Ми аз може и да не съм в ред според теб, но когато имам да свърша нещо, гледам да го свърша в сроковете, които са ми поставени. Обикновено с отлагане не се печели нищо. Дали ще те глобят? Ами не знам, защото аз си пуснах документите повече от 6 месеца преди да ми изтече паспорта. Аз лично не бих стояла с невалиден докумет в чужда страна.Optimist Creed написа:Снежи, би ли отговорила ,защо Ихайду трябва да побърза като при пожар.Аз съм в неговото положение. Какво може да изгубя?
Повече пари ли ще трябва да платя като след време пусна молба за нов паспорт при вече изтекъл стар или ?
От къде го разбра това? Защото на нас си ни искаха и взеха и двете копия.survivor написа: Osven tova dnes nauchih, che tryabva edno kopie ot pasporta (za predpochitane zavereno), a ne dve, kakto pishe v Bulway.ca.
Иглика, от консулството ни дадоха лист с изискванията за снимките, където допълнително на ръка е написано, че искат 4-ри снимки (а не 3 както някой беше писал по-горе). Вие си решавате де, моите документи са подадени. Аз лично обаче не бих рискувала да ме мотаят заради една снимка в повече или едно копие на паспорта повече.
Лично мнение.