кьоравото!!!!Бреееей....тарикат такъв! :wink:
Изображение
mpetkov54

kori za banica, ima ama banica ne

Мнение от mpetkov54 »

. :roll: :evil:
Последно промяна от mpetkov54 на Вто Яну 25, 2005 12:10 am, променено общо 1 път.
ralitsa

Мнение от ralitsa »

Здравейте!
На 05.11.2004г. изпратих документи, на 15.11.2004г. получих отговор и искане за допълнително документи, на 25.11.2004г. изпратих документите и от тогава нищо. И мен много ме притеснява липсата на отговор, дори мисля тия дни да изпратя запитване по i-mail-a какво става. Чудя се обаче какво точно да пиша, за да не се подразнят уважаемите канадци. Чела съм, че не обичат да ги притесняваме с разни запитвания и други такива. Някой ако е писал такова нека сподели, както и адреса, на който се изпращат.
Успех на всички!
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

ralitsa написа:Здравейте!
На 05.11.2004г. изпратих документи, на 15.11.2004г. получих отговор и искане за допълнително документи, на 25.11.2004г. изпратих документите и от тогава нищо. И мен много ме притеснява липсата на отговор, дори мисля тия дни да изпратя запитване по i-mail-a какво става. Чудя се обаче какво точно да пиша, за да не се подразнят уважаемите канадци. Чела съм, че не обичат да ги притесняваме с разни запитвания и други такива. Някой ако е писал такова нека сподели, както и адреса, на който се изпращат.
Успех на всички!
ami pishi na tozi adres ot saita siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
i zadaljitelno si poso4i ind. ref. number, date of birth and address.
t.e nomera koito pioshe na potvarjdenieto za da mogat vednaga da ti otgovorjat bez da se draznjat s razli4na korespondenzija
uspeh i spodeli posle kakvo e stanalo
moje naj nakraja da spodeljat zasto mal4at
neli78

Мнение от neli78 »

ralitza,kakvi dokumenti ti iskaha. az mislia 4e oste e rano da se 4aka pokana za interview. az sasto si pratih v na4aloto na dekemvri i mam samo otgovor 4e vsi4ko sa polu4ili i da 4akam interview prez parvata polovina na 2005- mai e dosta rano i niama smisal da gi bezpokoim, vse pak sa izminali samo dve sedmici ot novata godina:)))
Аватар
galin
Обратна връзка:

Документи

Мнение от galin »

Здравейте кандидат-емигранти. Абе хора като Ви чета писанията и Ви се чудя много!!!!Ние които сме изпратили документи септември 2004 и сме получили само по едно писмо,че са ни получени документите и да чакаме интервюто в първата половина на 2005, още нищо не сме получили!!!!А вие които сте изпратили документи в края на 2004 се притеснявате!!!! По процедурата писмото се получава минимум 45 дни преди интервюто.Така ,че по-спокойно и учете френския език.Ние като получим писмо с дата за интервю,веднага ще съобщим във форума,за да можете да си направите някаква сметка,кога ще е вашия ред.Успех на всички и търпение (колкото и да трудно чакането).
ralitsa

Мнение от ralitsa »

Бях пропуснала да изпратя някои документи на български / всъщност копия от тях/, а бях изпратила само преводи. Искаха копия на българските документи. Всъщност не ме притеснява толкова, че нямам още дата за интервю, защото наистина е минал малък период от време. Повече ме притеснява , че след изпращането на допълнителните документи нямам потвърждение. Доколкото зная преди самата дата за интервю се получава някакво писмо "Очаквайте дата през втората половина на годината" или нещо подобно. Аз такова не съм получила.Някой във форума беше писал, че не е задължително в този случай да се получи второ писмо с потвърждение, че са пристигнали и вторите документи. Това малко ме успокои и продължавам да чакам.
Късмет на всички!
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

neli78 написа:ima li niakoi ,koito misli da zaminava sam/sama?kato 4eta vsi4ki ste po dvama...
Привет :)

И аз съм сама, споко! :wink: Не съм я започнала още процедурата, но се надявам до месец и нещо да мога да пратя първите документи.
Тъй че и аз съм от тая "партия" :)

Поздрави и успех!
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Здравейте драги съфорумници. Значи galin е напълно прав - ние също сме изпратили документи в началото на ноември 2004 и сме получили само писмо, че са получили документите и да чакаме за интервю през първата половина на 2005. Чакаме си чинно и може би след март 2005 ако не получим отговор може да им се обадим. Като гледам по всяка вероятност преди април нема да има интервюта. :) Късмет на всички чакащи :D :D :D
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Заключено