Shoshana написа: Сря Мар 25, 2026 8:02 am
Ами за съжаление нищо не е приключило, докато държавата се владее от мутри. Има една българска поговорка: Крушката не пада по-далече от дървото. Затова точно нормалните хора се интересуват от родствени връзки и лична история на политиците. Аз ще гласувам на тези избори. Не е идеалният избор, но те бяха единствените гонили руснаци от България. Затова. Всичко друго е посткомунистическа шлака и руски продажен боклук. В едно съм била супер постоянна през всичките тези години емиграция, а то е: Никакво връщане там, докато не видя нормални хора в парламента. Когато простаците властват, държавата убива....И после те обвинява постмортум.
Tи, която оправи Канада, гласувайки 2 пъти за кубинския диктатор и веднъж за глобалиста Карни, сега ще оправиш и България, държава която ненавиждаш и където си се зарекла крака да не ти стъпи! Коя си ти да даваш наклон на населението в Бг кой да ги управлява?
На кремонки като теб трябва да им се забрани да гласуват със закон!
joro написа: Вто Мар 24, 2026 3:24 pm
Трагедията на България не са ГЕРБ и Боко Тиквата, а това, че нямат алтернатива. Когато всички са тикви, най-голямата тиква печели. ...
Важното е, че България вече е в Шенген и Еврозоната и Преходът приключи.
Това е много вярно, но не знам дали ги разбираш.
Трагедията на България сте тиквите дето я населявате и си избирате тикви по свой образ и подобие
И като приключи прехода къде сте?
На дъното и на Шенген, и на еврозоната, и на ЕС и дотам.
Вече не сме на дъното. Изпреварихме Гърция и Унгария.
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Ще ти се да забраниш, ама не можеш! Аз съм български гражданин и имам право да гласувам. Слава на Украйна! Да пукнат душманите, както казва Манол.
Жоре, Унгария може и да сте изпреварили, ама Гърция....надали! Имай предвид, че след изборите унгарците излизат от руската орбита, така че скоро ще им дишате пушилката.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro написа: Вто Мар 24, 2026 3:24 pm
Трагедията на България не са ГЕРБ и Боко Тиквата, а това, че нямат алтернатива. Когато всички са тикви, най-голямата тиква печели. ...
Важното е, че България вече е в Шенген и Еврозоната и Преходът приключи.
Това е много вярно, но не знам дали ги разбираш.
Трагедията на България сте тиквите дето я населявате и си избирате тикви по свой образ и подобие
И като приключи прехода къде сте?
На дъното и на Шенген, и на еврозоната, и на ЕС и дотам.
Вече не сме на дъното. Изпреварихме Гърция и Унгария.
По какво ве Йорко?
По тикви? И по това не сте
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.