Колко кила Бански старец даде за да ги получиш

Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.Ivan1007 написа: ↑Съб Авг 12, 2023 8:32 amРазликата между Видин и Благоевград, който е в Южна България е никаква, а по-големи хвалипръцковци от макетата нема. Банско си е като в Благоевград.joro написа: ↑Съб Авг 12, 2023 1:42 amТам, където хората са хвалипръцковци има много по-голям прогрес от местата, където живеят черногледи хейтъри. Виж каква разлика има между Пловдив и Видин, между Варна и Бургас, въобще между Северна и Южна България. А най- големите хвалипръцковци в България са в Банско. Тук вече не е България.Pavel M написа: ↑Пет Авг 11, 2023 9:58 pm 'средна заплата' 1000 ЕУ.Ово е стандар ама ъ софето.В прованса 600-700.
Сестра ми живее в Белгия от 17 год. и миналата седмица си купила една бутилка веро/препарат за миене на чинии/ в България за 8.80 лева кето си го купува за 1,99 ЕУ в Белгия.
В България по улиците на големите градове трябва да ходиш с противогаз щото 20-25 годишните дизелови таралясници които разкарват българите със средни заплати масово не дават друг шанс на белите ти дробове,ако искат те да оцелеят.
Развития свят с всичките му кусури въпреки,че се придвижва бавно,но го прави с крачка напред и върви в правилната посока докато ние българите които имаме самочувствието да се припознаваме към него пълзим с няколко сантиметра и то не винаги в правилната посока.По скоро бих казал в грешната.
йоро критичното мислене в някои случаи би ти свършила по добра работа от колкото хвалипръцкото замайване.приятелски съвет.![]()
Най-големите заплати са в Челопеч, не щото е в Южна България, а щото има канадска фирма.
След това е Козлодуй, а той е доста на север в България.
Малко по-добре от Банско, ама не много са Кюстендил, Хасково и Смолян, които са в Южна България.
Дал съм две кила мозък и по 5 години четене на учебници за всяка от двете дипломи. А шофьорите на камиони в Канада не можахме ли за 20 години да изкарате поне един елементарен курс по бизнес администрация? Сега щяхте да сте на мястото на пакистанците, дето ви юркат да се друсате с камионите по цели седмици докато те си стоят в офисите и си веят синджирчетата.
Йоро заплатата ми в Канада е 15 пъти по голяма от минималната заплата в България.Това само за свдение.joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 3:55 amАз бачкам с акъл, а не като теб, дето цял живот въртиш геврека на камиона. Понеже толкова ти е капацитета. Аз имам дипломи за инженер и за икономист, каквито ти никога няма да имаш. За тях се иска сиво вещество, което е дефицит за такива като теб. Живей си в утайката на канадското общество и се радвай, че минималната ти заплата там е 3 пъти по-висока от минималната заплата в България.Pavel M написа: ↑Нед Авг 13, 2023 11:49 pm Ей тука поне такива селски банскенски тарикати не виреят.Бачкаш имаш.Това ти е трудно да го разбереш.Знам.И нямам никакво намерение да ти го набивам в кухата кратуна.
Дето там сте научени на далаверата ,не в чатност измама ,а далавера да гепим една работа за добри пари И кой си ти бе бай буй ,днес те има утре те няма.
Ей това е бай ганьощината.Днес те има утре те няма ама ти си мислиш,че си вечен.Пърдиш от глад и сипеш акъли.
Олигофрен.
Даже не си правя труда да ви чета глупостите и заядливите коментари. След 3 месеца пак ще ви пиша с колко се е увеличила средната заплата в България.Pavel M написа: ↑Пон Авг 14, 2023 6:37 pmЙоро заплатата ми в Канада е 15 пъти по голяма от минималната заплата в България.Това само за свдение.joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 3:55 amАз бачкам с акъл, а не като теб, дето цял живот въртиш геврека на камиона. Понеже толкова ти е капацитета. Аз имам дипломи за инженер и за икономист, каквито ти никога няма да имаш. За тях се иска сиво вещество, което е дефицит за такива като теб. Живей си в утайката на канадското общество и се радвай, че минималната ти заплата там е 3 пъти по-висока от минималната заплата в България.Pavel M написа: ↑Нед Авг 13, 2023 11:49 pm Ей тука поне такива селски банскенски тарикати не виреят.Бачкаш имаш.Това ти е трудно да го разбереш.Знам.И нямам никакво намерение да ти го набивам в кухата кратуна.
