Аз не газя като теб калищата в тайгата да ми миришат чорапите. Може би ме сравняваш с твоите приятели шофьори, дето цяла седмица не си мият краката и акат и пишкат по храстите край пътя. Споко, имам си баня вкъщи, и пералня.
Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Докато умните се наумуваха лудите се налудуваха и си оплетоха кошницата.
Йоро луэъра продължава да умува.
До кога бе Йоро,до кога ще я караш така герберски троле.
Не виждаш ли,че ние эагубеняците не те вэемаме насериоэно и ти се присмиваме эа эабавление.
Йоро луэъра продължава да умува.
До кога бе Йоро,до кога ще я караш така герберски троле.
Не виждаш ли,че ние эагубеняците не те вэемаме насериоэно и ти се присмиваме эа эабавление.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Колегите ми оператори-шофьори, когато са в командировка, всяка вечер са в хотел с баня, хранят се в ресторант и почиват в Мексико и на Карибите

Ти с тях не се мери, че не си им в категорията

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Колегите ти шофьори спят в кабините на камионите и пикаят в шишета. Това от теб го знам, спомни си какво си писал за тях. И естествено не сме една категория, те са тъпи и необразован и вършат тъпа и нископлатена работа, на която никой канадец не се хваща. Само българи без образование и пакистански рефюджита се дрънкат по тия камиони.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йоро вече не спя в кабината и не пикая в шишето ,а съм млад пенционер и си паля барбекюто на тревичката на 200 метра от плажа.Та да питам сега към коя категория ще ме причислиш.Към тая на неуките и необраэованите или към хората които си следват мечтите и успяват да ги постигнат.
Питам те аэ теб потния герберски трол дето нямаш 5 лева в джоба си да отидеш на бръснар.
Дървен философ беэ покритие.Смешко.
Питам те аэ теб потния герберски трол дето нямаш 5 лева в джоба си да отидеш на бръснар.
Дървен философ беэ покритие.Смешко.
Йорко,joro написа: ↑Нед Юни 16, 2024 9:56 amКолегите ти шофьори спят в кабините на камионите и пикаят в шишета. Това от теб го знам, спомни си какво си писал за тях. И естествено не сме една категория, те са тъпи и необразован и вършат тъпа и нископлатена работа, на която никой канадец не се хваща. Само българи без образование и пакистански рефюджита се дрънкат по тия камиони.
Аз нямам колеги шофьори

Някои от операторите на които съм супервайзър са със завършено висше образование, аз съм единственият, който не е роден в Канада

Тъп и необразован бански цървул си ти и затова не ти дадоха емигрантска виза за Канада и двайсет години вече се опитваш фа избиваш комплекси в този форум

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
тъпия и необраэован банкянски цървул дето няма нищо общо с реалноста в канада не може да энае эащо му се присмиваме и подиграваме с него и упорито не иска да си приэнае ,че е пълен цървул.
та да му обесня.ние тук може да си имаме някакви эакачки на лична основа които му дават повод да си иэгради някакво мнение эа живота тук
аэ го раэбирам донякъде,но не раэбирам когато не си ял хляб от първа ръка эа къв чеп се пенявиш эа да станеш эа посмешище и на кварталните псета.
абе с две думи йората е олигофрен.пардон само с една.
та да му обесня.ние тук може да си имаме някакви эакачки на лична основа които му дават повод да си иэгради някакво мнение эа живота тук
аэ го раэбирам донякъде,но не раэбирам когато не си ял хляб от първа ръка эа къв чеп се пенявиш эа да станеш эа посмешище и на кварталните псета.
абе с две думи йората е олигофрен.пардон само с една.
Понеже е под достойнството ми да отговарям на тъпи и пропаднали шофьори и сондьори няма повече да ви отговарям и да ви обръщам внимание. Ще си пиша хубавите работи за България и хич не ми пука за хейтъриге, дето знаете само да плюете.
Йорко,
Тъп и пропаднал си ти и затова не те пуснаха в Канада

Аз съм толкова сондьор, колкото ти си балерина

Пуснаха ме, за разлика от теб и ония шофьори аз минах интервюто. Мога да ида където си поискам, не чакам никой да ме води или да ме пуска. И не ми пука от хейтъри, дето знаят само да плюят и очернят всичко около тях. Плюйте си, това си е ваш недостатък, а не мой.
Точно за разлика от мен не ти дадоха емигрантска виза и затова още подсмърчаш в този форумjoro написа: ↑Пет Юли 05, 2024 12:54 pmПуснаха ме, за разлика от теб и ония шофьори аз минах интервюто. Мога да ида където си поискам, не чакам никой да ме води или да ме пуска. И не ми пука от хейтъри, дето знаят само да плюят и очернят всичко около тях. Плюйте си, това си е ваш недостатък, а не мой.

Може да те пуснат и в Канада, но само като турист, ако отнякъде намериш пари за билет, здравна осигуровка и хотел

Поне за сега и това не ти се отдава