КВАРТИРАТА СЪС СОБСТВЕНА ПЕРАЛНЯ ? - ЛУКС или необходимост
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
та реших и аз да се намеся в прането-Зори вярно пише,че в южните щати повечето комплекси са с басеини.Проблема е там,че в по-евтините комплекси не бих си позволил лукса да се изкъпя в такъв басеин,защото там бъка от мексиканчета и негърчета.Тъй че не е точно раят тук,и тук,както при вас всичко си има цена,и ако искаш да си във лускозен комплекс,със сигурност ще си плащаш яко.
Е-е-е-е, значи не съм всеки път в грешка- имало и хора да мислят като мен.
ЗОРИТА бейб, и аз сум бил в щатите и то в къща за 50 мил дол, ама като се разхождах из нея не си мислех че всички са такива. А пък и там и американеца , с който бях му падна ченето.
Сори, ако съм бил по-язвителен, но пералничката си е важна тема- Я ВИЖ колко хора събрахме тука
Благодаря на всички ЧИСТНИЦИ !!!
ПЕРЕТЕ НЕ СЕ БОЙТЕ !!!
ЗОРИТА бейб, и аз сум бил в щатите и то в къща за 50 мил дол, ама като се разхождах из нея не си мислех че всички са такива. А пък и там и американеца , с който бях му падна ченето.
Сори, ако съм бил по-язвителен, но пералничката си е важна тема- Я ВИЖ колко хора събрахме тука
Благодаря на всички ЧИСТНИЦИ !!!
ПЕРЕТЕ НЕ СЕ БОЙТЕ !!!
аь аь
такава важна и болезнена тема отиде в историята... не не мога да го позволя - още повече, че днес е Св.Никола, а той е светец и на всички, които имат земане-даване с вода (не асмо на банкери и морски) - т.е. и на перачите.
Честит Имен ДЕН НА КОЛЕТАТА И КОЛИНКИТЕ !!!
Честит Имен ДЕН НА КОЛЕТАТА И КОЛИНКИТЕ !!!
-
Tемата наистина е много сериозна!!!!!!!!
Аз заради пустото пране се ожених, когато занесох на жена ми 70 (седемдесет) чифта чорапи за пране, а тя от своя страна ги препратила на майка си и след 2 (два) дена си ги получих изпрани и закърпени си казах "Време е!!!!!"
Не съжалявам, и сега продължават да ме търпят!!!!!!
Аз заради пустото пране се ожених, когато занесох на жена ми 70 (седемдесет) чифта чорапи за пране, а тя от своя страна ги препратила на майка си и след 2 (два) дена си ги получих изпрани и закърпени си казах "Време е!!!!!"
Не съжалявам, и сега продължават да ме търпят!!!!!!
-
- Обратна връзка:
Ей, хора, тая тема направо ми преобърна илюзиите за Канада....
Аз съм нова във форума и повече чета, ама т'ва с пералните за мен си е жив кошмар.... :noz: И как да си намерим нормална квартира с пералня, като ще бъдем с две малки дечковци?
Въобще не възнамерявам да си пера дрехите с тези на някакви гадни мангали! Въпроса ми е много сериозен.... 

Последно промяна от Фъстъчка на Вто Дек 07, 2004 1:47 pm, променено общо 1 път.
Фъстъчка, тука проблема е с наличните финикийци - ако имаш достатъчно ти гарантирам че може да си намериш квартира дето във всяка стая ще ти сложат по 2 перални ако щешФъстъчка написа:Ей, хора, тая тема направо ми преобърна илюзиите за Канада....Аз съм нова във форума и повече чета, ама т'ва с пералните за мен си е жив кошмар.... :noz: И ка да си намерим нормална кварвтира с пералня, като ще бъдем с две малки дечковци?
Въобще не възнамерявам да си пера дрехите с тези на някакви гадни мангали! Въпроса ми е много сериозен....

Фъстъчке, видя ли какво е написала Снежи на първа страница на същата тема? Дори и да си в блок където е забранено да имаш перална, все пак варианти има - например да си вземем портативна такава.Фъстъчка написа:Уф, Мите, малко ме поуспокои....сега трябва да се разровичкам и да гледам цени на квартири....квартали...и прочие....
- sara
- Рошава гарга
аха, мръсни ходим, перални не ползваме, не можем сда спим, всеки 2-ри е цветен, чува се съседа като говори по телефона тъй че мислете ако са ви бг съседите да не вземете да ги обсъждате, къщите лесно се пробиват стените им, като вървите всичко чувате и изобщо мъка, мъка... мизерия и трагедия! къде ли живеем, ама какво да се прави на като сме дошли! и колко перални не можем да си купим ... лел-мале, майка плаче както се казва...
хайде със здраве
хайде със здраве
Ами ако си на мое място (отскоро влизам тук и не съм изчела всичко, пък и нямам приятели в Канада, които да ми разкажат как е аджеба живота там) и прочетеш една такава тема като тази, и другата със съседите, и още една с проблемите с отоплението, честно казано започваш да мислиш мноооого-така ли е наистина? Айде да не се подиграваме, а? Знам в каква помия живея и не желая да се цопна в подобна такава....затова се опитвам да се разкарам оттук, и най-вече децата си да махна!sara написа:аха, мръсни ходим, перални не ползваме, не можем сда спим, всеки 2-ри е цветен, чува се съседа като говори по телефона тъй че мислете ако са ви бг съседите да не вземете да ги обсъждате, къщите лесно се пробиват стените им, като вървите всичко чувате и изобщо мъка, мъка... мизерия и трагедия! къде ли живеем, ама какво да се прави на като сме дошли! и колко перални не можем да си купим ... лел-мале, майка плаче както се казва...
хайде със здраве
- sara
- Рошава гарга
повечето блокчета и блокове си имат перални и слизаш в мазето и переш...Фъстъчка написа:Ами ако си на мое място (отскоро влизам тук и не съм изчела всичко, пък и нямам приятели в Канада, които да ми разкажат как е аджеба живота там) и прочетеш една такава тема като тази, и другата със съседите, и още една с проблемите с отоплението, честно казано започваш да мислиш мноооого-така ли е наистина? Айде да не се подиграваме, а? Знам в каква помия живея и не желая да се цопна в подобна такава....затова се опитвам да се разкарам оттук, и най-вече децата си да махна!
толкова хора тук го правят - не е чак такава болка за умиране според мен! аз съм била съквартирантка и с черна и сме прали в една пералня (на апартамента) и съм оживяла!
също така не смятам, че някой ще тръгне да ти обяснява и убеждава колко е по-добре тук - напротив, повечето повтарят колко било зле... и като им се повтаря - да го повтарят! аз съм се уморила да чета и най-вече да участвам в такива разговори!
всичко зависи от човека, колко е търпелив, последователен, упорит, колко и какъв живот обича и дали успява да оцени и да се възползва от шанса , който му се дава. Това е!