Дето там сте научени на далаверата ,не в чатност измама ,а далавера да гепим една работа за добри пари И кой си ти бе бай буй ,днес те има утре те няма.
Ей това е бай ганьощината.Днес те има утре те няма ама ти си мислиш,че си вечен.Пърдиш от глад и сипеш акъли.
Олигофрен.
Второ не въртя цял живот геврека ,а 6,5 години и ми остава още макс една докато се пенсионирам.Не ,чè имам години навършени за да получавам пенсия, още ми е рано.Считай,че приключвам трудовата си кариер докато все още съм млад за да се наслаждавам на парите които съм и изкарал до сега през оставащите ми години от живота ми и нищо да не ме притиснява.В края на краищата всичко си има цена и трябва да си я платиш.В моя случай вложените усилия през тези 7 год. си заслужиха цената и постигнаха доста добър резултат.
Ти си инженер и икономист с много сиво вещество както твърдиш ,но със скъсани джобове щото в България парите са кът,такива учени като теб се радвате на 2-3000 лв чиста заплата на месец които според българския стандарт са много пари и е така сравнимо с безкрайно мизерното заплащане в страната.Аз тия пари ги изкарвам за 5-6 дни работа пак за сведение въпреки да не притежавам толкова дипломи като теб.Имам си само една която съм си я окачил в рамка и дето не ми върши никаква работа от Института по Международен Туризъм от Варна-Хотели и Ресторанти.На времето ми вършеше работа,10 год работих в Балкантурист и Интерхотели на средни ръководни длъжности,разбирай управляващ търговски заведения.После към 94 дойде приватизацията и с тая работа се приключи и следващите няколко години влязох в частния бизнес -търговия на дребно-отварях и затварях бутици за модни облекла от средния и високия клас,имах много клиенти и изкарвх добри пари.Аз по принцип винаги съм се стремял към парите ,а не към някакво кариерно развитие свързано с дипломи и образование.Така и като дойдох в Канада преди 22 год. и започнах да се занимавам с камиони защото в тоя бизнес има доста пари и то в по големия случай доста по големи от притежателите на 2 дипломи. При всички случаи ми е било по трудно отколкото улегналата работа от до ,но зависимоста от други човешки фактори около мен и най вече над мен пред които да се гъна за да получа подаянието в края на месеца което ми се полага никога не ме е блазнила,даже напротив отвръщавала ме е и заради това съм си избирал винаги пътя си да не завися от никой и от нищо,а само от себе си за разлика като такива индивиди като теб с робска психика,но с по две дипломи които се навеждат пред сульо и пульо да ги онождат за без пари,да ги стрижат и доят и да им подхвърлят трохи за подаяние.
Ей това ти обеснявам,но ти където там живееш в мрака съм напълно сигурен,че няма как да го разбереш.
Много учен си бил и какво от това,как си осребряваш ученоста си.Пари за старини направи ли,натрупа ли ресурс да се чувстваш свободен и не зависим от никого и нищо или ей така ще се влачиш до пенция,че и ще ходиш да гърбиш и след това щото българската пенция няма да ти стига до никъде.
Йоро такива хвалипръцковци като теб с лопата да ги ринеш,виждал съм ги много.а приказка големи и ярки ,на свършена в лична тяхна полза малки и невзрачни и като дойде деня на анализа и разбора ама аз накрая докъде я докарах започват да се питат ама сега кой ми сра в гащите ,а не се сщат ,че те сами са се осрали.
Ти ме наричаш хейтър.Не си прав ,аз не хейтя България и хората,просто правя сравнение тук и там което в никакъв случай не в плза на България и то във всички аспекти не само цената на труда ,а във всичко.
Аз не казвам,че не харесвам България и ,че там живота е кофти,даже напротив имам и факт.След една година се връщам в България,купил съм си апартамент в Несебър и ще си живея там,но забележи с изкараните пари в Канада само за 7 год в България ще се издържам добре през следващите 15 ,ако съм жив до тогава.
Обаче е кофти да си българин в България даже и със средна заплата ,това са ниски доходи по моя стандарт и разбиране и наоколо всички да те гърчат и да се пробват в/у теб да те правят на маймуна.
Знам,че тия работи които се опитвам да ти ги обесня няма да ги разбереш не защото си прост,даже обратното не се съмнявам в инелекта ти.Ти просто нямаш опита и базата за сравнение.Ходил си малко по Германия и някоя и друга европейска държава ,отнасяли са се с теб като абориген,винаги си бил един от другите нежелан и недопуснат и от там си вадиш изводите за другия свят например в които аз живея и много други като мен които не са се родили тук.И изобщо не ти минава през ума ,че тук какъвто и идиот да си си много по допуснат до всичко във всяка една сфера на живота отколкото да си кореняк българин роден в България.
