Дубрутру
А бе какво става тук, тия си изпое*аха челядта! Онзи ден пак (за кой ли път) някакъв изнасилвал методично децата си - 6 на брой ! Между тях и момчета и момичета. Започнал ги от 7 годишни. Та след сума години го тикнаха в панделата.
Чудя се откъде идва тази обременонст на местната популация да смигва мераклийски на собствените си деца?
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
ами бая откачалки има. скоро гледах за един баща с две много красиви дъщери от Квебек, бяха ги поканили в студиото на Радио Канада - та неговата "идея" беше че те трябва да са само за него и те ще бъдат "дефлорирани" единствено от него. то и така станало де. ама до присъда май не се е стигнало, амчи много ясно , какво толкова, "обичал" ги човека абе канадско правораздаване, няма що...
Психари има навсякъде по света, но май болшинствто е събрано в Северна Америка и ненапразно социалните сужби са толкова силни тук. На такъв баща с чиста съвест бих му прокарала ножа през гръкляна, пък ако ще да го лежа до живот
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Кума Лиса написа:Психари има навсякъде по света, но май болшинствто е събрано в Северна Америка и ненапразно социалните сужби са толкова силни тук. На такъв баща с чиста съвест бих му прокарала ножа през гръкляна, пък ако ще да го лежа до живот
да, психари наистина има навсякъде. просто социалните служби са силни тук, затова тези неща излизат наяве и се говори за тях, и някой може да остане с впечатлението, че само тук стават такива неща....
за ножа през гърлото... абе по-добре на рота КЕЧ-аджий (не, не става дума за КЕЧ в смисъл на това по телевизията) да ги пускаме такива
Да, май си прав, еделвайс, не си заслужава да се цапа стоманата. В пандиза най-добре ще ги оправят съкилийниците им. Чувала съм, че изнасилвачите на деца рядко доживяват да излезнат на свобода...
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Кума Лиса написа:... не си заслужава да се цапа стоманата. В пандиза най-добре ще ги оправят съкилийниците им. Чувала съм, че изнасилвачите на деца рядко доживяват да излезнат на свобода...
Spored men e dobre da si go polu4at i otwan, i w pandelata, i sled kato (ako) izliazat ot pandelata.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Гледахте ли репортажите по CTV за местен квебекарски изрод педофил, който изнасилвал четири годишната си дъщеря и я снимал, като след това пуснал снимките по internet. Сега го съдят, а той се прави на ни чул ни видял и всичко отрича и дори не знаел как снимките са попаднали на неговия компютър. Дано да не му се размине, доколкото разбрах детето сега било на шест години и в съда е описало какво и е сторил изрода. Защо обаче не видях тази информация по франкофонските телевизии, май се опитват да крият някои неприятни местни новини, занимават се най-вече какво ставало в Отава, в Торонто по света и т.н.
Tuk imam priyatelka, koyato v bg e bila uchitelka. Ta tya mi razkazvashe kak bila klasna i nastoynik na edno momiche ot sasedno selo, koeto bilo iznasilvano ot bashta si i mnogo travmirano, maykata se sreshtala s neya, bila mnogo pritesnena, no kazvala, che e bezrabotna, a ima oshte edno dete da hrani i ne mozhela nishto da napravi. Ta tozi sluchay e banalen mozhe da se kazhe - nyama go v policeyskite arhivi, bashtata e na svoboda i nedostizhim, maykata znae, uchitelkata znae, ama si malchat, che inache nyakoy shte mre ot glad. I se chudya kolko li drugi takiva sluchai ima. I v Belgiya byaha gramnali edni takiva skandali, ama ne sam ubedena, che v Belgiya sa po-izvrateni ot drugite. Prosto tam sa gramnali skandalite. Tuk sa mnogo chuvstvitelni na tazi tema, na sina mi oshte v parvi klas im byaha razdali edni knizhki, v koito s kartinki se opitvaha da im vnushat (bez sceni na sex, byaha namerili nachin da obyasnyat) che nikoga ne tryabva da malchat ako nyakoy im pravi neshto losho i che tryabva vednaga da kazhat na uchitelkata, na policay i t. n. Da ne govorim che tuk vsyaka 15-16-godishna pikla, ako i dotezhee ot roditelski kontrol, mozhe da se oplache che roditelite ya maltretirat, mozhe da kazhe i che bashta i ya iznasilva, i togava idi dokazvay che ne si kamila. Piklata vednaga biva poeta ot socialnite sluzhbi, roditelite nyamat dostap do neya, a posle - ne znam. Ima i oshte neshto - nezavisimo dali v samite strani garmyat takiva skandali, po sveta ima mesta (may beshe Thailand), koito sa vsepriznati mesta za pedofiliya. Suma ti zapadnyaci si pravyat tam "pedofilski kurorti" - i taka ni luk yali, ni luk mirisali. V stranite si mogat da ne gi pravyat tiya gadosti, ama tiya aziatcheta koito bivat iznasilvani na konveyer da ne bi da sa po-malko deca ot decata na Zapad? Tolkova e gadno, che ne mi se govori. V zapadnite strani pone mi haresva, che ima netarpimost kam tezi neshta i se govori i se vzimat merki sreshtu tova. Dokato v povecheto strani tova e tema-tabu i decata, koito sa zhertva na tova nyamat nikakva vazmozhnost da se zashtityat.
Сървайвър - едно предложение. Удряй едън Ентър като направиш 3-4 изречения, че е нечетимо иначе.
За другото си права - Българското общество в голямата си част извън големите градове (но не малък % и в тях) си е патриархално и домашното насилие по каквито и да му е форми не влиза в статистиките.
Разбирането че родителите контролират и доминират над децата си както и че мъжа властва над съпругата съответно си идват от културата.
i togava idi dokazvay che ne si kamila. Piklata vednaga biva poeta ot socialnite sluzhbi, roditelite nyamat dostap do neya, a posle - ne znam.
Относно това не си на прав път много. Освен ако няма решение на съда след няколко инстанции родителите тук не губят правата си. Подчертавам НЕ ГИ ГУБЯТ даже и в случай на осиновяване. Въобще отнемането на родителските права на биологичните родители в Северна америка е малко тънък върпос.
За да се пазят тези права, родитела трябва да провежда 1 телефонен разговор на 6 месеца мин. с детето си и това е. Странно или не това е полжението.