Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Aз ходя без лакъ. Баба ти е била модерна за времето си вероятно. Нямам време да се лакирам. Плюс това се занимавам с всичко от отпушване на канали до готвене. Така че не ми остава много свободно време за лакиране.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?

Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
- snakeplissken
- .
Корава селска мома

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Ако това означава, че нямам нужда от мъж. Не мога да не се съглася с теб. Да прав си. 

- snakeplissken
- .
Какво стана с Дракула? Не го ли обичаш вече?
Аз тъкмо направих вита баница за Мина, взе че се получи на вкус. Ама на вид не можах да я докарам, и тя каза че другия път тя щяла да я направи
Между другото, за пръв път в живота си правя баница
Аз тъкмо направих вита баница за Мина, взе че се получи на вкус. Ама на вид не можах да я докарам, и тя каза че другия път тя щяла да я направи

Между другото, за пръв път в живота си правя баница

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Разбира се, че го обичам. Но това не ти влиза особено в работата.
Талибанка и баница...ха-ха-ха. Поискай да ти направи фалафели. Там, предполагам по-добре ще се справи.
...Aко въобще може да готви с тия кюлотени нокти. 
Талибанка и баница...ха-ха-ха. Поискай да ти направи фалафели. Там, предполагам по-добре ще се справи.

а той обича ли те или гледа само да мушка чушки в боба до следващата заблудена мома. 

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- snakeplissken
- .
Готви, готви 
Най-различни кебапи, супи, вегетариански, паста, морски блюда.
Ама какво знаеш ти, то талибанката си ти
И баница знае да прави, все пак 5 години е живяла в Турция, ама кво да ти обяснявам на тебе, талибанка с талибанка

Най-различни кебапи, супи, вегетариански, паста, морски блюда.
Ама какво знаеш ти, то талибанката си ти

И баница знае да прави, все пак 5 години е живяла в Турция, ама кво да ти обяснявам на тебе, талибанка с талибанка

Бай Иван
Бай Иван
Абе то и аз от 18 години живея в Канада, ама не се научих да ям: Макарони с песто, пържени картофи с кетчъп и майонеза, червено цвекло, горчивата салата от всевъзможни бурени, дето била много здравословна, супите, дето ги минават през пасатор и много други.
Още много други неща ще се учиш да правиш за първи път, не само баница, като ти гледам избора.
Още много други неща ще се учиш да правиш за първи път, не само баница, като ти гледам избора.

качамак и мичита с чесън прояде ли.или фон дракула все още не те е запознал с особеностите на момалигарската кухня.
Какво е това мичита?
Качамак по принцип обичам, макар че го приготвям по различен начин със сирене и бекон, ама не съм забелязала много да го ядат.
Той обаче яде всичко, което му приготвя без забележки. С евреинът не беше така, нито с гърка и да си призная това страшно ме дразнеше, защото готвя добре.
Качамак по принцип обичам, макар че го приготвям по различен начин със сирене и бекон, ама не съм забелязала много да го ядат.
Той обаче яде всичко, което му приготвя без забележки. С евреинът не беше така, нито с гърка и да си призная това страшно ме дразнеше, защото готвя добре.

мичита-румънски кебапчета наблъскани с чесън.
качамак-момалига.
румънец - момалигар.
качамак-момалига.
румънец - момалигар.
Не. Той не яде кебапчета. Прави обаче чудесни сърмички в гледжосано гърне и шкембе чорба (не точно като нашата, но ми харесва).

румънска баница- спойка от разточени кори,извара и чубрица плуващи в мазнина.представяш ли си чубрица в баницата.
пилешка супа застроена със запържен чесън плувнала и тя в мазнина.
момалигарската кухня е отврат.
ноо в сладкарството са Н1 ,правят уникални торти и десерти.
пилешка супа застроена със запържен чесън плувнала и тя в мазнина.
момалигарската кухня е отврат.
ноо в сладкарството са Н1 ,правят уникални торти и десерти.
Не, не съм яла такива работи у тях. Обаче боб с наденица - да. И едни такива задушени гъбки също харесвам. За тортите съм съгласна. Има една съседка румънка, която прави торти и ги продава. Чудни са.
Днес ходихме на църква заедно. Аз нищо не разбрах от службата, защото беше на румънски, но приличаше много на нашите.
И имаше хора, които раздаваха варено жито и козунак за бог да прости починалите им близки, точно както и ние го правим.
Днес ходихме на църква заедно. Аз нищо не разбрах от службата, защото беше на румънски, но приличаше много на нашите.
И имаше хора, които раздаваха варено жито и козунак за бог да прости починалите им близки, точно както и ние го правим.

- snakeplissken
- .
Много ме кефи как даваш оценки за чуждия избор, а пък хич не ти идва да погледнеш своя собствен такъв

То не бяха бъмове-криминали, мойшета, мароканци, сега пък негодяй от федекс дето хърка като дъскорезница

Бай Иван
Бай Иван