Zdraveite na vsichki!!Reshili sme da kandidatstvame za Quebec sas saprugata mi no ne znaem kade da se zapishem na uroci po frenski??Kade e izgodno i nai dobre se nauchava ezika???
Mnogo Vi blagodarq predvaritelno!!
Zdravei Jack,
az i supruga mi izkarahme 2 niva v Fr.institut kudeto se obedihme, 4e s tezi poznanija edva li bihme izdurjali uspe6no intervuto.Kakto i da e, sega hodim na 4astni urozi i sme mnogo dovolni ot na6ata u4itelka!!!
Tja se kaza Zana Nikolova -eto i telefona i 0886959948 i dom.8510477.
Kusmet i smelo napred!!!!!!!!!!
4астните уроци са наистина едно добро решение, още пове4е при Жана Николова, но мисля, 4е е по-добре да изкарате поне първият у4ебник на Панорама някъде на курсове, дори от гледна то4ка на финанси. И4С е един много добър вариант и не е скъпо, а за самото интервю, посетете у4ител, да подготвите въпросите.
Късмет, каквото и да решите
Моят съвет е да се наблегне на частни уроци до интервюто, курсовете са общи и не дават лексиката, която е нужна за разговора на интервюто.
Аз ходих точно 5 месеца при Жана, френския ми беше 0, но след много упорито учене и търпение от нейна страна се представих по най-добрия възможен начин.
Проблема е, че при нея часовете са и запълнени 2-3 месеца напред.
Успех и силна воля от мен.......
Тя се е специализирала в подготовката на кандидат-емигранти за Квебек и всичките й ученици досега са минали успешно интервюто.
аз съм много доволна от нея, защото тя набляга на нещата, които са необходими за провеждането на смислени диалози.
Zdraveite !!!
4astnite urotsi sa za predpo4itane i ne e zadaljitelno da sa po-skapi ot kursovete.Pone az i saprugata mi napravihme taka! Dnes minahme uspeshno interviu i sme mnogo zadaljeni na nashata u4itelka .Iskam da i kaja pred vsi4ki edno goliamo BLAGODARIA !!!Eto i neinite koordinati : Petia Nedeva 945-67-92 i 0886/343255 Pojelavam vi USPEH i mnogo tarpenie !!!
ИЧС
особено ако сте по разговорчиви на курсовете е гот, говорите с повече хора на френски. И има за какво да си говорите а само с 1 учителка
пък и първите 2 нива са задължителни просто