Мразя да чета български на латиници (въпреки, че пиша честичко така

Доста сме упорити и не сме се отказали да те четем на кирилица , да знаеш !

Права сте Ombudsman, напално права, че някои все лошото виждат, но не смятам, че вие сте от реалистите-даже напротив!Ombudsman написа: Аз предпочитам да бъда реалист.... В тоя равнак - никакво хълмче - часове пътуваш - едно и също - имаш чувството, че си си в твоя квартал - същите къщи, същите магазини, абсолютно всичко е еднакво..... А за Монреал - какво да ти кажа . ..хайде да си замълча и аз веднъж.
Да, малко съм попътувала и лично аз не го намирам толкова уйасно еднообразно. И както казвам - който търси- намира. А и аз по принцип съм си city girl и много си се радвам и ценя културния и социалния живот на Монтреал (който не отстъпва много на европейския).Ombudsman написа:sara, какво му е на Монреал ? Да съм казала нещо ?![]()
![]()
![]()
Иначе имах възможност, и продължавам да имам, да пътувам из Квебек и трябва да ви кажа, че е ужасно еднообразно и единственото, което разнообразява пеизажа са шарените есенни листа. Аз лично не се впечатлявам много от градове /освен ако не е нещо като Париж, Рим/, а по-скоро от природа. И аз да попитам на свой ред - ти пътувала ли си извън Монреал за да споделиш пространствено-реалистичните си впечатления ?