По-интересното е с какво им помага първото място? Те никога повече няма управляват, защото няма с кого, а до изборите има много време. Лъжливите статистики са запазена марка на герб.
Борисов или Тодор Живков няма да се върнат, свиквайте с четворни коалиции
Борисов може и да не се върне, но ГЕРБ ще се върнат. И ще си намерят някои "златни пръсчета" с които да управляват.
SFBG82 написа: ↑Сря Юли 20, 2022 12:24 pmПаралелната реалност на гербиджийските платени тролове
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
SFBG82 написа: ↑Сря Юли 20, 2022 12:24 pmРеалността
Аз Реалноста я виждам Баце в най скоро време Кмет на ЦСЗ.
И като гост в 179 епизод на предаването Дикофф водещия Сашо Диков го пита:
-Как си Баце,как е в новата ти спалня?
Баце отговаря :
-Добре съм Сашо,всичко е почти по старому.Само дето преди живеех с/у затвора,а сега живея с/у нас.Преди ме гушкаше Мата Хари,а сега ме гушка Матю Косматю библиотекаря на трети отряд.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Новия министър на МВР Дерменджиев в поредния служебен кабинет до няколко дни ще има първа официална визита в странство в Испания по покана на испанските власти.В дневния му ред при посещението му в Барселона/Испания са предвидени срещи с Испанската Кралска Прокуратура и Мосос де Скуадра де Каталуния.
Обръча около Баце се затяга.
Получил е пълно съдействие от местните власти разследващи престъпление с цел изпиране на пари на тяхна територия и също подкрепа от Европейската Прокуратура оглавявана от Лаура Кьовеши.
Дупе да му е яко на Баце.Сега вече няма да му се размине.
Pavel M написа: ↑Чет Авг 04, 2022 8:23 pm
Новия министър на МВР Дерменджиев в поредния служебен кабинет до няколко дни ще има първа официална визита в странство в Испания по покана на испанските власти.В дневния му ред при посещението му в Барселона/Испания са предвидени срещи с Испанската Кралска Прокуратура и Мосос де Скуадра де Каталуния.
Обръча около Баце се затяга.
Получил е пълно съдействие от местните власти разследващи престъпление с цел изпиране на пари на тяхна територия и също подкрепа от Европейската Прокуратура оглавявана от Лаура Кьовеши.
Дупе да му е яко на Баце.Сега вече няма да му се размине.
Батка, аз не съм чак такъв оптимист като теб. За съжаление единствения, който може да обвини Тулупа, това е онзи другия тулуп с каскета, а това няма как да стане, докато каскета е бетониран на въпросната позиция. В това отношение Мутрата добре си изигра картите и изобщо мафията на този етап печели.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
явно съм голям лаик и наивник ,но все си мисля ,че някой ще мигне пръв и ще наруши омертата.
буцо ще го изпържат и окото им няма да мигне.
за да не станат Те курбан.стой та гледай.
Заради Йоро и другите "полиглоти" като него ще преведа заглавието "Освиркваха Манфред Вебер в Европарламента заради Бойко Борисов – ЕС"
Йоро полиглот.Ти луд ли си.Йоро е Полугол ,а не полиглот дето знае да дудне на банкянски диалект и на развален немски придобит за краткия му гурбет в Германия- Ich bin seks maschin.wonderbaaa,льо,льо.
Pavel M написа: ↑Сря Сеп 14, 2022 9:21 pm
Йоро полиглот.Ти луд ли си.Йоро е Полугол ,а не полиглот дето знае да дудне на банкянски диалект и на развален немски придобит за краткия му гурбет в Германия- Ich bin seks maschin.wonderbaaa,льо,льо.
Всички ли българи в Канада сте изтрещяли до такава степен?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Pavel M написа: ↑Сря Сеп 14, 2022 9:21 pm
Всички ли българи в Канада сте изтрещяли до такава степен?
йоро,а вие дето вярвате на глупостите на баце какви сте.хомосексуалисти или с ограничен умствен капацитет.кое от двете или и двете.
Pavel M написа: ↑Чет Авг 04, 2022 11:38 pm
явно съм голям лаик и наивник ,но все си мисля ,че някой ще мигне пръв и ще наруши омертата.
буцо ще го изпържат и окото им няма да мигне.
за да не станат Те курбан.стой та гледай.
Дам, ад на Балканите, управлван от гангстери.
Йоро, на нас ни дреме за надеждите ви, защото сме с канадско, освен българското граждаство. Вие трябва да му мислите, дето ходите по Европа да търкате чужди тоалетни и после гангстерите ви обират парите изкарани с кървава пот!
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?