търся 4 1/2 Монтреал
за наемане от Дек/Януари/ или Фев
Моля пишете Л.С. или
(514) 481 - 3799 вечер
благодаря ви
атанас
търся 4 1/2 Монтреал
Здрасти Атанас, в нашия блок се предлага в момента 3 и пол, отопление и топла вода са включени. Гаражът не е включен обаче. Не знам на каква цена, на табелата отвън не пише, но доколкото ми е известно ще да е към 600 долара, толкова бяха лятото.
Близо е до метро (Розмон), много е чисто, приветливо и спокойно.
Ако те интересува, или който го интересува, ще проверя какъв е телефона на консиержите. Пратете ми лично съобщение.
Близо е до метро (Розмон), много е чисто, приветливо и спокойно.
Ако те интересува, или който го интересува, ще проверя какъв е телефона на консиержите. Пратете ми лично съобщение.
-
- Обратна връзка:
zdravejte!
V Saint Laurent 3 1/2 zapo4va ot 650 CAD, kato v njakoi e vklju4en garaja, a vdrugi ne! minalata sedmica obikaljahme rajona za kvartira ! edna srybkinja / konsierjka/ ni predlaga6e 3 1/2 za 675CAD bez garaj. kato cjalo mejdu 3 1/2 i 3 1/2 (ne byrkam cifrite) ima goljama razlika! v rajona ima 4 1/2 , no ne znam ceni!
V Saint Laurent 3 1/2 zapo4va ot 650 CAD, kato v njakoi e vklju4en garaja, a vdrugi ne! minalata sedmica obikaljahme rajona za kvartira ! edna srybkinja / konsierjka/ ni predlaga6e 3 1/2 za 675CAD bez garaj. kato cjalo mejdu 3 1/2 i 3 1/2 (ne byrkam cifrite) ima goljama razlika! v rajona ima 4 1/2 , no ne znam ceni!
Vseki s kysmeta si!