Zdrasti Babo Peno i shestito!
sigurno ne si spomniah no kum Maj meses se biah wklushwala wuw foruma s wuprosi za prosedurata i wremetraeneto i ti beshe sred malkoto deto mi pisaha togawa, mislai she wse oshte beshe w Germany. Towa go kazwam wuw wruzka s prosedurata mi za da utoshnia timeframa na subitaiata ot togawa. Ta w nashaloto na Uli polushih dokumentite koito ti shte polushih do sedmisa predpolagam i tam ne se spomenawashe nishto za police certificate. (utoshniawam she az sum w Canada ot 3g)Biah mnogo ushudena, no powesheto hora me posuwetwaha da ne prawia tia otpeshatusi dokato realno ne mi gi poiskat, a samo medisinskite. Az biah mnogo skeptishno nastroena, zashtoto otpeshatusite NAISTINA otnemat NAD 6m da se obrabotiat w CRMP( az lishno se obagdah da pitam tam) i si misleh she dokato otkriat she sa dopusnali greshka wuw fila mi i she wsushnost im triabwat moite otpeshatusi i dokato samite otpeshatusi stanat she mine pone godina. Nishto podobno. Weshe sum landed ot niakolko mesesa i imam wsishki dokumenti na landed-Permanent card, new SIn etc., i nikoj ne mi e iskal otpeshatusi. Taka she ne se nabutwaj sama s otpeshatusite. Izshakaj da widih kakwi dopulnitelni dokumenti ti iskat( zashtoto te sus sigurnost shte ti iskat neshto dopulnitelno) i ako ti iskat police certificate go prawi, ako ne si traj, shte mineh po-lesno i po-burzo.
USPEH s prosedurata ot tuka natatuka!!!
Odobrenie bez interview
A, Bravos i Chestito za PR-a Iana!
Shte imam predvid kazanoto ot teb. To spored sobstvenite im zakoni ne bi triabvalo da mi iskat svidetelstvo za sadimost (v Kanada sam po-malko ot 6 mesetsa) ama de da gi znaesh...v Bukuresht ne sa chuvali za logika, kakto sichki znaem...Az shte si izvadia edno svidetelstvo (v nashe selo struva samo 14 kamaka) pak shte go prashtam ako go poiskat...
Kolko vreme ti otne ot poluch. docs za meditsinskite do PR-a?
Sas zdrave!
Shte imam predvid kazanoto ot teb. To spored sobstvenite im zakoni ne bi triabvalo da mi iskat svidetelstvo za sadimost (v Kanada sam po-malko ot 6 mesetsa) ama de da gi znaesh...v Bukuresht ne sa chuvali za logika, kakto sichki znaem...Az shte si izvadia edno svidetelstvo (v nashe selo struva samo 14 kamaka) pak shte go prashtam ako go poiskat...
Kolko vreme ti otne ot poluch. docs za meditsinskite do PR-a?
Sas zdrave!
Re: Odobrenie bez interview
TFa che imam Evropeisko Ph.D. vaobshte ne gi spria da me izvikat na interview za work pemita...niki_70 написа:Babe, ti dosega ne znaeshe li che pritejatelite na evropeisko PhD minavat bez intervju?![]()
To men interviewto ne me pritesniavashe kato takova (osven zagubata na vreme i pari, de)...Radvam se, zashtoto Iuni mesets mi biaha pisali che shte im triaat 24 mesetsa da za vzemat otnoshenie po molbata mi i veche se biah nakanila da podavam za sertifikat za selektsia....ama ei gi na - iznenadaha me priatno!
Uspeh na derzaeshtite!