Kontaktni leshti i pregleda vyv Vita

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mr. Nobody

Kontaktni leshti i pregleda vyv Vita

Мнение от Mr. Nobody »

Zdravejte,

Ima li niakoj vyv foruma, kojto nosi kontaktni leshti (meki/tvyrdi)? Kak proticha pregleda vyv Vita - karat li vi da gi svaliate? Gledat li prez apartati - ili e dostatychno che vijdash sys tiah??

Mersi predvaritelno,

N
nadia

Re

Мнение от nadia »

Zdravei!
При очния лекар не се свалят нито очилата, нито лещите. Важното е да виждаш. Аз обаче нито нося очила, нито пък виждам добре с лявото око, така че имах известни проблеми. Дано ти да ги нямаш!
Успех!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Аз съм с очила - 1 диоптър. През апарат не съм гледала, само на табло. Гледах без очилата. Докторката ми каза че съм си виждала добре и затова ще ми пише само половин диоптър :) Общо взето беше много любезна.
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Mersi za otgovorite.

Nadia, pratih ti lichno syobshtenie.

N.
beauty1369
Обратна връзка:

re pregled

Мнение от beauty1369 »

a :D Zdravei,
Az nosja ochila,nakaraha me da gi svalja i ne sa me preglejdali na komputur.Samo chrez tablica.No spored men,ako otidesh s kontaktnite lesti,ste te nakarat da gi svalish.Vse pak te trjabva da te pregledat,ako priemaha vsichko na doverie ot njakakvi belejki ot lichen ochen lekar,vse pak njamashe da ni karat da hodim na mjasto.Prez lestite, ne znaja kak ste predcenjat zrenieto ti.Pomisli sam/sama!
Dano sum ti bila ot polza!Uspeh!
C`est la vie!!!!!!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

абе хора,вие съвсем се вманячвате,те (хората от Вита) да не избират работни коне,та да се притеснявате и за диоптрите.Мислете разумно,изследат ви за сериозни заболявания,с които може да дойдете тук да им увиснете на социалните на врата.Темата ми е много смешна,даже мислех отначало,че някой се бъзика.Все пак сте възрастни хора,това са елелментарни въпроси,ако не можете да си отговорите сами на тях,как ще се оправите тук ?????
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Страх и притеснения, поради липса на необходимата информация, Голяма Мечко, това е всичко.
Пускам и тук линк за повече информация по въпроса. Всичко си е казано в ОР 15 (Procédures médicales).
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

добре де Линко прав си,ама да се отпуснат,колкото по-спокойно се мине цялата процедура,толкова по-лесна ще е.Не че съм я минавал,но по принцип си е тъй-както с изпитите едно време :lol:
Заключено