Малко ме предизвика да разширя разговора и го направих защото си мисля ,че усилието си заслужаваше,разбирай все още имам някаква надежда в теб да мислиш и разсъждаваш не само под силата на емоцията.Големия ти проблем е незнанието ти и не възможноста да приемеш,че нещо не е така щом ти си на друго мнение макар и изградено само на предположения и представи.това не е добре защото ставаш смешен.
Виж как посрещаме такива като теб в България.Pavel M написа: ↑Пон Авг 14, 2023 9:39 pm благодаря за помоща ,че ще ни информираш колко се е повишила средната заплата/баси и смешката/ в българия
и искам да те питам тоя ъпдейт на средната заплата в българия в какъв смисъл би ни/ми могла да бъде полезна да се ориентирам в каква мизерия живеете на тая географска територия.мизерията намалява ли или е в изходна позиция да тръгне към подобряване.
информирай,не се жали.
Йорко,joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Кой е хотела на Йоро ли?Ivan1007 написа: ↑Сря Авг 23, 2023 11:11 pmЙорко,joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
Кажи кой е твоят хотел в Банско?
Прост човек без никакво образование и цял живот шофьор изпаднал на дъното- тръгнал да ми дава акъл. Няма значение каква е Канада, виж се ти какъв се. Ако имаше повече акъл нямаше да си цял живот шофьор. Какво повече да ти се обяснява. Жив и здрав да се върнеш някога в България с 1000 долара пенсия. Че тук за разлика от Канада все още можеш да живуркаш криво ляво с тия пари.Pavel M написа: ↑Пон Авг 14, 2023 10:59 pm Йоро това се опитах да ти обесня,че м/у шушляците булгари аборигени поживяли някоя и друга година в германия,великобритания или испания които посрещате в българия няма нищо общо с българите трайно засели ли се в канада и имах надежда ,че ти като интелигентен човек можеш да направиш разликата.
Но уви,няма не ти се получава.Караш си я както си мислиш и си представяш.
Да те убеждавам с факти които не знаеш и не можеш да приемеш за верни просто няма смисъл.
Карай си я там с кухарката извисена над раменете ,а аз ще ти се надсмивам на простотията,щще се гавря с теб и ще ти гледам сеира,щото е най голям кеф да гледаш сеира на един инфантилен дебил и тъпанар като теб.
Хотел в Банско нямам. И не живея в Банско. Имам къща в Банско, в която след време ще си карам старините. А сега си обикалям Европа и си бачкам където си искам.Ivan1007 написа: ↑Сря Авг 23, 2023 11:11 pmЙорко,joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
А моля,моля.Аз акъл на изпаднали германци намерение да им наливам акъл нямам.Да си се оправят както могат по единично.Това се отнася за теб.joro написа: ↑Пон Авг 28, 2023 7:08 pmПрост човек без никакво образование и цял живот шофьор изпаднал на дъното- тръгнал да ми дава акъл. Няма значение каква е Канада, виж се ти какъв се. Ако имаше повече акъл нямаше да си цял живот шофьор. Какво повече да ти се обяснява. Жив и здрав да се върнеш някога в България с 1000 долара пенсия. Че тук за разлика от Канада все още можеш да живуркаш криво ляво с тия пари.Pavel M написа: ↑Пон Авг 14, 2023 10:59 pm Йоро това се опитах да ти обесня,че м/у шушляците булгари аборигени поживяли някоя и друга година в германия,великобритания или испания които посрещате в българия няма нищо общо с българите трайно засели ли се в канада и имах надежда ,че ти като интелигентен човек можеш да направиш разликата.
Но уви,няма не ти се получава.Караш си я както си мислиш и си представяш.
Да те убеждавам с факти които не знаеш и не можеш да приемеш за верни просто няма смисъл.
Карай си я там с кухарката извисена над раменете ,а аз ще ти се надсмивам на простотията,щще се гавря с теб и ще ти гледам сеира,щото е най голям кеф да гледаш сеира на един инфантилен дебил и тъпанар като теб.
Йорко,joro написа: ↑Пон Авг 28, 2023 7:11 pmХотел в Банско нямам. И не живея в Банско. Имам къща в Банско, в която след време ще си карам старините. А сега си обикалям Европа и си бачкам където си искам.Ivan1007 написа: ↑Сря Авг 23, 2023 11:11 pmЙорко,joro написа: ↑Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.