Tuk ne e problem i kym momche da se prikachish, a i riska e po-malyk :idea:Dimitrov написа:... tarsq nqkoe momi4e kam koeto da se prika4q kato vtori kandidat kato 6te i poema raznoskite po kandidatstvaneto. Blagodarq vi predvaritelno
moge li nqkoj da mi pomogne
Re: moge li nqkoj da mi pomogne
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
ТНС, тази мацка за която говориш беше и моя учителка, а и на кръстника ми, и на още двама приятели
Ама не знаех че се е засилила към Канада, нищо не ми е казала, в противен случай бих й помогнала с каквото мога. Или може би действа тайно :smokin:

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

ГЛУПОСТИyaiuat написа:Не ми се вярва да е само заради някаква смешна емиграционна такса. С по горните качества могат да изкарат тия пари за сравнително кратко време дори и в бг.
Да, никъде не е опоменато с колко партньора (едновременно) можеш да живееш на съпружески начала. Само адресната регистрация трябва да се предвиди, а пък смяната и е доста лесна.ignat dikovsky написа:Та да се вземат младите ка'т се харесат па к'во ка'т са трима![]()
Ще ми е интересно как ще се точкува такава кандидатура. Моля, дръжте ни в течение.

Дали ???fuck написа:Tuk ne e problem i kym momche da se prikachish, a i riska e po-malyk.

да де за съшата говоря - опитвам се да и помогна- между другото един изпит и остава да свърши втората магистратура и то в София(за назидание на Елиа го казвам-не е проблем разстоянието)засега не раздувай и ми прати на лично съобщение телефона си пак, че тия дни може да се видим
Въобще тая процедура с имиграцията е пълна простотия:
- имат нужда от черно работници пък слагат за ограничение образование и трудов стаж по специалността - поради което много хора остават с впечатлението ,че тук ги търсят като специалисти идват тук и се разочароват страшно.
А мойте приятели ,които нямат висше и искат да дойдат да бачкат в завода - не може-що?
простотии

