Shoshana написа: ↑Нед Фев 05, 2023 8:59 pm
Още много други неща ще се учиш да правиш за първи път, не само баница, като ти гледам избора.
Много ме кефи как даваш оценки за чуждия избор, а пък хич не ти идва да погледнеш своя собствен такъв
То не бяха бъмове-криминали, мойшета, мароканци, сега пък негодяй от федекс дето хърка като дъскорезница
е то нали заради това сме във вечен конфликт.
то не бяха потни драйвъри,разведени смотаняци и загубеняци.
та така и ние със същото.
каквото почукало такова се обадило.
м/у другото кака ти каза ,че обичала дракула ,но на въпроса ми дали той нея я обича тя се посвени да ми отговори поне към тоя момент.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
О, да! Като имам някакъв проблем с готовност се притичва да ми помага. На мен това ми стига.
Хърка наистина, ама аз му хванах цаката. Трябва да заспя преди него и няма проблем. Той и Шмольо хъркаше, пък живяхме сума ти и време заедно.
Не е негодяй. Даже е много работлив. Някои им боде по задника, че не могат да си го отлепят от седалката на камиона със седмици, май?
Pavel M написа: ↑Нед Фев 05, 2023 11:08 pm
Ти си във вечен конфликт с всички. Затова си беден на контакти и самотен като църковна мишка.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Shoshana написа: ↑Нед Фев 05, 2023 11:18 pm
О, да! Като имам някакъв проблем с готовност се притичва да ми помага. На мен това ми стига.
Хърка наистина, ама аз му хванах цаката. Трябва да заспя преди него и няма проблем. Той и Шмольо хъркаше, пък живяхме сума ти и време заедно.
Не е негодяй. Даже е много работлив. Някои им боде по задника, че не могат да си го отлепят от седалката на камиона със седмици, май?
Pavel M написа: ↑Нед Фев 05, 2023 11:08 pm
Ти си във вечен конфликт с всички. Затова си беден на контакти и самотен като църковна мишка.
кои са тия всички.
За толкова години не съм видяла човек в този форум, на когото да кажеш блага дума. С всички се заяждаш, без изключение.
Инак можеш да се увърташ, колкото си искаш около бившата си жена, ама истината е, че тя те е отсвирила. Това си е истински мазохизъм да претендираш за добри отношения с някого, с който ви дели счупена връзка. Не може да има добри отношения, когато има нещо счупено. Не може да има никакви отношения. От собствен опит го казвам.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Никакви филми няма. Аз съм само страничен наблюдател. Сам си споделял, че няма с кого едно питие да изпиеш. Разбираемо е. И въобще не ме интересува дали те кефя или не. Аз познанства от български форуми не правя. Само губя време, докато се занимавам с нещо паралелно на компютъра си.
Shoshana написа: ↑Пон Фев 06, 2023 12:09 am
Никакви филми няма. Аз съм само страничен наблюдател. Сам си споделял, че няма с кого едно питие да изпиеш. Разбираемо е. И въобще не ме интересува дали те кефя или не. Аз познанства от български форуми не правя. Само губя време, докато се занимавам с нещо паралелно на компютъра си.
никога не съм споделял това.търсиш под вола теле .сама го знаеш.не се самозалъгвай.няма да ти помогне.
ама ти сериозно ли да търся познанства в български форуми за да се натреса на някой кон като теб.
абе момиче искам един път за винаги да ти кажа ,че аз с грозотии като теб не се занимавам и ме остави на мира.
Ха!
Како Куку,
Ако някой в този форум е в конфликт с остананалите, то туй си ти дето си на всяка манджа мерудия. Не стига че си проста, ами държиш и да го демонстрираш.
Външния ти вид го знаем, ама ти си вярваш че си някаква красавица
Злобна, проста и грозна жена е ясно какви мъже може да привлече……
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Йоро къде си бе гербав трол.Ела и коментирай последните новини около намагнетяването на видния престъпник от герб владето горанов,ковчежника на Буци в две негови правителства.
Верно ли,че американците са нарочили Буци и са започнали да разплитат чорапа и го пекат на бавен огън.Отделно се чува ,че американците са се сдобили със загубената пътната карта на путиновия турски поток на територията на България.
Не се крий като насран гербав плъх,ела разкажи.
Pavel M написа: ↑Нед Фев 12, 2023 8:00 pm
Йоро къде си бе гербав трол.Ела и коментирай последните новини около намагнетяването на видния престъпник от герб владето горанов,ковчежника на Буци в две негови правителства.
Верно ли,че американците са нарочили Буци и са започнали да разплитат чорапа и го пекат на бавен огън.Отделно се чува ,че американците са се сдобили със загубената пътната карта на путиновия турски поток на територията на България.
Не се крий като насран гербав плъх,ела разкажи.
С прости шофьори не обичам да се занимавам.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йоро не се измъквай.Кажи сега Буци в какамангата ли ще ходи или в Дубай.Аз съм за Дубай.
Ей опраскаха го евроатлантика с 200 тия лиши американци.Лоши хора.Оставиха безработни герберските тролове.Ужас.
Аз само не можах да разбера как нещо, което се знае масово и от много години изведнъж стана шокиращо.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.