Spored men sa si normalni edno 10-15g. da swiknesh.Jivotat tuk e takav,za da sviknes ili da pritrapnesh vzema vreme,taka che taya cifra mi se struva realistichna .Inache s hubavoto barzo i lesno se svikva ,no v sluchaya da ne se povtaryam iska vreme i jertvi.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
За мечтите възраст няма! И на 2 и на 82 все си мечтаеш за сух памперс!
Желая на всички ви скорошно осъществяване на вашите въжделения-дръзновения!
Аз съм на 43, съпругата на 39 и съвсем не сме доайените на форума!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
В началото на април навършвам 32 и горещо се надявам на празника си да съм в Монреал.Жената е на 29/все още /.И акълец още не ни е дошъл-значи сме малки.
Sasho71,
доколкото знам 3-тата година е преломна, поне според това което съм чула, пък и след третата година спряха да мрънкат да идват иначе преди това всички по два пъти се изредиха да си идват до България, след това спряха, а миналата година майка ми бързаше да си замине. Но при всеки е различно
naskoflex написа:tornado ти не знаеше ли че 70 е най-добрата реколта,там са най-расовите екземпляри ,а жените са си старички за тази класация
Сакън да не те чуе жената, че ще ти се стъжни!!!!....
Щото е 71...
Иначе от мен да знаеш - за жената може, ама любовницата....не повече от 88...
Ех, тазсмяхте ме рано сутринта Моят мъж все повтаря, че като стане на 100, ще си търси младо гадже (но не уточнява колко младо), до тогава бил само мой
Ние и двамата сме 72, както и доста хора от форума, дето си траят.
Та във връзка с годинките имам предложение - защо да не почнем да си пишем рожденните дати + година под аватарите? Има ли интерес?