И особено когато лъжеш колко пари уж си изкарвал. Умря циганката, дето те хвалеше.
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Да не съм комунист гербаджия като теб да лъжа.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Не съм нито комунист, нито гербаджия, ето още една твоя лъжа.
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
"Който играи- пичели. Който ни играи- ни пичели."- Христо Стоичков
https://www.mediapool.bg/es-i-yuzhna-am ... 79314.html
https://www.mediapool.bg/es-i-yuzhna-am ... 79314.html
И от кога ве Йорко не си гербаджия/комунист?
Днес и утре - два дена?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Шарлатаните на Радев го вкарват сега те на свой ред в политиката, така както той ги вкара в началото.
Все пак Радев освен руски агент беше и "президентът на ПП-ДБ".
Всички руски подлоги и комунисти са един дол дренки.
Цялото им котило трябва да се изчисти до крак.
Айдеее, копейките усетиха, че народа заобича опозицията и си вкарват отново цар-копейка (този път льотчик) да им мъти водата.
Жорка, аз емигрирах по времето на първият цар-копейка. Изкарах си интервюто и се спасих. Ти го изкара, ама продължи да живееш в кочината. Време ви е да гласувате на референдум излизане от ЕС, премахване на еврото и приемане на рублата.

Богатството на Булгаристан се отлага за пореден път. Служите с колегата ти на най-големите отрепки, па и имате наглостта да казвате кой кого трябва да чисти. Ама прав си! Котилото обаче включва и Делян Пеевски с булката му Бойко Борисов, освен Радев.
Жорка, аз емигрирах по времето на първият цар-копейка. Изкарах си интервюто и се спасих. Ти го изкара, ама продължи да живееш в кочината. Време ви е да гласувате на референдум излизане от ЕС, премахване на еврото и приемане на рублата.
Мълчи бе лайно! Никой не ти е дал думата!SFBG82 написа: ↑Пон Яну 19, 2026 1:23 pm Шарлатаните на Радев го вкарват сега те на свой ред в политиката, така както той ги вкара в началото.
Богатството на Булгаристан се отлага за пореден път. Служите с колегата ти на най-големите отрепки, па и имате наглостта да казвате кой кого трябва да чисти. Ама прав си! Котилото обаче включва и Делян Пеевски с булката му Бойко Борисов, освен Радев.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Бойко Борисов беше супер въодушевен от сделката „ Боташ " навремето, после се извъртя.А СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ!
Румен Радев излиза тази вечер с извънредно обръщение към нацията.
Гласът му е сериозен, погледът - влажен, а паузите - по-дълги от опашка за бензин на руска бензиностанция.
Радев започва с извинение. Не общо, не витиевато, не „ако някой се е почувствал засегнат“, а ясно и недвусмислено извинение към всички български граждани за проруските си позиции през годините.
Казва, че е грешал, че е подвеждал, че е обслужвал чужди интереси и че най-накрая е осъзнал разликата между геополитика и геополитическо лакейство.
След това без да чете от аутокю обявява пълна и безусловна подкрепа за Украйна и Европейския съюз.
Обяснява, че България няма историческа мисия да бъде "троянски кон на Русия в Европейския съюз", а нормална европейска държава, която знае къде се намира и кой я заплашва.
Изрича думата „Русия“ без благоговение, без сантимент и без да я бърка с майка-кърмилница.
После идва тежката част.
Обявява, че еднолично прекъсва договора с БОТАШ. Казва, че това не е търговски документ, а паметник на корупцията.
Декларира готовност да свидетелства пред прокуратурата за цялата схема, за посредниците, за натиска, който той и неговата администрация са упражнявали финансово и силово, за подписите и за това как България е била вкарана в дългосрочна енергийна зависимост с патриотичен етикет. Обещава да назове имена, дати и суми не само пред прокуратурата, а и пред всички национални медии и особено пред "Капитал" и Антикорупционния фонд, без да се крие зад институционални мъгли.
След това обявява, че подава оставка. Но не защото някой го е притиснал, нито защото ще създава партия, а защото, по собствените му думи, държавата има нужда от възстановяване на моралния минимум.
Моли да бъде съден за държавна измяна и казва, че иска присъдата му да бъде урок за всички политици, които продават България, докато се кълнат, че я спасяват.
Накрая с много по-тих, но по-жесток тон заявява, че всеки, който е подкрепял досегашните му действия, не е бил заблуден, а е воден от дълбока любов към Русия и скрита ненавист към България.
Добавя, че патриотизмът не се измерва в знамена и лозунги, а в това чии интереси защитаваш, когато камерите са изключени.
Накрая промълвява почти шепнешком със сълзи в очите:
- Виновен съм и ще понеса като горд български офицер цялата отговорност.
Лампите загасват.
По телевизията започва рекламен блок с онази реклама на "Трибестан" за вдигането на самолета, точно след като Радев е приземил своя политически самолет завинаги...
Представихте ли си го? Защото и аз не.
Вие ще я плащате, не аз.
Той беше и този, който построи турски поток с вашите пари.
И занесе на Путин куче.
За да му се извинява. Какво падение!
Позиция на Продължаваме промяната по отношение на новата политическа звезда вече не-президента Радев.
Единствената партия, която е гонила руснаци от България.
Единствената партия, която е гонила руснаци от България.