ИМАМ ПРОБЛЕМ С ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БУКУРЕЩ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
liliapeeva

ИМАМ ПРОБЛЕМ С ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БУКУРЕЩ

Мнение от liliapeeva »

Много моля някой,който има възможност да ми изпрати по пощата Е37106 не мога да го сваля от сайта на посолството,въобще не се отваря .Предварително благодаря . Адрес:гр.Враца 3000 ул.АЛ.Стамболийски №17 ап.2 Лилия Пеева
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Bih se probvala da go download-na i da ti go pratya, no kakvo vsashnost e to? Neshto ne mi savpada s nomeraciyata na dokumentite, koito nie izprashtahme... ili ima novi?

Po-razumno e nyakoy da ti go pusne po e-mail, che da si go popalvash na kompyutara. Pesti vreme i prepisvane, a i e po-chetlivo.

Vyarno, che link-a im ne raboti, no ako iztriesh kraya i tragnesh ot nachalnata stranica, posle gore imashe (dokolkoto si spomnyam) v sinyo s beli bukvi napisano "formulaires" - klikvash tam i prosledyavash koi formulyari se otnasyat za teb... Taka stavashe predi. Probvay!

Uspeh!
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Takav document za kandidatstvastite za Quebec sas statut Permanent resident ne se iziskva. Procheti si vnimatelno upatvaneto za popalvane na dokumentite za Bucurest. Ima gi na angl. i na frenski ezik. Nie takav dokument ne sme izprastali, zastoto nikade ne vidiahme zadaljitelno iziskvane, che triabva da se iztegli i izprati ot nas.

Uspeh!!! :roll: :P :lol:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Е37106 не е формуляр, а ръководството на английски език с изискванията на Букурещ. Има го и на френски F37106. Аз го имам и мога да го изпратя, но ми трябва е-мейл!!! :wink:
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

е-мейлът ми е cometa@top.bg ако може на френски ,мога ли да попитам ,актовете за раждане -копия или оригинали се изпращат в Букурещ.Благодаря предварително.
marinaro

Мнение от marinaro »

Относно актовете за раждане: изпращат се дубликатите на акта за раждане, които ги издават от общината с печат за чужбина(т.е. оригиналните бланки). НЕ СЕ ПРАВЯТ КСЕРОКС КОПИЯ!!!
octopus

Мнение от octopus »

От Букурещ ни поискаха допълнителни документи - дубликати на актовете за раждане и на свидетелството за граждански брак. Издават се от общините, на него пише дубликат и се иска поставянето на квадратен печат от общината, който гласи, че общината удостоверява истинността на дубликата.
Така приготвените документи се дават на преводаческа агенция и се придружават от официален превод. Не бива да се забравя, че официалния превод се прави от заклет преводач и в края на превода преводача подписва декларация.
Доколкото разбирам на всички, изпратили документи до Букурещ им искат актовете за раждане и граждански брак (ако е уместно) по описания начин. Тези, които пускат такива - нека го имат предвид, пести време.
Octopus
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Ние сега превеждаме и легарилизаме обаче (много се чудих и понеже не бях сигурна реших и това да направя) дубликати на актовете за раждане и оригинални свидетелства за съдимост. Дубликати на актовете се взимат от съответнте общини по рождение за 3,50 лева с правоъгълен печат на гърба за чужбина и оригинални свидетелства за съдимост - 20 лева. Понеже сме конжоа нямаме документи за граждански брак. Изпратих ти формуляра, пиши ако има проблеми при отварянето му!!!
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

ДО Emyangels,благодаря за формуляра всичко е окей
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

ДО Emyangels,благодаря за формуляра всичко е окей
Заключено