За новите такси за Визи!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
AleksandrAI

За новите такси за Визи!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от AleksandrAI »

Ето какво намерих на сайта на Канадското посолство в Букорещ:

PLEASE NOTE THAT FEES IN U.S. DOLLARS WILL INCREASE EFFECTIVE 20 DECEMBER 2004.
Applications submitted after December 20 2004 using the old fees will be returned to sender.

Това е на този адрес:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuro ... &did=61096

Ето и link към файла с новите такси:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuro ... 0A12_8.wpd
Може да си го отворите с WORD.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Честито на всички късметлий :noz:
borsay

zdraveyte

Мнение от borsay »

Vesseli praznitzi na vsicki. Moge li nyakoi da mi kaze kolko tochno sa novite taxi za obrabotka na dokumentite v bukuresht, za vazrastni i za detza. Znam linkovete no vlizam v internet ot komputarni zali i ne moga da gi otvorya, ponege e zabraneno tegleneto na info!!! blagodarya
Aries

Re: zdraveyte

Мнение от Aries »

borsay написа:Znam linkovete no vlizam v internet ot komputarni zali i ne moga da gi otvorya, ponege e zabraneno tegleneto na info!!! blagodarya
Да не би да е 1-ви април?
borsay

hi

Мнение от borsay »

aries, za koe da e parvi april, che ne moga da vidya infoto koeto mi tryabva ili che ima novi taxi. Taxite vlizat v sila ot 20 decembre, tova e napisano na oficialniya site na posolstvoto v bukuresht
borsay

hi

Мнение от borsay »

zabravih da utocnya ce stava vapros samo za promeni v US dodars
Aries

Мнение от Aries »

Таксите са променени. Не ми стана много ясно какво разбираш под това, че "компютрите на залите не могат да теглят инфо", защото инфо е всяка една страница!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Ами Ариес, в някои зали не могат да се свалят файлове, а таксите са на файл, в случай че не си забелязал.
borsay, ей сега ще ти пратя на и-мейла таксите, които те интересуват, а не целия файл.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
NiaDino

Мнение от NiaDino »

Kak to4no si gi svalihte taksite 4e i az ne moga da gi otvoria.Iska mi niakakva versija na World koiato e mai dosta stara....
Имам си една мечта!
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Ето новите такси за BG които са в USD:

Виза

Такса за постоянно прибиваване в Канада - Кандидат/съпруг(а)/съвместно живеещ партньор - 820 USD

Такси за обработка

Постоянно прибиваване - Кандидат/съпруг(а)/съвместно живеещ партньор/дете придружител на 22г. или повече - 465 USD
Постоянно прибиваване - дете придружител под 22г. - 130 USD

Това е което се отнася за обработката на документите и Визата.

Доколкото разбрах ако сте минали медицински и сте платили преди 20 Декември има гратисен период до 20 Януари да изпратите Вносната бележка.
D&N&D

Мнение от D&N&D »

Zdraveite! Veseli praznici!
Promianata nali beshe ot 1.12.2004? Koga go promenixa tova? V bankata znaiat li go?
Аватар
yvs

Мнение от yvs »

Средно с по 16% са увеличили таксите тези мизерници. Това неможе да се оправдае с падането на USD. Скоро ще превърнат тази процедура в доходен бизнес. :x :x
Аз нарочно бавя подаването на документите си (уча тъпия им език), а те се гаврят с мен/нас. Явно това е представата им за коледен подарък. :twisted: :twisted:

Весели празници на всички! :D :D
/въпреки лошата новина/
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Средно с по 16% са увеличили таксите тези мизерници. Това неможе да се оправдае с падането на USD. Скоро ще превърнат тази процедура в доходен бизнес.

То отдавна си е доходен бизнес.Ще се сетиш!Ти после и за други работи ще се осетиш.
Не се шашкай за цените.И мен ме изненадаха неприятно миналата година.Платих си като поп.
Аз нарочно бавя подаването на документите си (уча тъпия им език), а те се гаврят с мен/нас.
Най-гадно е като осъзнаваш,че всъщност чуваш една реч,дето не е това,което си учил във Варна.Но все пак натискай френския,ще ти е от полза.
Aries

Мнение от Aries »

p4eli4ka написа:Ами Ариес, в някои зали не могат да се свалят файлове, а таксите са на файл, в случай че не си забелязал.
borsay, ей сега ще ти пратя на и-мейла таксите, които те интересуват, а не целия файл.
Много ми е интересно какво му е неотваряемото на този адрес
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 8&did=1261
Вярно, че става въпрос за америка, но е наивно да се вярва, че таксите няма да бъдат изравнени.
Най-лесно е да се смени залата след като налагат такова зверско ограничение на трафика (не че ми е ясно с каква именно програма ще отвори в залата тъпия румънски файл).
Заключено