Не,че се заяждам,но....
Не,че се заяждам,но....
...толкова ли ви е трудно да пишете на кирилица?Незнам за останалите,но аз лично по-дългите постинги на латиница направо ги прескачам!Колкото и да ми са интересни направо ми изтичат очите докато го чета! 

Ето един вариант:
Когато на мене ми се наложи да напиша нещо на кирилица, а нямам инсталирана на съответния компютър, постъпвам по следния начин:
1. Влизам във форума и започвам да пиша нова тема.
2. Написвам си целия текст (или всички "реплики"), но НЕ ПУБЛИКУВАМ НАПИСАНОТО!
3. Изпълнявам елементарните операции на Clipboard-а - маркирам необходимата дума ("реплика") и изпълнявам Copy
4. На мястото, където трябвяа да бъде поставена думата - правя Paste
5. Пак повтарям - не публикувам във форума, а просто използвам формичката и KREDOR-бутона, за да пиша на кирилица. Когато приключа - затварям съответния прозорец - да не стане грешка
bijou, опитай и ако се наложи - пиши ми лично съобщение и ще ти помогна.
Даниел
3. Изпълнявам елементарните операции на Clipboard-а - маркирам необходимата дума ("реплика") и изпълнявам Copy
5. Пак повтарям - не публикувам във форума, а просто използвам формичката и KREDOR-бутона, за да пиша на кирилица. Когато приключа - затварям съответния прозорец - да не стане грешка

Даниел
Re: Ето един вариант:
Bлагодаря Dino!А това е за теб мосю х:"пуста младост не се трае"...ако не си успял да го разбереш;)Dino написа:Когато на мене ми се наложи да напиша нещо на кирилица, а нямам инсталирана на съответния компютър, постъпвам по следния начин:
Даниел
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
И аз смятам, че да пишеш на български чрез латиница, когато има кирилица, е неуважение към останалите!
Ама то нали винаги има, как да кажа...простаци...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Blagodaria za kvalifikaciata!IvHaydu написа:И аз смятам, че да пишеш на български чрез латиница, когато има кирилица, е неуважение към останалите!
![]()
![]()
![]()
I az ne pia bira, ama ne sum napisala, che tezi, koito piat sa prostaci...
Hora, merete si prikazkite, molia! Edva li prichinata niakoi da pishe na latinica e neuvajenie! Ama kakvo sum sednala da se razpraviam. Ia da vi e chestita novata godina! Zdrave i kasmet na vsichki!
Представителна извадка тип "паплач"