КВАРТИРАТА СЪС СОБСТВЕНА ПЕРАЛНЯ ? - ЛУКС или необходимост

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ОТ ЛОГОРЕЯТА МИ ИМА И ПОЛЗА

Направо се чудя, дали да не шарна някой ред на The Bay, за да ги изцицам някой и друг CAD - ами вследствие на мойта тема и Снежа, тия пичове ще си раздвижат доста пералничките.

Хмм, ако бях там можеше да си гепя едно ванче, да отскоча до Щатите и да се върна с малко пералнички на цени кат' за наши хора.

Ако някой се възползва и от тая ми идейка, ша го учаквъм дъ ми изпрати пуне идно писмо с $50-60 за благодарност.

Има и друг вариант - износ от БГ на пералня тип миксер (в Студентски град има хиляди такива).

АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПРАВИМ БИЗНЕСА - ДА СЕ ОБАДИ.

Тези на Да Бей са по-тежки и трудни за криене, а наште са пластмасови и като се махне мотора (което е съвсем лесно - той по принцип не стои винаги в/у пералнята)...та...като се махне мотора, много лесно може да се представи просто за леХенче, е тя наистина може да се използва като леген или вертикално коритце за 2-3 годишно детенце, като голяма купа за салата (за голямо БГ напиване), за по-добра маскировка мойете да слагате вътре мръсните си дрехи и като хлопнете вратата след гадния консиерж/хазяй, само наливате водата и слагате мотора и воала ..... или подобно... к'вото ви хрумне

ТАКА че АКО ИСКАТЕ ДА ПРАВИМ БИЗНЕС - ПОЧВАМЕ !!!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

chavdar_71 написа:ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ОТ ЛОГОРЕЯТА МИ ИМА И ПОЛЗА

Направо се чудя, дали да не шарна някой ред на The Bay, за да ги изцицам някой и друг CAD - ами вследствие на мойта тема и Снежа, тия пичове ще си раздвижат доста пералничките.

Хмм, ако бях там можеше да си гепя едно ванче, да отскоча до Щатите и да се върна с малко пералнички на цени кат' за наши хора.

Ако някой се възползва и от тая ми идейка, ша го учаквъм дъ ми изпрати пуне идно писмо с $50-60 за благодарност.

Има и друг вариант - износ от БГ на пералня тип миксер (в Студентски град има хиляди такива).

АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПРАВИМ БИЗНЕСА - ДА СЕ ОБАДИ.

Тези на Да Бей са по-тежки и трудни за криене, а наште са пластмасови и като се махне мотора (което е съвсем лесно - той по принцип не стои винаги в/у пералнята)...та...като се махне мотора, много лесно може да се представи просто за леХенче, е тя наистина може да се използва като леген или вертикално коритце за 2-3 годишно детенце, като голяма купа за салата (за голямо БГ напиване), за по-добра маскировка мойете да слагате вътре мръсните си дрехи и като хлопнете вратата след гадния консиерж/хазяй, само наливате водата и слагате мотора и воала ..... или подобно... к'вото ви хрумне

ТАКА че АКО ИСКАТЕ ДА ПРАВИМ БИЗНЕС - ПОЧВАМЕ !!!
Абе пич, не ти ли омръзна да пишеш глупости :shock: - иначе нема се пуашиш, с тая излишна енергия дето я имаш, тука ше изкараш парици за 3 перални :D :D :D
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

драгий мий Чавдо,

малки забележчици - за вана щи требе кредитна карта куяту съпоузингли нямаш и пьотетръ допълнителна застраховчица ако пък го купиш,визата за САЩ=100 щатски + чакане на интервюто/визата

ама си чудо бизнесмен инък ,кат додиш обади са да пийнем по една от твойта :beer:

о и много важно - в баните няма канал на пода-не требе да се мокри - за новопристигащи просто - да украсим пейзажа
Miroslava

Мнение от Miroslava »

..........da ne vi govoria kak mi izleze akala, che se e zadrastila toaletnata, kogato otidoh za 1-vi pat i .... predi da pusna vodata :oops: :oops: :oops:
torontovci znaiat za kakvo govoria
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

a i kato си пуснеш "творението" казва пльок и се опръскаш :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Miroslava написа:..........da ne vi govoria kak mi izleze akala, che se e zadrastila toaletnata, kogato otidoh za 1-vi pat i .... predi da pusna vodata :oops: :oops: :oops:
torontovci znaiat za kakvo govoria
А и този проблем решихме след 2-рото запушване (не искам да ви казвам каква картинка е да ти прелее тоалетната) - купихме си специален уред за отпушване :D
Мирослава, радвам се, че съм била от полза. Между другото доста българчета я ползват... Панта, що се криеш?
Изображение
survivor

Мнение от survivor »

Ama zashto samo torontovci da znayat? Che nashite toaletni da ne sa evropeyski?

[quote="Miroslava"]..........da ne vi govoria kak mi izleze akala, che se e zadrastila toaletnata, kogato otidoh za 1-vi pat i .... predi da pusna vodata :oops: :oops: :oops:
torontovci znaiat za kakvo govoria[/quote]
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

THC написа:о и много важно - в баните няма канал на пода-не требе да се мокри - за новопристигащи просто - да украсим пейзажа
Това за всички квартири ли важи?
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
totev

Мнение от totev »

Тук голямо пране падна :D
...мразя мастика без айрян...
LaRue

Мнение от LaRue »

milla написа:
THC написа:о и много важно - в баните няма канал на пода-не требе да се мокри - за новопристигащи просто - да украсим пейзажа
Това за всички квартири ли важи?
Да, дори и за всички луксозни хотели по света. Къпането става във вана или душ кабина, та за това сифона в банята не е нужен. Почиства се с влажен парцал тип "МОП".
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

chavdar_71 написа:АМЧЕ ВИЕ В КУФАРИТЕкъм Канадата само дрехи ли си носихте, че да чакате някой да Ви даде пари, за да си барнете една Пералничка - а-а-а-а , няма да го бъде.
Когато минеш 2 (две) процедури за емиграция за по-малко от 1 година, тогава ще ми държиш сметка какво да сложа в куфарите. За да те успокоя, ще ти кажа, че имам пари не за 1, а за 3 и повече перални, но вече казах че всичко е въпрос на приоритети. Тук никой не чака някой да му дава пари, това не ти е България, нито Канада.
Не бързай да приказваш преди да си наясно! На това му казват български синдром.
Ou il y a de la vie, il y a d'espoir!
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

ЗОРИ, не знам дали и в живота си така докачлива както тук във форума, но ако е така, значи си доста на ЗОР.

Защо тръгваш на заяждане, като и от "правописа" , и от "стила" ми трябва да ти стане ясно, че не говоря така, за да обидя хората, които са продали последния си имот, добитък и т.н., за да кацнат в Канада?!

Язвителността ти е супер неуместна и плитка и дори не мисля да продължавам - просто не се засягай толкова - АКО ИСКАМ да те обидя, ще разбереш.

А колкото за сравнението България-Канада - мисля, че няма страна, в която парите да са по-маловажни... М-да-а-а-а. А, ако имаш пари за 3 перални, а още се плакнеш заедно с аборигените, то може би си по-близо до Кербала, отколкото до Монреал или Торонто ... А за там билетите доста поевтиняха (за първата дестинация) .... Бай, бай - бай а уошинг машийн

ЧИСТАЧА
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Чавдаре, по-полека бе.... така ли се разговаря с дама :idea:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.