Ако се интересувате и ще купувате сега е момента.
Ето и ръководство по пързаляне и всичко основно в хокея.
http://www2.nhl.com/laceemup/clinic/
А вие двамката да помните езерцето в парк Лафонтен? Е, то е зимна пързалка, за която се грижат чудесно, а и доста посещавано от местните дори и нощно време.Ombudsman написа:Е как къдеssttoo написа:а я обадете къде ходите да се пързаляте по гъ*? щото с наш'то дете на година и нещо това май ни е единствената алтернативаНа Монт Роял, при езерото на бобъра. Пързалката е супер.
Става всякак, дори и само по маратонкиssttoo написа:А става ли за по (гореспоменатия) гъ*? Или само с кънки?Sneji написа:А вие двамката да помните езерцето в парк Лафонтен? Е, то е зимна пързалка, за която се грижат чудесно, а и доста посещавано от местните дори и нощно време.
Айде пък и ти сега ... я погледни през прозорецаSneji написа:Става всякак, дори и само по маратонкиssttoo написа:А става ли за по (гореспоменатия) гъ*? Или само с кънки?Sneji написа:А вие двамката да помните езерцето в парк Лафонтен? Е, то е зимна пързалка, за която се грижат чудесно, а и доста посещавано от местните дори и нощно време.съм виждала да се пързалят, а и езерцето си го бива като размери. Ох, как ми домъчня за гледката дето ми се откриваше от 15-я етаж...