Какви са процедурите когато има автопроизшествие /макар и да съм на зелено/ и когато няма свидетели ?
И съответно търся тенекеджия -ясно е за какво
Ако някой може да помогне със съвет ще е добре.
п.с. Модераторите ако трябва да преместят темата...
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
obiasni za kakvo proizshestvie stava duma...vze li dannite na drugite...napraviha li vi police report...ima li postradali...s kav insurance si...ako iskash pishi na LS. NE se shashkai, ne se saglasiavai na nishto ako ti zvannat ot insurance companiata na drugite.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ami zavisi za kakvo proizshestvie stava duma, povecheto kalnici niakoi kapaci i pochti vsichki lampi i reshetki mojesh sam da smenish. Otkude da gi vzemesh pisal sum v predishni postingi ima pochti vsichko s izkliuchenie na po-nestandartnite koli (SAAB naprimer da me pita chovek shto takava si vzemah). NA vsichkia metal mu dobaviash grund (prime) i posle niakakva shodna boia na sprej (vsichko tova go ima v Canadian tire). Ako ne ti oturva cveta i niama shoden togava otivash v niakoj Body/Paint Shop i iskash da ti napraviat sushtata kato tvoiata, koeto niama da evtino i pochti izliza sushtoto kato da dadesh da ti go boiadisat. No vse pak obiasni kakvo e sluchkata.