Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Shoshana

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Shoshana »

Ансамбъл "Путински баби"? |(
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Нед Мар 16, 2025 11:26 am
joro написа: Съб Мар 15, 2025 3:14 am [

Русия умира. Горбачов и Елцин я почнаха, а Путин ще я довърши. Никой вече не залага на умрял кон. Всички вече драпат към ЕС и Еврото.
Всички, ама не съвсем:
joro написа: Пон Мар 10, 2025 6:54 pm
...ако питаш народа 70% са за излизане от ЕС и против еврото. Даже българи, които живеят и работят в Западна Европа и САЩ искат България да не приема Еврото и да излезе от ЕС, което е необяснимо. Да живееш в Германия, Испания, Гърция и да обясняваш на хората в България колко е зле там е смешно- какъв го дириш там като е толкова зле?

От простите хора нищо не зависи. Всичко се прави от умните. Нищо, че умните сме малцинство.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Нед Мар 16, 2025 7:47 pm Ансамбъл "Путински баби"? |(
Глупави хора винаги е имало и ще има.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Нед Мар 16, 2025 11:26 am
joro написа: Съб Мар 15, 2025 3:14 am [

Русия умира. Горбачов и Елцин я почнаха, а Путин ще я довърши. Никой вече не залага на умрял кон. Всички вече драпат към ЕС и Еврото.
Всички, ама не съвсем:
joro написа: Пон Мар 10, 2025 6:54 pm
...ако питаш народа 70% са за излизане от ЕС и против еврото. Даже българи, които живеят и работят в Западна Европа и САЩ искат България да не приема Еврото и да излезе от ЕС, което е необяснимо. Да живееш в Германия, Испания, Гърция и да обясняваш на хората в България колко е зле там е смешно- какъв го дириш там като е толкова зле?

Може и да не съм бил прав в случая.
https://www.google.com/search?q=%D0%B3% ... 7_Xi4QY_33
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Изображение
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

За магистралите...гордост на Тиквата, главния резач на ленти. Главният Крадец на животи....

https://gospodari.com/reportazhi/2025/0 ... quot-video

П.П. А тук един булгаристански идиот се загрижил за курса на канадския долар. :x
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Пет Апр 11, 2025 1:45 pm
П.П. А тук един булгаристански идиот се загрижил за курса на канадския долар. :x
Ти трябва да се грижиш- с 1000 долара= 1000 лева пенсия вече и циганите в Бяла Слатина ще те препикават
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пон Апр 14, 2025 4:48 pm
Shoshana написа: Пет Апр 11, 2025 1:45 pm
Ти трябва да се грижиш- с 1000 долара= 1000 лева пенсия вече и циганите в Бяла Слатина ще те препикават
Йорко, канадският долар си е на същото ниво, където беше преди 5 години и 1000 канадски долара са 1232 лева.
Въпросът е ти какви ще ги дървиш на социалната пенсия в България, а не ние с по милион и кусур спестявания?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пон Апр 14, 2025 5:08 pm
Йорко, канадският долар си е на същото ниво, където беше преди 5 години и 1000 канадски долара са 1232 лева.
Въпросът е ти какви ще ги дървиш на социалната пенсия в България, а не ние с по милион и кусур спестявания?
Нито аз съм на социална пенсия, нито ти си с милиони спестявания. А Стрина още ли е с 1700 долара на две седмици?
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Жорко, ти си го казал в подписа. Тоя, който ти плаща да пишеш небивалици тук и да подсмърчаш по там, където не те одобриха за емиграция се канеше до някакви камини да седи. Само, че там никой не го кани. Както и теб не те поканиха тук. Инак мечтите са безплатни, а гроздето кисело. :)
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Вто Апр 15, 2025 12:00 am Жорко, ти си го казал в подписа. Тоя, който ти плаща да пишеш небивалици тук и да подсмърчаш по там, където не те одобриха за емиграция се канеше до някакви камини да седи. Само, че там никой не го кани. Както и теб не те поканиха тук. Инак мечтите са безплатни, а гроздето кисело. :)
Никой нищо не ми плаща, нито пък ви подсмърчам за замръзналата безлюдна държава, дето сега ме пускат, но на мен не ми изнася. Тук в Европата си ми е добре, изкарвам си добри парички и не ми дреме за хейтъри като вас.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Ми, как ще ти изнася? Пускат те само като турист. А безплатен обяд няма. Пък и разликата в курса, не е в полза на лева. :rofl: :lol: Вече е пролет Жорко! Няма нищо замръзнало. Усмихни се! :hai:
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Чет Апр 17, 2025 7:54 am Ми, как ще ти изнася? Пускат те само като турист. А безплатен обяд няма. Пък и разликата в курса, не е в полза на лева. :rofl: :lol: Вече е пролет Жорко! Няма нищо замръзнало. Усмихни се! :hai:
Пролет е, скоро ще дойде лятото и батко ти Жорко се готви за морето в Гърция. Вече сме в Шенген и няма граници- кеф ти в Гърция, Италия, Германия.
Работил съм и в други държави от ЕС. И пари си изкарвам, защото не ме мързи като някои други, дето само се оплакват и нищо не правят.
Дай Боже скоро да влезем в Еврозоната.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Дай Боже и по-далече! До Гърция се ходи лесно дори и със стара кола и щайга домати. :D
Публикувай отговор