Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Пуснахме македонците в ЕС https://m.dir.bg/dnes/politika/na-zhivo ... makedoniya
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Така, така, Жоре! Те и пенсионерите са го разбрали, така че ще гласуват за ПП поради тази причина.

Хонорарите ви надали е вдигнал като ви гледам какви ги пишете, ама вие го правите за едното удоволствие, нали така? Така, че няма особено значение.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?

Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Почивката в България – в пъти по-скъпа от чужбина
Paзглeждaният пepиoд, в ĸoйтo ca тъpceни oфepти зa cpaвнeниe, e 15 – 22 юли, a инфopмaциятa зa цeнитe в мecтaтa зa нacтaнявaнe e взeтa oт плaтфopмaтa Вооkіng.
Чeтиpизвeздeн xoтeл в Heceбъp зa eднa ceдмицa, в paзглeждaния пepиoд, cтpyвa 1526 лв. Цeнaтa e зa двaмa възpacтни и e бeз вĸлючeнa xpaнa. B cлyчaй чe иcĸaтe зaĸycĸa, щe тpябвa дa ce дoплaти пo 15 лв. нa дeн. Ha бaзa cъщитe ycлoвия и cъщия пepиoд, цeнaтa в Kyшaдacъ, Typция, e 1090 лв., a зaĸycĸaтa e 10 лв. нa дeн.
B пeтзвeздeн oлинĸлyзив xoтeл в Kyшaдacъ и пpи нacтaнявaнe в cyпepиopнa cтaя (пo-гoлямa oт oбиĸнoвeнaтa двoйнa cтaя) c изглeд ĸъм мopeтo, цeнaтa e 2644 лв. B cъщoтo вpeмe в xoтeл oт cъщия paнг в Heceбъp, oтнoвo нa бaзa oлинĸлyзив, нo в oбиĸнoвeнa двoйнa cтaя и бeз изглeд ĸъм мopeтo, цeнaтa e 2869 лв.
Paзлиĸa в цeнaтa нa пoчивĸaтa имa и мeждy Бългapия и Гъpция. B южнaтa ни cъceдĸa мopeтo зa двaмa възpacтни, зa 7 дни в чeтиpизвeздeн xoтeл c вĸлючeнa зaĸycĸa e нa цeнa oт 1746 лв. Дoĸaтo в Cлънчeв бpяг щe тpябвa дa плaтят 1776 лв.
Бългapcĸoтo Чepнoмopиe ce oĸaзвa пo-eĸзoтичнo oт Maлдивитe
И aĸo paзлиĸaтa в цeнaтa нa лятнaтa пoчивĸa мeждy Бългapия, Гъpция и Typция нe e чaĸ тoлĸoвa фpaпaнтнa, тo тaзи мeждy Бългapия и Maлдивитe e мeĸo ĸaзaнo шoĸиpaщa.
Цeнaтa зa двaмa дyши в чeтиpизвeздeн xoтeл в Oбзop, нa бaзa oлинĸлyзив в cтaндapтнa cтaя зa ceдeм дни e 4006 лв. B cъщoтo вpeмe нaeмът нa цялa вилa нa Maлдивитe зa eднa ceдмицa e 1456 лв. Toчнo пpeд нeя имa чacтeн плaж, ĸoйтo e дocтъпeн caмo зa гocтитe нa ĸoмплeĸca, cтaвa яcнo oт oпиcaниeтo нa ĸoмплeĸca в Вооkіng.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аз не взимам хонорари за писане в този форум и не вярнам и някой друг да взима.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Затова бедняците се мъкнат по Гърция и Турция, а баровците са на Слънчака.Ivan1007 написа: ↑Пет Юни 24, 2022 3:27 pm Почивката в България – в пъти по-скъпа от чужбина
Paзглeждaният пepиoд, в ĸoйтo ca тъpceни oфepти зa cpaвнeниe, e 15 – 22 юли, a инфopмaциятa зa цeнитe в мecтaтa зa нacтaнявaнe e взeтa oт плaтфopмaтa Вооkіng.
Чeтиpизвeздeн xoтeл в Heceбъp зa eднa ceдмицa, в paзглeждaния пepиoд, cтpyвa 1526 лв. Цeнaтa e зa двaмa възpacтни и e бeз вĸлючeнa xpaнa. B cлyчaй чe иcĸaтe зaĸycĸa, щe тpябвa дa ce дoплaти пo 15 лв. нa дeн. Ha бaзa cъщитe ycлoвия и cъщия пepиoд, цeнaтa в Kyшaдacъ, Typция, e 1090 лв., a зaĸycĸaтa e 10 лв. нa дeн.
B пeтзвeздeн oлинĸлyзив xoтeл в Kyшaдacъ и пpи нacтaнявaнe в cyпepиopнa cтaя (пo-гoлямa oт oбиĸнoвeнaтa двoйнa cтaя) c изглeд ĸъм мopeтo, цeнaтa e 2644 лв. B cъщoтo вpeмe в xoтeл oт cъщия paнг в Heceбъp, oтнoвo нa бaзa oлинĸлyзив, нo в oбиĸнoвeнa двoйнa cтaя и бeз изглeд ĸъм мopeтo, цeнaтa e 2869 лв.
Paзлиĸa в цeнaтa нa пoчивĸaтa имa и мeждy Бългapия и Гъpция. B южнaтa ни cъceдĸa мopeтo зa двaмa възpacтни, зa 7 дни в чeтиpизвeздeн xoтeл c вĸлючeнa зaĸycĸa e нa цeнa oт 1746 лв. Дoĸaтo в Cлънчeв бpяг щe тpябвa дa плaтят 1776 лв.
И aĸo paзлиĸaтa в цeнaтa нa лятнaтa пoчивĸa мeждy Бългapия, Гъpция и Typция нe e чaĸ тoлĸoвa фpaпaнтнa, тo тaзи мeждy Бългapия и Maлдивитe e мeĸo ĸaзaнo шoĸиpaщa.
Цeнaтa зa двaмa дyши в чeтиpизвeздeн xoтeл в Oбзop, нa бaзa oлинĸлyзив в cтaндapтнa cтaя зa ceдeм дни e 4006 лв. B cъщoтo вpeмe нaeмът нa цялa вилa нa Maлдивитe зa eднa ceдмицa e 1456 лв. Toчнo пpeд нeя имa чacтeн плaж, ĸoйтo e дocтъпeн caмo зa гocтитe нa ĸoмплeĸca, cтaвa яcнo oт oпиcaниeтo нa ĸoмплeĸca в Вооkіng.
Бъркаш баровци с глупаци - цените са по-високи за по-ниско качествоjoro написа: ↑Пет Юни 24, 2022 5:41 pmЗатова бедняците се мъкнат по Гърция и Турция, а баровците са на Слънчака.Ivan1007 написа: ↑Пет Юни 24, 2022 3:27 pm Почивката в България – в пъти по-скъпа от чужбина
![]()

