Джой, аз това и се опитвах да си обясня - откъде е тая неистова омраза към хората, които са на социална помощ...JOY написа:Може друг път! Някой може и да може...4ovek moje i da u4i i da raboti..Това не е като да работиш докато си на социал...
![]()
Сериозно по темата. МНОГО,много,много съм съгласна с Ив Хайду! Не съм изчела основно цялата тема,но схванах идеята.
Мога да кажа само едно...Иване,откак съм в този форум се боря със същите вятърни мелници като теб,но без файда!
На някои хора толкова им бърка в здравето социала и социалджиите,че няма докъде. Мен ако питаш,това е проява на завист в чист вид!
Никой от познатите ми социалджии не си е продал апартамена в България! Почти всички подработват на черно. Някои дори на черно си докарват по 1000 дол. седмично. Да се пукат от завист някои,аз не съм в тяхното число! Като го могат,си го могат! Другите учим как вика Омби!
Тези хора се възползват от правото си на такава помощ, дадено им от правителството.
А това, че някои комплексари искат да им се целуват ръцете за това, че си плащат данъците ?!? Егати наглеците! Те утре и ордена на почетния Легион ще поискат! Рзабирам доброволно да дават пари, ама това пък тяхно дебелоочие... Като не искат, да се преместят другаде, където не се заделят от данъците за хора временно без работа.
Няма какво, Джой, да се бориш с такива. Да се оплачат на Шаре и на Мартин!
Ако бях някой гаден пич, щях да им пожелая и на тях, и на техните семейства - да си загубят работата, и да не могат да получават социална помощ, може би тогава нещо в самовлюбените им егоцентрични душички ще просветне... Ама нека са си живи и здрави, да си работят и да псуват мръсните социаладжии...