За колко време минахте през имиграционните
За колко време минахте през имиграционните
Колко време горе доло е необходимо сега за да се мине през имиграционните на аерогарата .Става въпрос за Монреал.Предварително благодаря за отговорите.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Аз минах миналото лято. МНого бързо - 5-15 мин през федералните (там подадох формуляр за картата на перманент реидент) и 5-15 мин през провинциалните (там правят среща с МРСИ). И на двете места те затрупват с брошурки.
Но ако питаш колко време след като е кацнал самолета да чакаш приятелите - дай им час, все пак има багажи и пр.
Но ако питаш колко време след като е кацнал самолета да чакаш приятелите - дай им час, все пак има багажи и пр.
Миже ли и аз да споделя опит....
Ако ги чакате през седмицата си сложете 1 час докато излязат. Ако чакате през почивните дни си сложете още половин като минимум. До сега не е имало случай някой да е излязал прези това...е може би само кийпъра, но той беше сам и за това е минал бързо....после като идваха с Милото се забавиха 1 час и 1/2.
Ако ги чакате през седмицата си сложете 1 час докато излязат. Ако чакате през почивните дни си сложете още половин като минимум. До сега не е имало случай някой да е излязал прези това...е може би само кийпъра, но той беше сам и за това е минал бързо....после като идваха с Милото се забавиха 1 час и 1/2.
- miloto
- Обратна връзка:
letishte
Да Пламен е прав. Ние пристигнахме на 19.09 и имаше много голяма опашка, чакахме кам 1, 1/2ч. Киипърат бесхе минал за 10 мин, но 2 път монахме много бавно, а и мен ме забавиха още 15 мин. с багажа.
Но явно си зависи, вие си направете сметката.
Но явно си зависи, вие си направете сметката.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Ние минахме с KLM за 2 часа и половина(дали пък не бяха и повече)
Бяха кацнали 3 самолета (по около 400 човека горе-долу) наведнъж и си представете какво стълпотворение.Практиката показа,че със рейсовете на KLM обикновенно е така.Хубавото е,че никакъв багаж не ни се проверява.На посрещачите им се изчака чакалото...

-
- Обратна връзка: