Доволни ли сте от KLM?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Недоволни :metro:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Малко тесничък ми се видя самолета, храната беше потресаващо отвратителна...
Но нямам база за сравнение - това ми е единственият (засега) трансатлантически полет.
Повече ми хареса полета София - Амстердам...
Но пък ниската цена си има ндеостатъци...
Ех, защо спряха Конкордите, щеше да ми остава време в събота да прекопая градинката на вилата... :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

IvHaydu написа:Повече ми хареса полета София - Амстердам...
Дръпна ли си някоя марихуанка по време на престоя?
:roll: 8)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Кума Лиса написа:
IvHaydu написа:Повече ми хареса полета София - Амстердам...
Дръпна ли си някоя марихуанка по време на престоя?
:roll: 8)
То престоя беше толкова дълъг ( 5 1/3 ч.), че не само си дръпнах марата, ами и минах на твърда дрога, и даже я отказах... :wink:
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

:D :D :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Decu

Мнение от Decu »

KLM, nali znaete, sa veche pod shapkata na Air France. I francetata se opitvat da si podmenjat personala. Ako ste nedovolni - tam se oplachete.
A inache s KLM sum letjala na zlokobnata data 11.9.01 za South Africa i sled vreme obratno. Normalno beshe, hrana i piene bol, radio, filmi i zavivki sushto bol, rusi devojcheta - kolkoto shtesh.
A krakata taka ili inache se naduvat.
Po-chesto letja s Air BG. E, tam veche moje dosta da se jelae!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

КЛМ-са О'К никви оплаквания от компанията,не губят багажа като чехите - лошото е че самолетите са пълни с емигранти-пък аз много мразя емигрантите :lol: :lol:
Tany

Мнение от Tany »

Nie pytuvahme s tjah prez April. Poleta do Amsterdam i prestoja tam bjaha OK, no v samoleta do Toronto-yack. Tesnichko i izmoritelno, mozhe bi zashtoto ne mozhahme da se naspim prednata vecher... Na nas ni zagubiha edin kufar i ni go vyrnaha sled edna sedmica. Na edna druga priatelka i izubiha kufar syshto. Bjaha i dali samo chast ot parcalkite i njakolko chuzhdi dreshki v najlonova torba :shock: Posle i platiha obezshtetenie, tja gi slyga malko za stojnostta na kufara i sydyrzhanieto mu, ta dazhe beshe na dalavera... Poznavam i drugi hora, koito sa si chakali bagazha njakolko dni.
Nie si izbrahme naj-evtinia variant, ta njama kakvo da se zhalvam.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Decu написа:Po-chesto letja s Air BG. E, tam veche moje dosta da se jelae!
Явно всичко си е до лични виждания и предпочитания!Ако сравня двата полета-този на КЛМ и на България Еър,то везните се накланят много сериозно в полза на последните!Самолета беше по широк и безшумен,храната по-вкусна и обслужването като цяло,по-добро :wink:
Decu

Мнение от Decu »

1.Austrian AL
2.Lufthansa
3.Air France
4.KLM
5.BG Air
6.South Africa Air
7.LOT
8.AirVia
9.BAC

Tova e mojata klasazija spored dosegashnija mi opit.

Poljazite njamat tochnostta za nishto.

Francetata sa sigurni, checkvat vsichko predi polet obstojno (ot insider go znam), ama davat malko hrana i zakusnjavat (shtoto dokato se nazeluvat po 3-4 puti na izprovodjak, vreme si se iska).

Austrijzite sa chisti, spretnati, rusi i elegantni, a Mozartovata muzika na vlizane ti obira predstartovija strah.

BG-charterite sa sus sumnitelni, nepoddurjani samoleti (TU154), a ekipajut (bez pilotite) ne vduhva doverie.

S Air BG (Bivsh Balkan) sum letjala samo iz Europa prez poslednite 15 godini i obshtoto mi vpecharlenie e, che njama postojanstvo nito v obslujvaneto, nito v image! Da ne govorim, che vse toku falirat ili si menkat nachalstvoto. Pri poslednija mi polet naprimer mjastoto mi beshe naj-otzad i trjabvashe 2 chasa da slusham problemite na personala s rukovodstvoto: kak iskali da im namaljat komandirovuchnite, kak trjabvalo neshtata da se promenjat, kak ne znam si kakvo. Da, moje da imat problemi, tova licheshe i ot pretupanoto obslujvane, no komentiraneto pred klienti e naj-malkoto lipsa na professionalizum. Usmivkite ne komentiram, zashtoto nazupenostta taka i taka ni e nazionalna cherta.

Ta taka. Za dalechnite poleti ne znam. Moje bi strategijata na firmite e druga v takiva sluchai. Vajnoto e obache da kazne chovek i da si poluchi kufara taka, kakto go e opakoval.
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Re: Доволни ли сте от KLM?

Мнение от billybg »

holy написа:Искам да попитам съфорумците, които са летели с KLM дали са доволни от обслужването, от полета и т.н.
Моля споделете впечатления!
И аз съм доволен,макар, че му падна крилото на самолета и едва се добрахме до Монтреал...Страхотни пилоти бе...как караха само...малко настрани стоеше самолета, ама затова пък успях да гледам земята, щото се падах от тази по-ниската страна....Иначе храната беше добра имаше и пиене достатъчно.Как обаче ги бутаха тези колички не разбрах при този наклон..
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

KLM sa nai iakata aviokompania! :lol: :beer: :beer:
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ние също пътувахме с KLM и останахме доволни, мисля че това е най-доброто, което засега се предлага от България - изобилие от храна и напитки, гледахме два филма, единият Хари Потър и синът ми остана много доволен... :lol:
Седалките наистина само малко тясни, но пък и самолетът е доста голям, аа ... това, което ми хареса беше, че в някои моменти в които си слушахме музика с предварително раздадените за целта слушалки, на монитора ни показваха как се движе самолетът, на каква височина, къде точно се намира над океана, каква е температурата на въздуха, времето за кацане, местното време и разни други подробности, които не помня вече... Това ми хареса, защото обичам да съм наясно с нещата. :wink:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

абе хора,чета тук няколко дни и се чудя-аз ли не разбирам нещо,или нещата са се променили от времето,когато аз пътувах за първи път насам.Аз тогава си избирах най-евтиния и най-удобния(За време) полет.Вие сега само коментирате-самолетите са тесни,няма достатъчно храна,мизерно,стюардесите стари.....Я се чуйте само.и коментирате,че вдигнали таксите за визи,и как ще ги плащате....Не знам ама на мен ми е много смешно,и жалко.Ами вземете си билети за бизнес класа,и папу ще има много,и седалките са по-нашироко.Може и по-засукани стюардеси да ви се паднат.
Все пак това е полет 10-ина часа,човек със разбиране може да го приеме като най-нормален презокеански полет.Все пак не сте тръгнали на вакейшън,нали???? или може би греша?
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

:thumbsup:
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Заключено