Търсим си компания
Някой заминаващ за Монреал на 24-ти март с КЛМ?
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Някой заминаващ за Монреал на 24-ти март с КЛМ?
Моля ако има някой, който със сигурност ще пътува на 24-ти март за Монреал с КЛМ, да сигнализира
Търсим си компания
Търсим си компания
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Hi
Pcelichke,molja te spodeli cenite na bilet za vazrasten i dete( na 8 g.) s KLM !!! Nie planuvame za krajat na April-za sega British mi dava nai-niski ceni: vazrasten 419 , dete 294 E (njama prispivane v London i chasovete na izlitane i kacane sa mnogo udobni).
Blagodarja ti !!!!
Uspeh !!! Pozdravi moreto !!!!
Blagodarja ti !!!!
Uspeh !!! Pozdravi moreto !!!!
hi
kakvo shte kagete za 25 mart-petak s KLM?po-udobno e spored men.moite prijateli shte mogat da mi obarnat poveche vnimanie na sledvashtija den
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Hmmm, abe tova martensko vreme mnogo udobno se okazva...Nie patuvahme po sashtoto vreme minalata godina - 26 mart beshe petuk - po-udobno e verno, pristigash na suhtia den i posle spish do sabota, horata mogat da ti oburnat vnimanie, da se pookopitish i v ponedelnik da huknesh da si pravish dokumentite. Lubopitno mi e kolko choveka shte doletiat kraia na tozi mart mesec...nie biahme mnooogo - niakoi govori za okolo 30 choveka...
Представителна извадка тип "паплач"

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
-
eva-vet-eva
Потвърждение.
И ние потвърждаваме, че сме резервирали билети за 24 март. Ако имаш вече статистика, пиши колко до момента са потвърдили. Ние сме с две малки деца. Трябва да се има предвид, ако има колебаещи се. Да се опитаме да създадем една групичка, че поне децата да не усетят пътя. Чао!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Ето как се сформирала бойна дружинка
Засега сме:
1. Аз и мъжа ми (т.е. двама възрастни без деца)
2. poppai (един възрастен)
3. eva-vet-eva (двама възрастни и едно куче)
4. SAfin13 (двама възрастни с две малки деца)
SAfin13, за съжаление нямаме други познати с деца, които да пътуват с нас
Имаме едни познати, чийто син е 9-10 годишен някъде, но за тях още не е сигурно кога ще пътуват.
eva-vet-eva, ще се радвам да ми пратиш ЛС когато стане ясен въпроса за кучето :dogrun:
poppai, с теб си контактуваме постоянно
пък и се надявам да се видим на следващата среща, която ще е тази неделя, т.е. на 6-ти февруари.
Ще поддържам връзка с всички вас. Ако нещо не ви е ясно покрай подготовката на багажа, питайте
Аз вече съм половин експерт
До скоро
Засега сме:
SAfin13, за съжаление нямаме други познати с деца, които да пътуват с нас
eva-vet-eva, ще се радвам да ми пратиш ЛС когато стане ясен въпроса за кучето :dogrun:
poppai, с теб си контактуваме постоянно
Ще поддържам връзка с всички вас. Ако нещо не ви е ясно покрай подготовката на багажа, питайте
До скоро
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

успех и по-скоро да си построите кошерчето в МТЛp4eli4ka написа:Ето как се сформирала бойна дружинка![]()
Засега сме:
SAfin13, за съжаление нямаме други познати с деца, които да пътуват с насИмаме едни познати, чийто син е 9-10 годишен някъде, но за тях още не е сигурно кога ще пътуват.
poppai, с теб си контактуваме постояннопък и се надявам да се видим на следващата среща, която ще е тази неделя, т.е. на 6-ти февруари.
Ще поддържам връзка с всички вас. Ако нещо не ви е ясно покрай подготовката на багажа, питайтеАз вече съм половин експерт
![]()
До скоро
-
paraglider
- Обратна връзка:
- ROSEN HRISTOV