Въобще тая процедура с имиграцията е пълна простотия:
- имат нужда от черно работници пък слагат за ограничение образование и трудов стаж по специалността - поради което много хора остават с впечатлението ,че тук ги търсят като специалисти идват тук и се разочароват страшно.
А мойте приятели ,които нямат висше и искат да дойдат да бачкат в завода - не може-що?
простотии
-
- Обратна връзка:
-
Опитай пак от тук http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html , във Виена тук ги смятат
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
lele-male, kvi sa teia nobelovi laureatki?
Az predi vreme gledah katalog na indiiski jeni koito beshe vruchen na edin indiiski priatel na 29 godini s zarakata che ako ne si izbere edna do 30 godini to edna shte bude izbrana za nego.
Napravo mi vzeha uma i duma niakoi ot tezi - s po niakolko diplomi, krasivi, i dori pishe kakvo obichat da gotviat.
Az se zapisah za edna doktorka i edna advokatka ama tehnite mai ne mi vzeha zaiavkata na seriozno.
Az predi vreme gledah katalog na indiiski jeni koito beshe vruchen na edin indiiski priatel na 29 godini s zarakata che ako ne si izbere edna do 30 godini to edna shte bude izbrana za nego.
Napravo mi vzeha uma i duma niakoi ot tezi - s po niakolko diplomi, krasivi, i dori pishe kakvo obichat da gotviat.
Az se zapisah za edna doktorka i edna advokatka ama tehnite mai ne mi vzeha zaiavkata na seriozno.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Здравеи Димитров,сигурен ли си ,че не ти стигат точките,провери още веднаж.Нашият случи е от преди 4год. и от тогав нещатат може и да са се променили.Ние минахме по процедурата за Квебек за по барзо но правехме и точките за Федерална канада които бяха по вече.С цифри не мога да говоря ,парво защото сам ги забравил ,а и много не ме интерисували ,но по памет нещата стояха така :
-Съпругата беше водеща -полувисш медицински институт-хирургична сестра-5г. стаж в хирургия
-магистар социални деиности-социална медицина и здравно усигурителни системи-стаж-администратор в ;Дом маика и дете;
Не си спомням точно точките в цифрово изражение ,но от двата справочника за тарсена професия и пригодност/нещо такова беше/ бяха едни от наи високите които се даваха ,по високи бяха от на компютарни специалисти,инженери,архитекти, маи само в нефтената индустрия и някои по танки области бяха по високи,абе да бест и нямахме никакви проблеми.
Друг е вапроса ,че в хуманитарната област това се оказаха наи непригодните образования и професии,които за да ги практикуваш тук не можеш да минеш с малко учене и някакви си сертификати ,а трябва да започнеш от-до и след това задалжително членство в ордера иначе работа няма.
Сигурно си ги проверявал нещата за теб как стоят,но ти давам тоя пример като доказателство,че с това образование се минава /или мнаваше/ ,провери пак.
Имам и познат ,които с военно образование и после с задочно изкарано висше-социални деиности ,но бакалавар сащо мина ,като прави точките сас соц. деиности и е тук ,но тоя случаи е пак преди 4г.
Доколкото знам по наше време се изискваха над 70т. за Квебек и над 80 за ФЕД.,а сега чета ,че са паднали на 50 за Кебек,просто ме учудва ,че имаш проблеми.
-Съпругата беше водеща -полувисш медицински институт-хирургична сестра-5г. стаж в хирургия
-магистар социални деиности-социална медицина и здравно усигурителни системи-стаж-администратор в ;Дом маика и дете;
Не си спомням точно точките в цифрово изражение ,но от двата справочника за тарсена професия и пригодност/нещо такова беше/ бяха едни от наи високите които се даваха ,по високи бяха от на компютарни специалисти,инженери,архитекти, маи само в нефтената индустрия и някои по танки области бяха по високи,абе да бест и нямахме никакви проблеми.
Друг е вапроса ,че в хуманитарната област това се оказаха наи непригодните образования и професии,които за да ги практикуваш тук не можеш да минеш с малко учене и някакви си сертификати ,а трябва да започнеш от-до и след това задалжително членство в ордера иначе работа няма.
Сигурно си ги проверявал нещата за теб как стоят,но ти давам тоя пример като доказателство,че с това образование се минава /или мнаваше/ ,провери пак.
Имам и познат ,които с военно образование и после с задочно изкарано висше-социални деиности ,но бакалавар сащо мина ,като прави точките сас соц. деиности и е тук ,но тоя случаи е пак преди 4г.
Доколкото знам по наше време се изискваха над 70т. за Квебек и над 80 за ФЕД.,а сега чета ,че са паднали на 50 за Кебек,просто ме учудва ,че имаш проблеми.
за многоженството не е известно,ignat dikovsky написа:Абе ,извинете ме ,че се меся ама не можех да се сдържа да попитам:
Какво мислят Канадските власти за многожвнството?
Та да се вземат младите ка'т се харесат па к'во ка'т са трима![]()
Димитров ще е доволен ....май.....
но виж за гейовете е известно - миналата година канада с гордост стана третата страна в света която узакони тези бракове и досега има немалко успешни сделки, а може при някои и да е наистина

димитров внимавай много преди време един направи подобен ход, но мацката решила че вече не и се ходи в канада и на интервюто поискала преводач, интервюиращия с изумление попитал ""ама вие пишете перфектен английски", а тя му отговорила "ами забравих го"

Malko kusno pi6a, izviniavaj,
Abe 6to go pla6ite tolkova 4oveka,
razbira se, 4e moje da si nameri takyv 4ovek, az poznavam takiva, ni6to 4e stava vapros za druga dyrjava, na vseki pootdelno mu stigat to4ki i t.n., prosto horata iskat da ima na kogo da kajat "dobro utro", i da si poprikazvat kato se priberat opt rabota, niakoi ot tiah dori se i haresaha v posledstvie, sega i deca si imat, samo mislia, 4e moje bi 6te e dobre vse pak pone da se poznavate, da ste priateli predi tova, 4e da se razbirate. a frenskia da go u4ite mejduvremenno. niama6 li niakoa priatelka, koiato da iska da zamine?
Sigurna sum, 4e 6te nameri6 i pi6i kakvo stava
Abe 6to go pla6ite tolkova 4oveka,
razbira se, 4e moje da si nameri takyv 4ovek, az poznavam takiva, ni6to 4e stava vapros za druga dyrjava, na vseki pootdelno mu stigat to4ki i t.n., prosto horata iskat da ima na kogo da kajat "dobro utro", i da si poprikazvat kato se priberat opt rabota, niakoi ot tiah dori se i haresaha v posledstvie, sega i deca si imat, samo mislia, 4e moje bi 6te e dobre vse pak pone da se poznavate, da ste priateli predi tova, 4e da se razbirate. a frenskia da go u4ite mejduvremenno. niama6 li niakoa priatelka, koiato da iska da zamine?
Sigurna sum, 4e 6te nameri6 i pi6i kakvo stava