Искам да проверя за възрастта Ви( Ни)
- Bily T
Искам да проверя за възрастта Ви( Ни)
Колеги аз току що навърших 30 и си задавам въпроса каква е обикновено възрастта на тези които емиграрат, не съм ли старичък малко вече (може би е някаква криза при мен временна).. и др. други въпроси в тоя ред на мисли.
Знам, че това което искам е прекалено лична информация, но мисля, че ще ни е любопитно да попрочетем и такава информация.
Знам, че това което искам е прекалено лична информация, но мисля, че ще ни е любопитно да попрочетем и такава информация.
NO PAIN NO GAIN
От моя опит, щом си задаваш вече въпроса дали си старичък ... поостарял си
Нали знаеш, това е психическа настройка. Има хора на по 50 - 60 - 70, които си мислят, че живота тепърва започва.
Иначе конкретно по въпроса ти. По-голямата част от имигрантите са между 25 и 40 години. Това се смята за идеалната възраст за адаптация в нова държава, затова са такива и изискванията на имиграционните служби. Повечето тук са на тази възраст, а по-малките и по-големите са само придружаващи елементи

Иначе конкретно по въпроса ти. По-голямата част от имигрантите са между 25 и 40 години. Това се смята за идеалната възраст за адаптация в нова държава, затова са такива и изискванията на имиграционните служби. Повечето тук са на тази възраст, а по-малките и по-големите са само придружаващи елементи

-
- Обратна връзка:
- drifter
- Обратна връзка:
Ние сме 38/36. И на мен ми е интерсно каква е средната възраст. Мислех си да пусна една анкета (така ще запазим личната информация), например до 30, 30-35, 35-40, над 40. Ombudsman е права че това е диапазона (с някой изключения разбира се).
Понеже последните дни каквото пусна се изтрива
ще изчакам малко нещата да се поуспокоят 
Понеже последните дни каквото пусна се изтрива

All we have to decide is what to do with the time that is given us.
mladost
Ti si malad dihatel az 34 jenami28 uspeh 

- drifter
- Обратна връзка:
Сега ще я пусна 
Трябва да се има пред вид, че пишещтите по форуми може би не представляват реална статистическа извадка на всички емигранти
Няма да разделям анкетата на вече емигрирали и канещи да емигрират
, защото с малки изключения повечето пишещти май са пресни имигранти 

Трябва да се има пред вид, че пишещтите по форуми може би не представляват реална статистическа извадка на всички емигранти

Няма да разделям анкетата на вече емигрирали и канещи да емигрират

All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Moi priateli doidoha tuk i preiadoh na rojdenite im dni, koito minaha naskoro. Stanaha na po 37-38...Tia zapochna da uchi onzi den, raboti na chas. Toi - i toi raboti, mai niama da uchi. V obshti linii, kato gi poznavam daleche predi da doidat v Canada nervaci golemi- sega sa spokoini, vetur gi vee na bel kon!!! Samo se chudiat koi da im doide na gosti i vaobshte ne im puka na kolko godini sa. Mnogo im se radvam!
Представителна извадка тип "паплач"