Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
joro

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Shoshana написа: Пон Фев 03, 2025 2:16 pm Нищо няма да изпреварите, докато не сте в еврозоната.
А като ви гледам, скоро няма да влезете там ....с такива управляващи.
И в Шенген уж нямаше да влезем.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

3000 канадски долара заплата на шофьор в София не стигат

https://www.segabg.com/hot/category-eco ... ta-3900-lv
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Нед Май 11, 2025 5:49 pm 3000 канадски долара заплата на шофьор в София не стигат

Йорко
В Калгари са от 6000 нагоре заплатите в градския транспорт. Това е работа за пакита.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

joro написа: Нед Май 11, 2025 5:49 pm 3000 канадски долара заплата на шофьор в София не стигат

За какво точно не стигат, Жорко? Нали всички си имате собствени жилища. Значи наем не плащате. Майка ми е пенсионерка и постоянно ходи по екскурзии в чужбина. Пенсията и е далеч от тези 3000 долара. Как ли тя свързва двата края? :rofl: :lol:
Или това са претенциите на синдикатите? То е хубаво да имат претенции, ама трябва да има и постъпления в бюджета от данъци, откъдето да се вземат тези пари.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пон Май 12, 2025 11:47 pm

Йорко
В Калгари са от 6000 нагоре заплатите в градския транспорт. Това е работа за пакита.
Така е, в Калгари заплатите са почти два пъти по-високи отколкото в София.
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Вто Май 13, 2025 4:59 pm

За какво точно не стигат, Жорко? Нали всички си имате собствени жилища. Значи наем не плащате. Майка ми е пенсионерка и постоянно ходи по екскурзии в чужбина. Пенсията и е далеч от тези 3000 долара. Как ли тя свързва двата края? :rofl: :lol:
Или това са претенциите на синдикатите? То е хубаво да имат претенции, ама трябва да има и постъпления в бюджета от данъци, откъдето да се вземат тези пари.
Е, и ние плащаме наеми, не винаги жилището и работата са на едно и също място.
А за екскурзиите в чужбина- от Банско до плажа на Кавала в Гътция са около 150 км. почти колкото от Банско до София или от София до Бяла Слатина. Като влезнахме в Шенген вече можем да си пътуваме по цяла Европа- пали колата и кеф ти Гърция, Италия, Испания.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Тя не пътува с кола, а със самолет.
Твоят кумир Бойко е бандит. А протестът на шофьорите беше режисиран от подобни бандити за да тероризират софиянци и да изкарат главния бандит - герой. И ние сме в течение с актуалните събития макар и отдалече.
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Съб Юни 21, 2025 7:47 pm Тя не пътува с кола, а със самолет.
Твоят кумир Бойко е бандит. А протестът на шофьорите беше режисиран от подобни бандити за да тероризират софиянци и да изкарат главния бандит - герой. И ние сме в течение с актуалните събития макар и отдалече.
Само пенсионерите на 70+ ви държат в течение :D :D :D
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

joro написа: Нед Юни 22, 2025 12:51 am
Shoshana написа: Съб Юни 21, 2025 7:47 pm Тя не пътува с кола, а със самолет.
Само пенсионерите на 70+ ви държат в течение :D :D :D
Не.
Генка Шекерова
Миролюба Бенатова
Асен Генов
Манол Глишев и всички разследващи журналисти.
Далеч са от пенсия. Някои от тях са дори по-млади и от мен....
И доста по-интелигентни от теб и стъргача, ша ма прощаваш! :D

