Безплатна пързалка!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Na vremeto kato kandidat imigranti za Kanada po improviziranite sbirki s cel nahasvane se govoreshe za chuto ,nedochuto ot stari imgranti veche ot Kanada.Varveshe mnogo edna kartichka na centara na zimen MTL. snimana ot dostatachno golyamo razstoyanie za da ne se vidyat podrobnosti kato zaledeni trotoari,kupchinki snyag ,hvarchashti vestnici i kutii ot Mc. Donalds.A izprashtacha beshe drasnal poslanie ot roda ; pozdravi ot zimen MTL. ....kadeto trotoarite po centara se otoplyavali s vgradeni reotani ,a lyatoto gi mieli s shampoan i naroda celogodishno si djaral po cvichki.Brrrrrrrrr. :D
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Elia написа:

A, ako niakoi e treniral djudo, moje da probva da se izvurti i da padne po grub, kato poemaneto na udara otnovo e grija na rukata - tuk niakoi po-vesht da se vkluchi, che az s moite trenirovki prikluchih ima-niama XXX godini

аааа молим, паданията напред и настрани са си толкоз важни както и тези назад. само дето не искаш да удряш с ръка по леда за да погасиш вибрациите по тялото от удара на торса. а поставянето на ръка на пътя на удара като кол на който да се подпреш най-много да доведе до счупването и . Падайте smoothly and sexy.
Zabravete za djudoto pri nego padaniata ne se nauchavat s obiasnenie i dori gledane, naj-vagnoto e da vi otraboteno dvigenie, za koeto dokato se setite shte e kusno. Che pomaga e verno no dori i na men kojto tova ne mi e dalechno moga da kaja che ne minava gladko vseki put. Moe lichno mnenie na zapalen zimen peshehodec s opit v padaniata moga da vi kaga chovek se pazi insttinktivno liceto za smetka na rucete no dvete naj-vajni pravila sreshtu leda sa pri padania ne po lice bradata v gurdite da ne si udarite temeto i rucete vun ot djobovete prez cialata zima. Po dobre da ti se napuka kojata ot stud a ne glavata.
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Haha, Bateto, syboleznovania:-)) Za syjalenie chuh che utre pak se ochakva pluie verglacante:-)) Slagaite kynkite... Az rabotia v centyra, trotoarite sa ujas, hodi se samo po platnoto, tam e suho. Po trotoara kato se zatichash sys sitni stypki, i viatyra kato te duhne v gurba i ti dade skorost, az imah chuvstvoto che vseki moment shte otletia i ot ustata mi vyshodiashto izleze aaaaaaaaaAAAAAAA... kato idiot, ei sega litnah veche, ama ne moga da spra i tova e, vse poveche se uskoriavam, viatyra silen. Chudeh se v koia sledvashta sekunda shte se plesna i shte tyrsia urgence za potrosheni krainici:-)) ama ne, izravnih se s edna mrejesta ograda i se metnah v neia po-lovko i ot pradedite ni po palmite, tarzan kazvam si pasti da iade, ako me gleda ot niakyde, shte go zasramia... Malko adrenalin sytrin predi rabota:-)))
bateto

Мнение от bateto »

Iskam kam vsichki da se obarna s molbata -molya vi ne dramatizirayte,zimata vse oste ne e zapochnala.
Za novodoshlite ,tova e nay mekata zima ot 3g.dosega,edin vid kasna esen do tozi moment,ot tuk natatak samo gospod znae.
Dano da ne se okage samo sachetanie m/u parvite dve -adski studena i mnogo snegoveyna.
Za men istinsko izpitanie mi be parvata ,kogato na 17.11 navalya polovin metar snyag ,sledvashtiya valya kam kraya na mart ,no za smetka na tova temperaturite na max. se kolebaeha m/u -15-25C bez faktor vyatar.
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Hei Bateto, smili se nad chuvstvitelni dushici, koito imat nujda da dramatizirat, za da prekarat po-neusetno zimata: - ))
Inache kato ti slusham delovata svodka, natsryvam ot sega: - )) da be dobavil pone kak se greesh na tazi temperatura: -)))
Clarissa

Мнение от Clarissa »

A da, mnogo iskah da ti poviarvam za toplata esen, ama otidoh pak da pogledna prez prozoreca - snegyt vse si e tam: -)) Hich ne mi miaza na esen: - )) Sigurno topla zima e sega, a? :D
bateto

Мнение от bateto »

Ami raboteh na edin otkrit parking i dgobovite mi byaha palni sas stogramki.
bateto

Мнение от bateto »

E da veche naistina e zima ,no pone za sega meka i priyatna ,ne se sheguvam zimata na 2002/2003 si beshe malak ad.
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Mdaaa, tova mi beshe pyrvata zima tuk 2002-2003... Dano stane kakto kazvash, da e po-meko...
A za novodoshlite - niama strashno, prosto ima dni, v koito da si peshehodets e dosta gadna rabota. I e dobre vseki da si ima apreski, ushanki i prochie: -)) tynkite tokcheta se otlagat do mai mesets : -))
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

bateto написа:E da veche naistina e zima ,no pone za sega meka i priyatna ,ne se sheguvam zimata na 2002/2003 si beshe malak ad.
Да и аз така мисля че 2002/2003 е била доста студена.Аз хванах края на февруари и март и маше доста студени дни.Миналата година зимата почна януари и свърши март,незнам що населението ревеше толкова. Имаш е няколко студени дни януари ама чак пък толкова.За сега времето е супер ,никак не е студено.Незнам защо но когато тук е -3 ,-4 градиса е все едно при 3-4 градуса в България.На -7 можеш да ходиш без ръкавици и шапка.Да не са им объркани термометрите нещо.Май месец бях до България и на Витоша имаше още сняг,а тука приключихме със снега още края на март,тамън си купих ските и сезона свърши
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Fevryari mesets biah v Bylgaria, ne se sheguvam - temperaturata se pribliji do +20 gradusa, horata vzeha da se platsikat v moreto, a az si izvadih vednaga open-toes chehlite: - )) Много е приятно през февруари да седнеш да пиеш кафе на улицата, слънце пече и се събличаш по тениска. Невероятно... Края на март пътувах обратно за Монтреал. Скочих общо взето от +20 на -20 : - )))
А температурата действително се усеща различно. Например на 30 градуса в БГ се диша нормално, в Монтреал е непоносимо задушно. Според мен е от влагата. Зимата пък, нула градуса в София тук се равняват, да не кажа голяма дума, но наистина на поне минус 5...
Ако нямаше уиндчил зимата, щеше да е доста прилично: -))
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Abe i az mnogo sum se naplashila ot tazi zima, obache sega mestnite mi zinzirikat, a az oshte nito shapkam imam, nito rakavici slagam... V Bulgaria vinagi mi e bilo po-studeno, otkolkoto tuk i sega - koeto ne otmenia faktora led i vsichkite posledici ot tova...
Samo za protokola - vchera ne padnah nito vednuj! Da vidim dnes!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз съм тука от няколко зими и все ми се струват еднакви, но за сметка на това продължителни. Иначе определено тротоарите не могат да се сравнят със спирката в Младост 3 пред деница.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Elia написа:Abe i az mnogo sum se naplashila ot tazi zima, obache sega mestnite mi zinzirikat, a az oshte nito shapkam imam, nito rakavici slagam... V Bulgaria vinagi mi e bilo po-studeno, otkolkoto tuk i sega - koeto ne otmenia faktora led i vsichkite posledici ot tova...
Samo za protokola - vchera ne padnah nito vednuj! Da vidim dnes!
Уф и аз вчера се изръсих.И уж по твоите съвети с ръцете на пред,ама как се приземих на малкият пръст на дясната ръка не знам .Сега ми е син и подут и не мога да го згъвам :)
Любо много си изнежен бе :wink: .И да си смениш аватара ,какви са тя палми посред зима.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Elia написа:E sega, ako niakoi moje da opishe tochno kak se pada sexy... broi li se za sexy, ako ti sturchi nagore zadnika?
Абсолютно, и ако се и поврътва в съпровод от леки стенания (поради болката от падането де)... :):) хептен.

Ако видиш че падаш, да не играеш "казачок" надявайки се да се спреш, тоя танц не помага и е забавен само на околните, но не и на тебе :).
Като се сурнеш да не викаш, че колкото повече викаш толкоз повече се настървява публиката за голям сеир.
Като си на землята, да избягваш пози където половината ти членове са връз главата а другата се издирват.
Най да искаш да паднеш по корем или по гръб, настрани да не падаш - туй не е секси.
И няма да бързаш да ставаш, това е показател за чуство за ГУЗНОСТ :), требе да се пада със самочуствие и увереност че ще се шльопнеш както си му е реда.
Като забележиш че някой не ти предлага помощ, да го ритнеш както си лежиш, че да го проснеш!
Като ти се предложи помощ да станеш, пак да го ритнеш, че да ти мине уплахът от падането.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Заключено