Благодарение на канадска компания.
Ама ти само подсмърчаш в този форум - ни в Канада, ни в Челопеч, а крепиш на Боко мъдете в Банско.
Благодарение на канадска компания.
Аз за Америка и за Европа такова нещо не съм казвал, но в България са главно Гунювци.joro написа: ↑Пет Апр 07, 2023 11:34 amЗа Бай Ганьо всички са маскари. И в Европа, и в Америка Бай Ганьо си е Бай Ганьо.Ivan1007 написа: ↑Чет Апр 06, 2023 10:22 pmЙорко,joro написа: ↑Чет Апр 06, 2023 4:42 amКойто не гласува- гласува за победителя. 60% от българите гласуваха за Боко Тиквата, като не гласуваха. И българите в Канада също.Ivan1007 написа: ↑Чет Апр 06, 2023 12:37 amПечели трици. Те в България ходят да гласуват само улавите, кво ли остава за Канада.joro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pm
В Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14146898
Сега разбрахте ли къде са путлерофилите?
На миналите избори от Канада са гласували по-малко от 3000 човека. В Банско сигурно путлеристите гласували за Израждане сте повече отколкото от цяла Канада.
Аз гласувам ма изборите в Канада - градски, провинциални и федерални.
На българските е безсмислено да се гласува - квото и да пуснеш в урната все червено излиза.
Боко е продукт на системата - garbage in, garbage out.
Нема и откъде да се пръкне нещо по-добро - матриала сте калпави.
Дали компанията е канадска или нигерийски няма значение. Заплатите в Челопеч са такива, защото за по-ниски заплати там никой не иска да работи.
Средната заплата в България е два пъти по-висока, отколкото е била преди 6 години.
Баце не се занимава с такъв бизнес. Хората си работят, изкарват си пари, само на тъпите и мързеливите Баце им е виновен. И не само Баце, и евроатлантиците също.
Хахаха. Аве Йорко, заплатите са такива, щото има бизнес, който може да плаща такива заплати, не защото работниците искат. Те могат да искат и 2900 евро, също както искат и сервитьорките в Банско, ама няма кой да им ги даде.joro написа: ↑Сря Апр 12, 2023 5:22 amДали компанията е канадска или нигерийски няма значение. Заплатите в Челопеч са такива, защото за по-ниски заплати там никой не иска да работи.
Сигурно е така ,но и цените в Бг. преди 6 години бяха 2 пъти по ниски.
The average good salary in Canada is $44,467 per year or $22.80 per hour. Entry-level positions start at $33,375 per year, while most experienced workers make up to $91,514 per year.Pavel M написа: ↑Чет Апр 13, 2023 6:20 pm Йоро я кажи сега по великден колко струва кило агнешко месо в магазина да сравним.
Аз преди малко си купих цяла плешка от руския магазин до мен на цена 18,90. долара килограма.
За справка нетния ми доход на час е 40 дол.За един час работа си купувам 2 кила месо.
Преди това заредих резервоара с бензин за 2,15 лева литъра.
Дойде ми и сметката за ток за 2 месеца.Януари и февруари ,най студените месеци тук,имаше нощни темп от -25-30.Отоплявам се на ток,в къщи е баня и ходя гол,обичам топлото-109 долара.
Смешник Йоро.
Ама с Баце и шайката около него това получавате-беднотия,глад и мизерия.
Ха,ха.Ти след 20 год в Ка. до там ли я докара да си купуваш дълбоко замразено агнешко от Н.З или от АУ. от Коското на безумни цени.Павел написа: ↑Чет Апр 13, 2023 9:48 pmThe average good salary in Canada is $44,467 per year or $22.80 per hour. Entry-level positions start at $33,375 per year, while most experienced workers make up to $91,514 per year.Pavel M написа: ↑Чет Апр 13, 2023 6:20 pm Йоро я кажи сега по великден колко струва кило агнешко месо в магазина да сравним.
Аз преди малко си купих цяла плешка от руския магазин до мен на цена 18,90. долара килограма.
За справка нетния ми доход на час е 40 дол.За един час работа си купувам 2 кила месо.
Преди това заредих резервоара с бензин за 2,15 лева литъра.
Дойде ми и сметката за ток за 2 месеца.Януари и февруари ,най студените месеци тук,имаше нощни темп от -25-30.Отоплявам се на ток,в къщи е баня и ходя гол,обичам топлото-109 долара.
Смешник Йоро.
Ама с Баце и шайката около него това получавате-беднотия,глад и мизерия.
Т.е., средната месечна заплата в Канада е $3648 или 4842 лв, таман на половината на твойте измишльотини.
Сигурен ли си, че е било агнешка плешка, а не кучешка и че магазина е бил руски, а не виетнамски?
Цената на канадско агнешко без кокал е $48 за кг. Виж каква е цената на новозеландски агнешки пържоли и то в Костко!
![]()
Като лъжеш Жорката, се сещай че и други хора ти четат глупостите. И вместо да се присмиваш на високите цени в Бг, по-добре е да почнеш да ривеш, щото ти за там си се запътил с 500 долара канадска месечна пенция (663 лв)