П.П. А това, че пенсионер на 70+ има повече пари от фалшиво протестиращи шофьори или нещастни форумни драскачи като вас двамата не те ли смачква? Мен поне би ме накарало да се замисля. 8)
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Нед Юни 22, 2025 10:59 am П.П. А това, че пенсионер на 70+ има повече пари от фалшиво протестиращи шофьори или нещастни форумни драскачи като вас двамата не те ли смачква? Мен поне би ме накарало да се замисля. 8)
Всички взимате големи пари, а ревете, че на Слънчака ви искат 5 лева за шезлонг. И какво работят 70+ годишните, че взимат тия пари? Нагледал съм се на такива като теб и в България и в чужбина "българите сме най-бедни, ама аз съм най-богат. Пенсионерите нямат пари за хляб но майка ми пенсионерка е милионерка." Народ, който протестира затова, че годишната винетка е 90 лева, а после дава 100 лева за концерт на Азис не е беден, а лигав и мързелив.
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Нед Юни 22, 2025 10:59 am Генка Шекерова
Миролюба Бенатова
Асен Генов
Манол Глишев и всички разследващи журналисти.
Далеч са от пенсия. Някои от тях са дори по-млади и от мен....
В Русия няма такива. Имаха една Ана Политковская, ама я застреляха. Това е разликата между България и Русия. Но изтрещялите хейтъри това никога няма да го разберете.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Жоро вие сте некадърни дори и в копирането. Това в случая е "за щастие", защото не сте стигнали "висотите" на оригинала Раzzия. Какво работят ли? Ми нищо. Живеят си от пенсията, която освен ПП друг май не е вдигал. Няма как да си се нагледал на такива като мен. Аз в Булгаристан не почивам и не оставям пари. А в чужбина не контактувам с български прошляци.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Нед Юни 22, 2025 12:13 pm [
Всички взимате големи пари, а ревете, че на Слънчака ви искат 5 лева за шезлонг. .
За Слънчака не знам, но на Равда миналата седмица беше 10 лева на шезлонг и 10 лева за.чадър, което прави 30 кинта на ден за двама, което е горе-долу минималната заплата на ден за България, което ми се струва твърде скъпо и не е за учудване, че Гърция е за предпочитане..
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пон Юни 23, 2025 4:41 pm
joro написа: Нед Юни 22, 2025 12:13 pm [
Всички взимате големи пари, а ревете, че на Слънчака ви искат 5 лева за шезлонг. .
За Слънчака не знам, но на Равда миналата седмица беше 10 лева на шезлонг и 10 лева за.чадър, което прави 30 кинта на ден за двама, което е горе-долу минималната заплата на ден за България, което ми се струва твърде скъпо и не е за учудване, че Гърция е за предпочитане..
Ако си на минималната заплата всичко ще ти е скъпо.
В Гърция трябва да си поръчате 2 кафета по 4 евро на Кавала, а на обяд да си вадите сандвичи приготвени в България. Една пица на плажа в Кавала е 15 евро. Само който не е ходил никога в Гърция си мисли, че там е по-евтино.
За хората от нашия край Гърция е по-близо, от Банско до Кавала са към 150 км, докато до Бургас са над 400 км. Затова ходим често в Гърция. Не, че е по-евтино, нито по-хубаво. Просто е по-близо. Иначе аз също ходя на Равда, там има и свободна зона. Аз си имам шезлонг и чадър и не плащам нищо но свободната зона. Един шезлонг в Мосю Бриколаж струва 30 лева, чадърът 20 лева. И си ги ползваш цяло лято.
Последно промяна от joro на Пон Юни 23, 2025 6:55 pm, променено общо 1 път.
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Нед Юни 22, 2025 4:41 pm Жоро вие сте некадърни дори и в копирането. Това в случая е "за щастие", защото не сте стигнали "висотите" на оригинала Раzzия. Какво работят ли? Ми нищо. Живеят си от пенсията, която освен ПП друг май не е вдигал. Няма как да си се нагледал на такива като мен. Аз в Булгаристан не почивам и не оставям пари. А в чужбина не контактувам с български прошляци.
Ти стигни средната заплата в София пък тогава се изхвърляй. Майка ти с една пенсия по-далеч от градината с чушките на село няма как да отиде. Много ви пораснаха носовете та българите в чужбина, за разлика от доходите.
Публикувай отговор