Мълчи ти сега! В процес на битка съм. Ама тоя се усети, че се е осрал и се заводолази.

Мълчи ти сега! В процес на битка съм. Ама тоя се усети, че се е осрал и се заводолази.
Разбира се че ти си простатаShoshana написа: ↑Пет Фев 03, 2023 3:21 pm Добре бе, аз съм простата. Дай да поразсъждаваме , изхождайки от произхода на думата.
Въпрос към теб.
1. Френският какъв език е?
2. А английският?
3. Как се произнася тогава думата?
4. Дай линк за бълнуванията си по 1 точка от твоите.! Нямам си и идея, за какво говориш?
Само уй ти е в главатаМнение от Shoshana » Пет Окт 28, 2022 8:29 pm
Ко каиш дил-до?
Намерила се простакеша с познания на 5 месечно бебе, което не прави разлика м/у корозия и ерозия и която вместо правилното Ишкарет, пише Шкарет, да изнася лекцииShoshana написа: ↑Съб Фев 04, 2023 1:19 pm Мачурко, изслушах записа ти. Ами да, на френски се произнася по същия начин. Няма и сянка от "ч".
Думата е латинска. Френският е латински език, както правилно си намерил в Гуглето. На английски думата е adopted от френски, значи произношението ѝ, (както и очаквах междувпрочем) няма как да е по-различно. Сбърканият си ти, щото си учил инглиш на улицата и в камьона от пакитата.![]()
Ама няма как. Отлично те разбирам. Имаш сметки за плащане и нямаш жена, която да ги плаща.![]()
А, това , което си цитирал говедо захлупено беше майтап, ако не си схванал с твоето оперирано чувство за хумор и просташко мислене!
Добре си го цитирал. Виж тирето, ще ти избоде очите!
Намерил човек с такива бедни познания по английски и никакви по френски да ни ограмотява за разликата между dill и deal.![]()
Едното е копър по нашенскому, а другото е това, което на теб не ти се удава на никакъв език - сделка.![]()
Разбра ли сега куха кратуно за какво беше спорът?
Друг път не се закачай с мен!
Мачурко...
БТВ, за да се върнем на темата за латините. Французите също са латини в горния контекст, защото говорят и пишат на латински език.
На български има разлика между понятията латиноси и латини.
Латиноси са тези, които обитават Южна Америка, докато другите са,... мисля вече е ясно.
Ами да, на френски се произнася по същия начин
Ти тъпа ли си или даДумата е латинска. Френският е латински език, както правилно си намерил в Гуглето. На английски думата е adopted от френски, значи произношението ѝ, (както и очаквах междувпрочем) няма как да е по-различно
Майтап, майтап, ама на тебе само уй ти е в главатаА, това , което си цитирал говедо захлупено беше майтап
Ми то се вижда на кой са му бедни познанията по английскиНамерил човек с такива бедни познания по английски и никакви по френски да ни ограмотява за разликата между dill и deal.
Едното е копър по нашенскому, а другото е това, което на теб не ти се удава на никакъв език - сделка
Туй си го написала на същата страница номер 100 в темата за возилата...... Дилът на годината......
Французите също са латини в горния контекст, защото говорят и пишат на латински език.
Сериозно?На български има разлика между понятията латиноси и латини.
Ясно е че си една проста, неграмотна и неука корава селска момамисля вече е ясно.
Е как съм го написала бе Мачурко?snakeplissken написа: ↑Съб Фев 04, 2023 3:21 pmТуй си го написала на същата страница номер 100 в темата за возилата...... Дилът на годината......
Или така:Deal-ът на годината
та ти реши, че аз нямам представа кое какво е и се хвърли да блеснеш с познания?Dill-ът на годината
Може би си прав. Нямам претенции да говоря испански.
Уникално проста и неграмотнаShoshana написа: ↑Съб Фев 04, 2023 4:22 pm
Само да попитам още нещо. Нали форумът е да дава информация? Френският уточнихме, че бил романски език. Латинският, какъв е? Ромски ли?![]()
Значи ромите вероятно са дошли от Рим, защото коренът на двете думи е същият. А галите от Марс.![]()
Общо взето въртиш-сучеш и гъзът ти осран.![]()
snakeplissken написа: ↑Съб Фев 04, 2023 5:15 pmУникално проста и неграмотнаShoshana написа: ↑Съб Фев 04, 2023 4:22 pm
Само да попитам още нещо. Нали форумът е да дава информация? Френският уточнихме, че бил романски език. Латинският, какъв е? Ромски ли?![]()
Значи ромите вероятно са дошли от Рим, защото коренът на двете думи е същият. А галите от Марс.![]()
Общо взето въртиш-сучеш и гъзът ти осран.![]()
![]()
Няма такова нещо като романски език. То е все едно да кажеш славянски език.
Има Романска езикова група и това няма нищо общо с наште цигани, които някой е решил да нарича роми.
Латинския език произхожда от племената които са живеели по реката Тибър и е също част от групата езици които са се говорили на италийския полуостров.
Уникално неграмотна и неука, но пък изключително нахална проста селянка![]()
Неграмотна, неука и проста селянка