София-България-995 усд по 1,8 = 1790 лв заплата за 1 месец.
Бай Иван с каскета разбирай аз прос българо- канадски шофьор си взех вчера чека за периода от 25.07 до 31.07.22
6 работни дни-3234,72 канадски долара по 1,49 =4820 български лева.това е бруто.след таксите ми оставт чисто 4000 лева.
Само за 6 дни по 12 часа работно време Йоро,а не за 1 месец 22 работни дни.Смятай за месец колко са.
Миналия месец си купих това.Плащам в продължение на 60 месеца по 1200д =1790 лева колкото е средната заплата в София до пълното изплащане.
https://www.mercedes-benz.ca/en/vehicle ... e/glc300c4
за да изплащам и карам тая добра ,но не чàк толкова скъпа кола лея пот/разбирай гърбя/ малко под 3 дни по 12 часа работно време в месеца/моя работен месец е 16-18 дни/.
като си платя всички месечни разходи за лиза за колата,наема за кондото,ядене и пиене на корем без да се лишавам от нищо накрая на месеца сейфвам едни 6-7000 лева във фонд пенция за старини,т.е. остават в сейф акаунта на банковата ми сметка .И това всеки един месец в годината.
Та кажи ми колко луд трябва да съм да си зарежа тукашната заплата и чистия въздух дето дишам и да се забия в трета глуха в мизерията на София с 1800 лева заплата да ми смърди на изгорели газове от 20-30 годишни нафтови печки движещи се по улиците и на дърва и кюмюр от комините на панелките по бетонните квартали и от циганските гета в ;столицата;
баси и великата средна софийска заплата.ми на мен мизерната ми канадска пенция дето ще си я харча след 2 год. на слънчака ми е по голяма от тия огромни пари дето ги получавате там в кенефа наречен ;столица;
изкарвайте си ги и си ги харчете ама без нен.благодаря.