Това ми прилича на електромагнитна несъвместимост с битоватаSilistra написа:...
техника. Гледали ли са ти на боб ?
Това ми прилича на електромагнитна несъвместимост с битоватаSilistra написа:...
Daaaaa...kanadskite telefoni sa po-dobri - savsem naskoro spasiavah edin telefon izpusnat vav vanata - mi raboti si pushtinata...speedy написа:Мдааа, и тук гаранциите не важат, ако скочиш с телефона в басейна или го използваш за лешникотрошачка.Silistra написа:
Тел. го купих с 2г. договор за 150$ , но реалната цена е друга , има 2г. гаранция на всичко тук сьс закон , но не важала за дисплеи , аз си бях виновен , или за изпуснат тел. вьв вода и т.н.
Да разбирам ли,че оловото и кадмия в спойките на печатните платки са толкова голяма и опасно перо в замърсяването на околната среда,че Европа го взима толкова насериозно?bp_de написа:Silistra - mislq 4e obqsnenieto zasto e taka e slednoto:
twa deto e proizwedeno za CA i USA e mnogo ewtino- tam nqma po4ti nikakwi normi koito proizwoditelq da spazwa.
kavi re4i tam ne sa i 4uwli za elektromagnitna sawmestimost, ili za opazwane
na prirodnata sreda( bezolowno zapoqwane,minimum kadmii w elektronikata i taka natataka)
А това не означава ли ,че мобилните телефони тук в Канада и САЩ са много по-вредни отколкото тези от Европа?Sega ste ti kava nesto deto az li4no sam bil swidetel i u4asnik -
naprimer prawixme 1 LCD display za GM -ama wsastnost prawixme 2 - 1 za EU i 1 za USA-
toq za EU GM -Opel-imasche golqma sdux -stot xem trabwa da e ewtin xem da otgowarq na iziskwaniqta w De.
a toq za USA -naprawo pesen- kakwito i boklu5zi da slovisch watre wse taq- wse raboti-prosto nqmapo4ti
nikakwi iziskwaniq.
naprimer elektromagnitna sawmestimost- Mi toq za De trqbwa kato raboti da izla4wa elektromagnitno pole -kavi re4i saizmerimo
s kosmi4askiq 6um-
a toq za USA - kato poglednax kakwo pische w buamgite na FCC ( Federal Communications Commission )
za izdeliq koito ste se polzwat w USA- se smqxs 15 min - kavi re4i nisto za prawene.
Тука манталитета е такъв.Консуматорско общество.То къщата трябва да си я буташ и строиш на ново на всеки 15-20 години че изгнива и почва да се криви.Пък и всичко е китайско и ще ти е по ефтино да го купиш ново отколкото да платиш на някои 50 долара на час да ти го оправят( толкова поискаха за да ни оправят скапаня принтер в офиса).А за плотера един взе толкова за да го измие от вътре.Цели 2 часа го бърса с някакви парцали.Ефекта беше че след това николко дни магеше отвратително и шефа прави скандали по телефона.Silistra написа:.........
Абе Вие голям стандарт имате да хвьрляте всин4ко,
Еееееееееххххххххххх Германия , провинция на Канада..![]()
То и на пералнята се скьса ремакьт ама сам си го смених![]()
![]()
Ама какви канадски телефони те са китайскиBabaPena написа: Daaaaa...kanadskite telefoni sa po-dobri - savsem naskoro spasiavah edin telefon izpusnat vav vanata - mi raboti si pushtinata...
Ама колко си висока?BabaPena написа:.........s izkl. na edin seshoar na Grundig, koito izpusnah ot pochti 2 m na plochkite v baniata i mu vidiah smetkata...
Аз пък никак не мога да се оплача от сервиза на Гумата или Уолмарта. Не си и помислям да ги наближа. :dent:
preporuchvam ti da proverish dali naistina sa gi slojili kato si ia vzimash
na edin kolega v canadskata guma "uj " mu gi smenili
no sled sedmica dve kato zavalial sniag se okazalo che sa mu ostavili all season
1. миналата година се счупих от буксуване по баира до вкъщи, сложих зимни само на предните, има ОГРОМНА разлика (даже и по равното)KolioBalkanski написа:abe kvo si igraete s teia zimni gumi?
osven ako jiveete v divata provincia, moje da minete s all season, stiga da karate vnimatelno.
RainmakerRainmaker написа:preporuchvam ti da proverish dali naistina sa gi slojili kato si ia vzimashedelwais написа:9 декември - ще слагам зимни гуми на колата.
na edin kolega v canadskata guma "uj " mu gi smenili
no sled sedmica dve kato zavalial sniag se okazalo che sa mu ostavili all season