sasho71 написа:ами и аз кат ям по 10 бургера седмично от макдоналдс нищо чудно че съм яко надебелял, ама и пък много вкусни ги правят мамка му
Are be, vkusni! Kak gi iadete tia gadosti?Ako ti e takav i vkusa za jenite....
ami аз си падам по екзотиката малко пък и вече се водя зомбиран, щото в бг никога не са ми харесвали тез бургери, както и азиатките. ама един път кат ги опиташ и става като допинг
много готина тема
по мои наблюдения тука отслабвам от понеделник до петък и дебелея през уикенда. Същото си беше и в бг - през седмицата немаш време от бачкане да се обърнеш и да ядеш нормално и мушваш по нещо на скорост, ама то това работа ли е? Аз ги обичам-ам-ам изпипаните неща и затова уикенда наваксвам
Обаче тъпата им храна тука дава ефект - ям по-малко отколкото в бг като цяло, но се отлага повече. Затова извода е че требе да се яде по-малко или повечко сурови работи както каза Елиа. Аз като посегна към хладилника и малеее - това ми е още от сесиите в бг навик. Та тука съм си сложил едни много готини морковчета - бейби керътс им викат и вместо да вадя некоя гадост зимам с мен пред писито или телевизора нещо здравословно!
Вижте какво написа бабиното яренце в една подобна тема:
За вегетарианците специално: Не се тъпчете със соя и соеви продукти особено ако сте от мъжки пол, защото жените ви ще ви изхвърлят. Соята съдържа съществени количества естрогеноиди. Особено гадно действат последните на малки момченца - който се интересува да потърси на мрежата, информация има достатъчно. Поради горните причини дамите също се призовават да намалят соята - рака на гърдата е лечим в 90% от случаите, но травмите от операцията (ако се стигне до такава) не са.
Не се бойте от соята - не е толкова страшна, стига да не се прекалява. От 7-8 литра вода пък се получава водно отравяне. Затова май някои карат на бира, че "от водата се хваща ръжда" , както пееше Георги Минчев (Бог да го прости).
Вчера по новините даваха репортаж за масово нашествие на монреалци в най-близкия онтарийски град. Заради стачката на SAQ се принудили да награбят по няколко кашона вино. Било и доста по-евтино.
Nashestvieto ne ste da e zaradi vinoto ,ami zaradi tvardoto,stoto vino i bira se prodavat na vseki agal v Mtl.,a ne samo v SAQ.Ama kakto i da e da sa mu mislili na vreme,az sam se zaredil i moga da izkaram vtora Stalingradska blokada.
soiata - a za tva bili takiva jenliovci teia vegetarianci
a za vodata ot chesmata - (safe e, az ia pia...) no ne e dobre za malki momchenca - hlora vliae na razvitieto na testisite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.