FORUMA E MNOGO POLEZEN, NO MNOGO OT POSE6TAVA6TITE FORUMA, SA VSE 06TE DECA /t.e., 25 godi6ni /. Taka 4e, predlagam FORUMA DA SE RAZDELI NA:
DECA I ADULTS!/ VYZRASTNI /
FORUMA E MNOGO POLEZEN, NO NYAKOI SA 06TE DECA!!!???
- miloto
- Обратна връзка:
deca
Ami men ako pitash, niakoi i na 40 sa si detca. Vajno e koi kakva informatcia dava i kakav opit ima, a ne na kolko godini e.

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
tosev написа:
Е-мааа! Всеки ден чета форума, но такава демонстрация на образованост досега съм срещал няколко пъти само:
ДА КАЦНИШ! Явно ша кацниш!
Здравей, малък сладур! Просто трябваше да си поправиш грешката доста по-рано! Сигурно френския ще го научиш по-добре! Успех ти желая!
това тук горе са цитати на пишещия темата, узрял мъж на средна възраст - tosev. както сам той казва много полезна и добронамерена информация. някой са толкова над 25 години, че вече ЕГН-то си казва думата и почват да забравят какви са ги дробили преди пет дни. да си ни жив и здрав още много години да ни учиш и образоващ Даскале, че без Теб ще загинем в Канадата.
Е-мааа! Всеки ден чета форума, но такава демонстрация на образованост досега съм срещал няколко пъти само:
ДА КАЦНИШ! Явно ша кацниш!
Здравей, малък сладур! Просто трябваше да си поправиш грешката доста по-рано! Сигурно френския ще го научиш по-добре! Успех ти желая!
това тук горе са цитати на пишещия темата, узрял мъж на средна възраст - tosev. както сам той казва много полезна и добронамерена информация. някой са толкова над 25 години, че вече ЕГН-то си казва думата и почват да забравят какви са ги дробили преди пет дни. да си ни жив и здрав още много години да ни учиш и образоващ Даскале, че без Теб ще загинем в Канадата.
re
Защо смятате, че възрастта е от значение? Човек може и на 50-60 години да бъде и пак да си остане дете. Всичко е много индивидуално и субективно. Не може да се делят така хората по възрастов критерий. Че това са всички млади хора, пред които бъдещето тепърва е пред тях. Не трябва да се забравят и хората на средна възраст. Само можем да се поучим от техния житейски опит и знания. Всяка възраст си има своя чар и предимства. Въпрос на приоритети. :idea:

Za dezata
Men me pi6ete pri dezata
Niakoi raboti sa mi o6te kato na dete
Oba4e ako ima proverka iskam proveriava6tia da e ot jenski pol , za6toto samo togava ozenkata 6te e obektivna i niama da ima zavist 

DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)