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Така е има огромна фенска маса, най-вече в Централният Затвор, първо ще духа на бай Ставри, който е съгласен дори ролята на булката да му даде.
Троле, никога не разбрах колко прост трябва да е даден индивид за да гласува за доказан крадец, лъжец,комунист и мутра (4 в 1?
Не ви ли стигат 12 години да сте абсолютни шампиони по най-ниски заплати и най-лошо качество на живот в Европа?
Скандалът с изгонването на 70-те руски дипломати добива застрашителни размери, които предвещават скъсване на дипломатическите отношения между България и Руската федерация, което не се е случвало никога досега.
На езика на дипломацията това означава война, дано Кирчо добре да е осмислил какво прави, но по-вероятно ми се струва да подвие опашка и да отмени решението си. Не е необходимо да се прави на Зеленски и да подложи на риск живота и здравето на шепата останали да живеят в България. Няма нищо лошо да се прогонят неадекватно големият брой руски служители (вероятно шпиони) там, но трябва да се прави по правилата, а не когато от него са снели доверието за управление на страната да взима еднолични решения, без съгласуване с Президент и Парламент.
Такава нота е изпратила посланикът на РФ Елеонора Митрофанова до българското Външно министерство.Ако до утре до 12 часа не бъде отменено решението на българското правителство за експулсиране на 70-те руски дипломати, руското посолство у нас ще постави въпроса пред руската държава за закриването на мисията в София.
На езика на дипломацията това означава война, дано Кирчо добре да е осмислил какво прави, но по-вероятно ми се струва да подвие опашка и да отмени решението си. Не е необходимо да се прави на Зеленски и да подложи на риск живота и здравето на шепата останали да живеят в България. Няма нищо лошо да се прогонят неадекватно големият брой руски служители (вероятно шпиони) там, но трябва да се прави по правилата, а не когато от него са снели доверието за управление на страната да взима еднолични решения, без съгласуване с Президент и Парламент.
О, супер! Шут в гъза и на есесовката Митрофанова!
Слава на Украйна!
Аз ще гласувам за Кирил Петков!

Слава на Украйна!
Аз ще гласувам за Кирил Петков!

- snakeplissken
- .
Еми Кирчо е просто една недодялана реплика на Трюдо. Лош клонинг....
Не се и съмнявам че ще гласуваш за него
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Улетела птица,analgin написа: ↑Чет Юни 30, 2022 10:24 am Скандалът с изгонването на 70-те руски дипломати добива застрашителни размери, които предвещават скъсване на дипломатическите отношения между България и Руската федерация, което не се е случвало никога досега.Такава нота е изпратила посланикът на РФ Елеонора Митрофанова до българското Външно министерство.Ако до утре до 12 часа не бъде отменено решението на българското правителство за експулсиране на 70-те руски дипломати, руското посолство у нас ще постави въпроса пред руската държава за закриването на мисията в София.
Болгария уже заграница.
Кирил Петков е супер! Никой друг булгаристански Прайм Министър не се е държал до момента толкова адекватно по отношение на раzzия. Щях да напиша реzzилия, ама и така става.snakeplissken написа: ↑Чет Юни 30, 2022 2:06 pmЕми Кирчо е просто една недодялана реплика на Трюдо. Лош клонинг....
Не се и съмнявам че ще гласуваш за него

Хо-хо-хо чалгарите не искали избори! Като, че ли някой ще ги пита! Искали същото правителство, ама без Кирил Петков и Асен Василев. Ами, аз точно заради тях ще гласувам, бе Аланколу!

А льотчика го поздравявали на срещата на НАТО за изгонените руски дипломати.

Те му бутнаха правителството, а той взе, че ги изгони

Колкото и да го крадат и източват политиците бюджетът пак е на плюс:
https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/darzhav ... -mlrd-leva
Има излишък, защото Бацето е аут ъф ордър. 
Хубаво е така да си остане.

Хубаво е така да си остане.

- snakeplissken
- .
Йоро си е Йоро….joro написа: ↑Чет Юни 30, 2022 4:56 pm Колкото и да го крадат и източват политиците бюджетът пак е на плюс:
Не на 53 години, ами на 53 месеца е …..
Какво го топли редовия Бай Иван от Сторгозия бюджетния излишък, като паричките стигат само за нов чифт гумени цървули

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван